Page content

De Lifechangers

Lifechangers voor Geluk en Vrijheid!

Geluk is je geboorterecht. Het is voor ieder gezond mens een mogelijkheid om een negatieve mindset te veranderen. Daardoor verandert je leven van binnenuit, waardoor je ook nieuwe mogelijkheden gaat aantrekken en je veel meer geluk zult ervaren.
Lees verder

In deze training gaan we voorbij de mind. Het brengt je in contact met je kern, met het licht in jou.
Vanuit je kern, het licht, kun je moeiteloos dromen waarmaken en zal je steeds meer innerlijke vrijheid ervaren. Lees verder


Reacties op de jaartrainigen

Na 2 jaar de Lifechangers te hebben gedaan (met een boel vallen en opstaan) is er wel het nodige veranderd bij mij. Meest in het oog lopend: mijn regelmatig terugkerende depressies, voornaamste reden om eraan te beginnen, zijn al een tijd spoorloos. En, daarmee verband houdend maar ook zelfstandig erg prettig: mijn altijd sterke gevoelens van zelfafkeuring en zelfkritiek zijn er ook niet meer zo. Dat dat mogelijk was, dat kon ik me eigenlijk niet echt voorstellen. En hoe het voelt, daar zijn eigenlijk geen woorden voor.

En misschien nog bijzonderder: ik heb altijd graag gelachen om alle absurditeiten van het leven, mede ook om de pijn wat draaglijker te maken (als je het dan toch hebt, kun je er maar beter iets leuks mee doen). Inmiddels lach ik nog steeds graag, maar betrap mezelf er met enige regelmaat op dat ik het leven op zich ook best wel de moeite waard vind - en dat is wel heel nieuw voor me.

Heel erg bedankt Mahatma Revier en alle fantastische mensen bij Spirit Coaching!

Rino
______________________________________________________________

Goedemorgen Mahatma,

Je vroeg ons om een reactie m.b.t. het afgelopen weekend. Nou, het was voor mij ook een feestje!

Ik ben helemaal opgeladen weer terug gekomen. Het voelt alsof ik een cadeau voor mezelf mee naar huis heb genomen.
Ik voel me levendig na een hele lange periode van doodsheid. Het grootste cadeau wat ik mezelf gegeven heb, omdat ik wist dat dit was, wat ik nodig heb, is dat ik deze jaartraining bij jou ben gaan doen.
Ik maak contact met vele lagen in mezelf, o.a. door in de groep te zijn en te ontdekken via de ander wat ik zelf doe om het contact af te houden. Ik ben gaan voelen dit weekend hoe de tralies van mijn gevangenis er uit zien, hoe ik ze creëer, dat is zo belangrijk.

Lieve Mahatma, bedankt voor dit weekend,

en groetjes van

Helen


Een berichtje voor Mahatma

Zojuist las ik weer een stukje uit je boek, het gevoel om je een mailtje te sturen werd nog weer wat sterker. Eerder weerhield de kwekker in mijn hoofd mij ervan jou te mailen (niet om aandacht mogen vragen!), maar gelukkig wordt het leven vanuit mijn hart steeds sterker dus ja nu toch de mail! 😀

Ik wil je zeggen dat ik dankbaar en blij ben dat jij,  zo'n moedige, krachtige, liefdevolle en ook humoristische vrouw en spirit coaching in mijn leven zijn gekomen!

Ik kan ook heel erg achter het werk staan dat jij doet, daar word ik heel blij van.

In mijn werk merk ik zelf ook steeds vaker dat mijn liefdesenergie gaat stromen en dat voelt heel fijn en krachtig en ik krijg er zoveel mooie dingen voor terug!

Lieve Mahatma, dank voor wie jij bent, dank voor jouw zijn, jouw wezen, dank dat spirit coaching en jij nu een plekje in mijn leven hebben. 🙏

Liefs Krindie


Vorig jaar kwam ik een event tegen op internet, gegeven door Mahatma. Het event " kom in je kracht". Dit was wat ik op dat moment nodig had in een turbulente fase in mijn leven. Het event was bijzonder en wat ik op dat moment nog niet kon geloven, gebeurde. Ik kwam en kom terug in mijn kracht. Vanuit mijn hart heb ik me toen ingeschreven voor een van de lifechangers die ze geeft. Super, het verandert inderdaad je leven. Zooooo blij dat ik dat gedaan heb. En wat ik ervaar en zo fantastisch is, dat het niet iets is van buitenaf maar me verandert totaal van binnen uit, vanuit mijn fysieke wezen. Mijn oude pijn ruimt zich op, mijn schaamte en schuldgevoel, mijn niet de moeit waard vinden enz.

En Mahatma is een kei hierin. Ze praat uit eigen ervaring en laat zien dat het mogelijk is. Vol liefde, eerlijk, ook confronterend maar dat is goed. Ze maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Leven in overvloed ga ik ook doen. Omdat ik het waard ben! En ik weet dat het me dit gaat brengen " Overvloed" in alles.

WIL JE HET ERVAREN? LAAT JE UITDAGEN EN DOE MEE!

Sonja