Ons aanbod om nog gelukkiger met Jezelf 
en jouw leven te worden

Het leven is bedoeld om van te genieten!

We hebben diverse trainingen om Jezelf en Jouw leven een stevige update te geven...

Online events

Dit is een eendaags online seminar  waarin we aan de slag gaan met een bepaald onderwerp. Met een mooie groep mensen ga jij die dag stappen zetten en je leven veranderen. Elke maand dus een ander thema. Kijk hier onderin naar de verschillende onderwerpen.


Kijk onderin ook naar de events die we onlangs gegeven hebben en waar je alsnog via opnames aan mee kunt doen. 

Tem je mind

Online Power Training

Een Online Power Training is een training die 1 maand duurt en behandelt één onderwerp. Het bevat het bijbehorende online event, online training van 24 dagen over dit onderwerp, de bijbehorende Magic Boosts, 3 Masterclasses en een community.


Je hoeft het proces niet meer alleen aan te gaan en je weet zeker dat er iets gaat verschuiven,

Lifechanger Online

De Lifechanger Online is een jaartraining waarin je elke maand één van de Online Power Trainingen volgt.
Volg je deze jaartraining, dan verandert je leven tot op celniveau. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe keuzes en het leven van je dromen leven. Je gaat shinen en staan in wie jij werkelijk bent. Jij kent je waarde, je kunt loslaten en met een open hart en een groot bewustzijn zet jij je stappen die voor jou zijn weggelegd. Je gaat je missie leven.

Wil jij leren loslaten?

Ik heb een super vet e-book 'De Kracht van het Loslaten' geschreven. Daarnaast hebben we een basis training en een Power training Loslaten om je eigen thema's te verwerken en het loslaten daadwerkelijk te integreren in jouw leven. Klik op de knop hieronder en word ook iemand die met een blije lach op haar of zijn gezicht door het leven gaat.


Duizenden mensen zijn je al voor gegaan...

Laat je meenemen door de stem van Mahatma

Thuiskomen

Meditatie set voor

Innerlijke Vrede

Deze meditaties brengen je in  verbinding met jouw hart en met de informatie die je dagelijks op celniveau met je meedraagt en waardoor je je leven vormgeeft.
 Verander je die beelden dan wordt alles anders.

Hypnotische 

Magic Boosts

Voetjes omhoog, ogen dicht en luisteren naar mijn stem met hypnotische affirmaties die zachtjes jouw onderbewustzijn doordringen. Hierdoor wordt jouw mindset als vanzelf van binnenuit veranderd.

De Luisterboeken
Op weg naar...

Deze luisterboeken kunnen  een groot effect op je leven hebben. Elke  dag ontvang je een nieuwe video link, maar je kunt er ook voor kiezen om de volledige boeken in één keer te bekijken of te beluisteren via de mp3 files. 

Patronen kunnen veranderen

Mahatma, ik ben zo blij. Ik begin te merken dat er gedachten voorbij komen van “waar maak je je nu eigenlijk druk om”. En “daaaag controle”. En dan krijg ik zo’n licht gevoel. Alsof ik ineens lichter ben. Dat komt door jouw event loslaten, de meditaties, je opmerkingen op de community. Ik begin te merken dat patronen beginnen te veranderen. Om het met jouw woorden te zeggen: Jiehaa! Dank je wel dat je je ervaring(en), kennis en liefde met ons deelt.
Inge
Heel erg veel mercikes weer voor vandaag. Wat was het weer een bijzondere dag. Ik voel me zo fijn. Ik heb weer zoveel opgeruimd in mijzelf vandaag. Het lijkt wel of ik het steeds meer echt kan horen wat je zegt, dat het echt binnenkomt bij me. Het voelt alsof mijn antennes steeds beter afgesteld worden door deze trainingen op wat goed voor me is, welke kant ik op mag gaan. Er is zoveel meer rust in mij. Ik kan nog zeker in paniek raken, angst voelen, maar weet nu het te voelen, het er te laten zijn, dat het ok is, normaal is, dat ik weet dat ik ok ben van binnen, dat alles ok is en er mag zijn, dat ik die kracht heb, de tools nu heb, de kennis om er naar te kijken en het te laten stromen. Het is oud en ik voel zo dat ik het nieuwe in mij wil ontdekken, dat ik dit oude mag loslaten, omdat het me niet meer past, dat ik dit ook kan nu en dat het mag! Het was weer helemaal super vandaag. Heel veel dank. En ik kijk uit naar komende maand.
Saskia

Hieronder nog een aantal reacties

Ik krijg ruimte tussen mijn gedachtes...

Ik vind het een super mooie training. Je geeft pittige opdrachten, waardoor wel e.e.a. in gang wordt gezet. Ik ga meer en meer afstand creëeren tussen mij en mijn gedachtes en emoties, waardoor ik als een soort van toeschouwer kan kijken wat er in mij leeft en dat ik die gedachtes en emoties niet ben.

Dank je wel Mahatma πŸ™πŸ’—πŸ™Trea over de online training 'Loslaten'

Je wordt je bewust van jezelf!

Het maakte mij bewust van de onbewuste lagen die ik vast hield.
Op een mooie, simpel manier, wordt je via de video's, aan het werk gezet en dat ga je toepassen in je dagelijks leven.

Door deze training ga je anders denken en doen. Je eigen leven veranderd erdoor, je gaat er beter bij voelen.

Je leven wordt stap voor stap met deze training een stuk lichter en leuker.


Sylvia over de online training 'Loslaten'

Ik word er steeds vrolijker van!

Jongens ik zit nu bij dag 7 en ik word met de dag vrolijker van Mahatma’s oefeningen! Wat is het heerlijk om mijn stomme gedachten te doorzien en te veranderen in fijne, positieve gedachten. En wow, de wereld om me heen verandert mee, yeah!

Ik ga vandaag verder aan de slag met de vragen en merk dat ik er ‘leeg’ van word en dat is zooo fijn. Dankjewel Mahatma!πŸ˜˜πŸ’•


Madeleine over de online training 'Loslaten'

Ik voel mij lichter en blijer...

Hiervoor deed ik de online training loslaten waar mij duidelijk werd dat de behoefte aan goedkeuring nogal aanwezig is bij mij, dus was de training eigenwaarde bijna een vanzelfsprekend gevolg hierop.


Wat is er verschoven:

Ik voel mij lichter en blijer. Ongelooflijk hoe het goedkeuren van mezelf van invloed is op mijn energie!

Marion over de online training 'Eigenwaarde'

Het is fijn om mijzelf zo te ontwikkelen

De 40 dagen zitten er bijna op! Dankbaar kijk ik terug! Dagen van denken, voelen, herprogrammeren en bewust naar jezelf kijken. Beetje bij beetje voel je je prettiger met jezelf.
Dank je wel lieve Mahatma Revier😘
Stiekem hoop ik dat er nog meer online trainingen of cursussen komen. Het is fijn om jezelf op deze manier te ontwikkelen en elke dag n beetje meer van jezelf mag gaan houden.
Dikke knuffel voor jou Mahatma 😘😘

Corrie over de online training 'Eigenwaarde'

Ik durf nu meer mijn grenzen te stellen.

Mahatma de online cursus eigenwaarde is écht een goede cursus. Ik heb er zoveel aan. Wat ben ik blij dat ik hem volg. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik een heel groot schatje ben. Daarmee verandert eigenlijk mijn hele leven. Ik durf nu meer grenzen te stellen en mij meer uit te spreken. Een groot dank je wel! 

Ik ben hier zó blij mee. 

Whitney over de online training 'Eigenwaarde'

            Wat gaat de online training                      '365 dagen geluk voor jou!' jou brengen?

  • Ik hou van humor en dat zie je terug in de filmpjes. Dus ik krijg regelmatig een berichtje dat de deelnemers buikpijn hebben van het lachen.  

  • Je gaat anders leren kijken naar jezelf, waardoor je gewoon een nog leuker mens wordt en ja, dat gaan andere mensen ook zien.

  • Omdat het 365 dagen is, sijpelen mijn boodschappen stapje voor stapje stiekem je onderbewustzijn binnen, waardoor je mind zich uiteindelijk uitgeteld heerlijk overgeeft aan die tijger die tot nu toe nog lag te slapen in jou.

Wat zeggen anderen over de online training 

'365 dagen Geluk voor Jou

Ik krijg zelfkennis

Deze training geeft mij zelfkennis, rust, liefde voor mezelf en mijn man en iedereen om mij heen .Het geeft mij inzicht in het echte ware zijn. Het geeft mij elke dag een boost. Het eerst wat ik na het opstaan doe is de les van die dag bekijken en de oefening doen. En ja , mijn leven is ook zo ontzettend veel veranderd sinds ik in juni begonnen ben met het lezen van je boek Op weg naar verbinding en nu als kers op de taart, de online cursus 365 dagen geluk. Mijn leven is al zoveel mooier, voller, liefdevoller !! Dus ja, ik zeg ook tegen iedereen : DOEN , DOEN, DOEN.

Marcella over de online training '365 dagen geluk voor jou'

Ik hou mijn trilling hoog

Wanneer ik s'morgens wakker word, denk ik Aahhh zometeen kijken wat Mahatma voor nieuws heeft. Door elke dag mail te krijgen houd ik de trilling makkelijker hoog en laat minder snel mn dromen los. Beter nog: ik laat mijn dromen níet meer los! Mahatma, we zijn nog maar net begonnen, maar ben nu al zo dankbaar dat je dit met ons doet! πŸ’•

Astrid over de online training '365 dagen geluk voor jou'

Het is fijn

Mahatma weet je op haar unieke wijze te ‘kietelen’ (zoals ze zelf zegt) bewust te worden van je eigen patronen, uit je comfortzone te komen en je stappen te gaan zetten. Deze training draagt daar zeker toe bij. Het is fijn dagelijks een filmpje te mogen ontvangen met steeds weer een mooie boodschap of leuke en/of uitdagende opdracht.

Erica  over de online training '365 dagen geluk voor jou'
arrow_drop_up arrow_drop_down