Geluk aantrekken doe je de hele dag door...

Geluk aantrekken is niet zo moeilijk.

Geluk aantrekken

Eigenlijk als je het goed beschouwd, heb je alles in jouw leven aangetrokken. Geluk aantrekken ook, maar helaas ook het ongeluk.

Wat is geluk aantrekken

Kijk nu, waar jij dit leest, eens om je heen. Misschien ben je in je eigen huis, dat heb je aangetrokken. Of bij een vriend of vriendin, die heb je aangetrokken. De baan die je hebt of juist niet hebt, heb jij gemanifesteerd.

Al met al, alles wat je nu hebt is aangetrokken door jouw vibratie. In essentie is alles een trilling. Een telefoon heeft een trilling, een televisie heeft een trilling en een laptop waar ik dit op schrijf heeft een trilling en ook jij hebt een bepaalde trilling. Op die trilling resoneert alles. Wat niet bij die trilling past, komt niet naar je toe. Als geluk aantrekken niet bij jouw trilling past, dan kan het geluk dus niet naar je toekomen.

Geluk aantrekken; hoe doe je dat?

Als jij nu een bepaalde trilling hebt en je wilt geluk aantrekken, dan is het van belang dat jouw trilling gaat resoneren met de trilling van geluk. Anders is er een mismatch en dat werkt niet.

Dus het is zaak dat je op dezelfde trilling als geluk gaat zitten.

Geluk aantrekken kan zo simpel zijn; de tips...

  • Begin de dag met dankbaarheid. Als je net wakker bent en je ogen zijn nog gesloten, begin dan te bedenken waar je dankbaar voor bent.Maak een innerlijke lijst.
  • Schrijf die lijst op, en schrijf er elke dag iets anders bij.
  • Maak een visionboard. Dat is een plakkaat met allerlei afbeeldingen en spreuken erop van de dingen waar jij naar verlangt.
  • Hang je visionboard naast je bed en kijk daar 's ¬†avonds en 's ochtends naar. Daarmee wordt geluk aantrekken als vanzelf geactiveerd.
  • Begin met jezelf regelmatig te belonen als je iets goeds hebt gedacht of gedaan. Beloning activeert de dopamine, het gelukshormoon, en daarmee kom je op een hogere trilling te zitten.
  • Wees zoveel mogelijk positief, want dat is de trilling van geluk.

Wil je meer weten over dit onderwerp, lees dan hier verder.

Ook in alle events die ik geef werk ik met het realiseren van jouw dromen. Ik hoop je een keer te daar te zien, zodat jouw dromen nog sneller gerealiseerd kunnen worden.

Op jouw geluk,

Mahatma

p.s. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang dan gratis het super leuke e-boek: '25 tips voor Geluk'. Daarnaast zal ik je dan als gelukscoach gratis 2 weken begeleiden voor meer geluk. Dan kan jouw droomleven sneller naar je toe komen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down