Verlangen naar Eenheid

Mahatma: In het boek 'Op weg naar Verbinding' laat ik je mijn speurtocht zien naar Eenheid. Mijn man was vertrokken en ik kampte met allerlei gevoelens die door de scheiding naar boven kwamen. Woede, frustratie, pijn en verdriet kwamen voorbij. Dat maakte het leven zwaar voor mij. Ik verlangde naar verbinding, maar de verbinding was ver te zoeken.
Vanuit de pijn van de afgescheidenheid ben ik op weg gegaan naar innerlijke vrede en harmonie.

De Worsteling

In het algemeen zoeken we het geluk buiten ons. Dan wil je dat een partner een einde maakt aan je eenzaamheid of gebrek aan verbinding. Helaas werkt dat meestal niet zo. Ik deed ik ook en op die weg neem ik je mee. Je kunt alle valkuilen herkennen, want ik ben mens net als jij. Het gaat uiteindelijk om die worsteling, de worsteling om bij het Licht, de Eenheid te komen. De Eenheid is er altijd, het Leven zelf is de weg.


Herken jezelf in mij!

Ik ben zeer open en kwetsbaar in mijn verhaal. Ik doe dat omdat ik weet dat ik, ook al ben ik een coach en werk ik als trainer met coaching, toch net als jij gewoon mens ben, en dat ik, net als jij, gewoon gevoelens en verlangens, gedachtes en emoties heb.
Ik ben de schaamte over mijn mens-zijn, met alle schaduwkanten, voorbij. Ik gun jou hetzelfde. Mijn verlangen is dat jij jezelf in mij herkent, en dat de weg, die ik ben gegaan jou mag steunen in jouw weg. Laat mij op deze wijze voor even jouw coach zijn en vind het licht in jezelf.

Mahatma


  Dit boek kan je leven veranderen!

  Al de zesde druk!

  Beschrijving op de achterzijde van het boek

  Dit is een eerlijk boek, dat de lezer diepgaand verandert. Mahatma neemt je mee door een deel van haar leven, om vanuit haar huidige bewustzijn haar illusies over het leven te beschrijven. Deze illusies weerhielden haar ervan om gelukkig, krachtig en verbonden in het leven te staan.

  Door de unieke combinatie van autobiografie, beschouwing en oefeningen geeft zij de lezer een prachtig handvat om niet alleen te kijken naar haar/zijn eigen leven, maar ook diepgaande transformaties te ondergaan – zodat de lezer haar/zijn eigen geluk, kracht en verbinding kan ervaren.

  Mahatma schrijft zonder terughoudendheid en met een inspirerende oprechtheid, terwijl haar levensverhaal de lezer geboeid aan het boek gekluisterd houdt. De persoonlijke ontwikkeling van de lezer wordt hierdoor bevordert.

  Reactie van Roy Martina

  Beste lezer,

  Dit is een boek voor iedereen die op zoek is naar inzichten. En vooral zeer geschikt voor hen die meer willen weten over hoe we de herinneringen aan pijnlijke incidenten uit het verleden, die we diep in ons hebben, leren loslaten.

  Loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan. Echter, wanneer je begeleid wordt met praktische oefeningen en meegaat in een duidelijk helder verhaal dan wordt het steeds makkelijker om te kunnen loslaten.

  Het onbewuste wordt bij de hand meegenomen en wordt goed voorbereid om te komen naar het moment waar het verleden mag blijven rusten en vrede in ons hart gevonden wordt. Vergeving is daarbij essentieel. Onze opvoeding creeert misinformatie die Mahatma illusies noemt. Deze programmering van onze onbewuste bepaalt hoe we reageren op de wereld en hoe we hierdoor verblind worden tijdens onze zoektocht naar onze ware authentieke zelf. Door de meeslepende manier waarop Mahatma schrijft ga je met haar ontdekken hoeveel illusies we met ons meevoeren en hoe dat ons leven beïnvloedt.

  Dat op zichzelf is bevrijdend en laat je helderder zien wie je bent en hoe je gekomen bent om te geloven dat je dat bent. Ik raad eenieder aan om dit boek te lezen. Ik heb genoten van de kwetsbaarheid van Mahatma en hoe haar verhaal mij de kans geeft om naar mijn eigen kwetsingen te kijken en te helen.

  –Roy Martina arts, auteur. www.roymartina.co


  Bestel het boek Direct!

  Je kunt dit boek in diverse boekenwinkels alsmede hier op deze site vinden.

  Bestellen