Compliment aan jezelf

Geef jij regelmatig een compliment aan jezelf? Nee? Dat is zonde! Wanneer je leert om jezelf te waarderen, op jezelf te vertrouwen en een stabiele connectie met jezelf op te bouwen, zul je je ongetwijfeld een ander mens voelen. Misschien heb je het vroeger niet fijn gehad en is je altijd verteld dat je nergens goed in was en alles verkeerd deed. Stap uit die gedachten en geef vaker een compliment aan jezelf, want je bent het waard!

Wat zie je er goed uit vandaag! Wat heb je die ander fijn geholpen, en wat smaakt die cake die je hebt gebakken toch heerlijk. Het is fijn om complimenten te ontvangen. Niet alleen van anderen, maar ook van jezelf. Vaker een compliment aan jezelf geven, zal je helpen om te leren om van jezelf te houden en jezelf te waarderen: van wie je bent en wat je doet. Als je het gevoel hebt dat je geen sterke connectie met jezelf hebt, zal het je tevens helpen om jezelf terug te vinden en echt te leren kennen en erkennen. Als je dat moeilijk vindt en er hulp bij nodig hebt, reken je op Spirit Coaching. Onze boeken en events zullen je ongetwijfeld een duwtje in de juiste richting geven.

Lekker gratis lezen over loslaten

Loslaten hoe dan? 

Lees de eerste 2 hoofdstukken van dit boek  helemaal gratis en leer los te laten.

Tips voor Geluk

Gratis e-book

'25 Tips voor Geluk'

Dit gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al duizenden mensen geïnspireerd... Jij mag het helemaal gratis downloaden.
Ontwaken in het Nu

Eerste hoofdstuk gratis

Je kunt gratis het eerste hoodstuk van dit boek lezen. Klik op de oranje balk.
Alleen door dit hoofdstuk te lezen kan er al wat in jou verschuiven.

Schrijf je in voor een van onze events

Wil jij leren om vaker een compliment aan jezelf te geven, en meer stappen zetten om optimaal in het leven te staan? Dan nodigen we je graag uit voor een van onze events. Bekijk onze agenda en ontdek de bijeenkomsten die in de nabije toekomst zullen plaatsvinden. We horen graag van je.