Voor wat moeiteloze inspiratie en bewustwording: De Ibiza Vibe

44 inspiratie momenten om je uit je conditionering te halen..

Als je durft te kijken naar jezelf, kan je uit alles wat je in het dagelijks leven tegenkomt iets leren.

Schijt! Lach mee met dag 38

Dit is de laatste video van het luisterboek. Het vat zo mooi alles samen dat ik niet anders kan dan hem hier plaatsen.

Wil je meer? Scroll naar beneden voor de verschillende opties. 

Met veel plezier lees ik  jouw boek. Wat een inspiratie.

Christa

Tijdens mijn jaarlijkse verblijf op Ibiza heb ik geschreven over wat ik tegenkwam en hoe ik daarmee omging. Dit alles met een vleugje humor en met mijn eigen kijk op de wereld.

Ik kwam er al snel achter dat ik meer verhalen had dan ik ooit in die maand met mijn volgers zou kunnen delen.

Toen ik ook nog reacties kreeg van mensen die me lieten weten hoe de verhalen hen hielpen in het dagelijks leven, besloot ik ze allemaal te verzamelen in een boekje.

Het bevat talloze verhaaltjes die je meenemen naar de wereld van Ibiza. Ze prikkelen en dagen je uit om meer bewust te worden en het meeste uit jezelf te halen.

Ik ben nieuwsgierig

Wil jij

  • Een luchtigere kijk op de dagelijkse dingen
  • Meer zelfliefde
  • Meer compassie en zachtheid
  • Meer contact met jezelf
  • Tips van mij persoonlijk over Ibiza
  • Gewoon lekker even lachen


Dan is dit boek voor jou.

Hoi Mahatma, 

Graag wil ik je bedanken voor al je inspiratie verhalen, die ik zo’n beetje elke dag lees. Fantastisch hoe je uit elke gebeurtenis , hoe gedetailleerd of klein ook, een link kunt maken naar onze eigen programmering en wat je ermee kunt.

Ik pak er elke keer weer iets van mee…. Super!

Yvonne

Dit boek is uitgegeven in vele verschijningsvormen

Zie  hieronder ook de bundel mogelijkheid

Het fysieke boek

De Ibiza Vibe

€ 18,99 
Pre-sale* prijs:

€ 14,95

Om lekker thuis op de bank te lezen.

Het e-book

De Ibiza Vibe

€ 14,95

Early bird prijs:

€ 9,95

Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie. 

Het luisterboek


€ 17,95

Early bird prijs:

€ 14,95

Door Mahatma zelf voorgelezen en nog een beetje extra uitgediept.
*Dit is een pre-sale. We zijn op dit moment hard aan het werk de laatste puntjes op de i te zetten. De producten komen in februari naar je toe.

Dit moet ik echt even kwijt.

Je bent goed bezig met je verhalen. Net als gisteren, matcht deze ook totaal met mij.

Echt onwijs bedankt!! Het zijn soms echt de wake-upcalls die je nodig hebt om jezelf weer ff bij te sturen.

Jouw e-mails alleen al zijn eigenlijk al coaching.

Wendy

Ik luister met veel liefde naar al je verhalen. De tips zijn heel fijn en laten me anders naar de zaken kijken.

Fleur

Waarom niet alle drie de mogelijkheden? Jij betaalt geen € 54,39. 

Ook niet de bundelprijs van € 39,95 maar de PRE-SALE PRIJS van € 29,95*

Koop je deze bundel dan krijg je het luisterboek als het ware gratis. En nu met de PRE-SALE* zelf nog een super vette korting daar bovenop. En ach... uiteindelijk wil je toch ook dat e-book er af en toe bij kunnen pakken. Gewoon nog even in de trein of bus een stukje teruglezen in je eigen tijd. Dat ene stukje wat je zo raakte en mooi vond. 


Of je geeft het fysieke boek aan iemand cadeau, dan kan je het er samen nog eens over hebben. 

*Dit is een pre-sale. We zijn op dit moment hard aan het werk de laatste puntjes op de i te zetten. Het e-book ontvang je direct, de rest van de producten komen in februari naar je toe.
Ik vind het echt ongelofelijk dat je elke dag weer het stuk raakt waar ik net inzit. Het is zo waardevol voor mij en ik kom nog meer bij mijzelf. Ik ga het voorlezen enorm missen. Diep dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen lieve Mahatma!
Marise
Mahatma, zo knap! Als iemand iets deelt, dan weet jij jij zo mooi tot de kern te komen met heel begrijpelijke taal. Je helpt iedereen zo spontaan. Komt op een mooie wijze tot de kern. Wat heerlijk om zo mensen te kunnen helpen op hun pad
Janneke
En wat ik zo geweldig vind Mahatma, is dat je 't zo laagdrempelig vertelt, dat mijn vriend ook is aangehaakt. We hebben nu veel andere gesprekken dan voorheen, en zijn op weg om elkaar weer te vinden. maar nu op een andere laag….😍
Franca
Genoten van het begin tot het einde. Het was een feestje. Dankjewel voor deze mooie reis.❤️
Marjolein

Lieve Mahatma, dank je wel voor alle leermomenten en de vele eye-openers !!

Gerjo
Een mooi boek. Prachtige verhalen met mooie uitdagingen om na te denken en verder te groeien. Bedankt, Mahatma
Janneke

Lieve Mahatma  wat heb ik genoten van je positieve vibe, tijdens het voorlezen.

Jij weet te raken en te inspireren.

Anna

Ontzettend bedankt voor de mooie verhalen en de eye-openers. Een stukje herkenning en erkenning. Ze hebben bij mij deurtjes op een kier gezet en geopend. 

Corine

Wat jij mij hebt laten zien met al jouw video's van de Ibiza Vibe, is dat het oké is om jezelf te laten zien. In alle echtheid, in alle puurheid. Dat jij laat zien hoe mooi je bent en hoe mooi je kunt zijn als je jezelf met die echtheid laat zien. Het is oké om je te laten zien met al je imperfecties. Het is oké om mezelf te laten zien. Dat neem ik mee. Dank je!

Ellen

Wat ik geleerd heb uit jouw voorleesmomenten: Als het tegenslaat, ga gewoon verder. Je mag dingen fout doen en zeggen, maar ga daarna gewoon verder en verwijt jezelf niets. Je bent een goed mens!

Karin

Wat ben je toch een geweldig mooi mens, Mahatma.

Ik heb heerlijk genoten van je prachtige boek en ga af en toe weer een stukje lezen.

Je kunt zo mooi alles verwoorden, in een woord GEWELDIG!

Maria

Lieve Mahatma,

 Wat heb ik heerlijk genoten van het voorlezen door jou uit je nieuwe boek: “De Ibiza Vibe.” Iedere ochtend, 44 dagen achter elkaar, mocht ik met je meereizen en kreeg ik een “Tip” mee voor de betreffende dag.

Jij bent zo heerlijk jezelf. Ik ben je oneindig dankbaar voor zoveel moed om zoveel te delen met mij en alle andere mensen.

Isette

Wat was dit heerlijk om naar je te luisteren en kijken. Ik heb ervan genoten en tot tranen toe gelachen. Dank je Mahatma voor de voorbije dagen het was geweldig en elke dag was een leerdag. Heel veel dank.

Ingrid

Het was super iedere dag weer inspiratie te krijgen en geprikkeld te worden, ofwel weer bewust gemaakt van wat precies nodig was. Met een lach en een traan het Leven Vieren!

Trudy

Het was heerlijk om te volgen. Echte zonnetjes om naar uit te kijken.

Jammer dat dit boek uit is.

Christa

Ik heb ontzettend genoten van de voorlees sessies. Ik werd gewoon iedere dag blij om aan de slag te gaan met een nieuwe boodschap. Het heeft mijn bewustwording vergroot, mij versterkt in zelfvertrouwen, inzicht gegeven dat ik nu het juiste pad bewandel ondanks wat anderen hiervan vinden. Ik keur mezelf goed en accepteer dat ik fouten mag maken. Dit geeft zoveel meer ruimte. Ongelooflijk als ik ergens in vastloopt dan krijg ik door jouw boodschap weer de spirit om verder te gaan. Je weet iedere keer weer de juiste snaar te raken. Heel erg bedankt hiervoor.

Eveline

Wat was het mooi om steeds te horen, dat er elke dag dingen zijn die je kunt doorgronden om de volgende dag weer blijer te zijn

Francis

Ik kwam speciaal vroeger mijn bed uit om naar je verhaaltjes te luisteren.

Je wist me te raken

Carla

Ik heb ervan genoten. Inspirerend in deze donkere dagen van december, iedere dag weer een lach en iedere dag werd ik werd er iets in mij aangeraakt.

Margreet

Iedere dag een kort verhaal dat je tot nadenken brengt. Ik heb hier zoveel van geleerd. Ik bloei nog meer open. Mijn angst om me te laten zien gaat voorbij.

Martine

Dankjewel voor de mooie Ibiza verhalen, de Zonnestraaltjes die je trok en de lessen en tips die je gaf waardoor ik inzichten kreeg in bepaalde onderwerpen die op dit moment nog bij mij spelen en waar ik iets mee mag doen.


Stap voor stap... Zoals je iedere voorleesdag begon met: "een nieuwe dag betekent nieuwe kansen", weet ik dat je iedere dag een nieuwe keuze kunt maken waardoor je leven verandert.


Heel erg bedankt !🌹

Gerda

Heel veel dank voor al die mooie en boeiende verhalen van De Ibiza Vibe. Super!

Linda

Heel erg bedankt voor de voorleesmomentjes. Ik heb er erg van genoten en er veel van geleerd. Geweldig dat je zoveel mensen kan inspireren. En met zoveel humor.

Je bent echt een prachtmens.

Teunie

Ik heb de dagen met veel plezier gelezen En een hoop dingen eruit gehaald waar ik

mee aan slag ben gegaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Het was zeer leerzaam gevoelens te hebben die je bij jezelf niet verwacht.

Bedankt daarvoor dat je me op dat pad geholpen heb

Andries


Mahatma ik bedank jou voor al die mooie en inspirerende voorleesdagen met op het einde weer een wijze les of gedachte die je ook echt aan het denken zet. Ook de zonnestraaltjes zijn een succes 😄👏👍💐 Hilde
Hilde