arrow_drop_up arrow_drop_down

Diepzielduiken in crisistijd

Life coaching in bange dagen...  met Mahatma

Gebruik deze tijd om een nieuwe energie aan te boren. 

Onverwacht mooi en bijzonder! Zo heb ik de diepzielduik sessies ervaren!
Ik had verwacht dat ik een beetje een toehoorder/observant zou zijn,
zo achter een schermpje, maar het tegendeel is waar! 

Ik zat er helemaal in en beleefde alles net zo intens als in real life bij Spirit Coaching.

Huilen, lachen, delen, kippenvel en mooie inzichten!
Ik heb het allemaal ervaren bij het Diepzielduiken! 

Liefs, Marieke

Vijf dagen per week een online seminar... 

Juist nu, terwijl er zoveel gebeurt en we op ons diepste niveau geraakt worden, reik ik mijn hand uit naar jou. Om je bewust te maken en om je verder te helpen.

 
Ik begeleid jou vijf dagen in de week, een uur lang met online life coaching.
Ik kijk wat er bij jou en anderen speelt en daar gaan we mee aan de slag. Hierdoor wordt het lichter in jou. 


Je krijgt meer ruimte in je koppie en lichaam. Zat je eerder nog gevangen in spinsels en emoties van angst en onzekerheid, dan krijg je nu de rust waar je zo naar verlangt. 

Lieve Mahatma, 

Ik wil je ontzettend bedanken voor deze week, je tijd en je aandacht voor ons, al je hulp. 

 

Dit was mijn eerste week en start als lifechanger en wát een week. Eigenlijk had ik in Zuid-Afrika moeten zitten om mijn geweldige eerste documentaire op te nemen, in mijn eerste job als regisseur en productieleider waar ik al drie maanden meer dan negentig uur per week voor werkte en toen ging ik naar...  Helemaal niets? Hahaa! Terug naar mijn appartementje op de derde verdieping, in Zwolle, helemaal alleen, mijn hele ego weg! ๐Ÿ˜‹ Maar iedereen zal zo'n zelfde periode als ik hebben ervaren deze week. Iedereen die heel hard naar iets moois aan het toewerken was, zag het deze week even wegglijden. En dan schudde je met je mailtjes en je sessies ook nog eens alles qua emoties in mij wakker. 

 

MAAR: 

Zonder elke dag het voorlezen en de diepzielduiksessie van jou (en elke ochtend een mailtje van 365 dagen geluk) had mijn week er veel donkerder en veel moeilijker uitgezien. 


Elke dag gaf je me meerdere dingen waarmee ik aan de slag kon zodat ik niet in mijn emoties en angsten vast kwam te zitten, maar ermee leerde te zijn. Hierdoor belandde ik voor het eerst eens niet in een diep dal.En dat had heel makkelijk gekund want in deze week kwamen juist alle pijnen waar ik normaal op 'normaal gradatie' mee worstel in een vorm x 100 naar buiten.

 

Ik heb iedereen verteld dat ze mee konden doen met jou, omdat ik dit iedereen gun. Niet deze tijd gebruiken om nog angstiger en donkerder te worden, maar juist nu het proces aan te gaan zodat we het licht kunnen zijn voor onszelf (zo belangrijk) en voor elkaar. 

 

Mahatma, uit de grond van mijn hart bedankt voor jouw tijd en devotie deze week!

Veel liefs, Nathalie
Dankjewel Mahatma, Hoe mooi is het dat jij al deze mensen in hun eigen situatie mee kunt laten transformeren. Ieder toegespitst op zijn eigen leven.
Liesbeth

Deze tijd kan juist goed en helend voor je zijn...

Er kunnen  nieuwe mogelijkheden op je pad komen. Bizar toch, dat alles door vijf dagen een online coaching seminar mee te maken terwijl je gewoon thuis op de bank zit.


Dus pluk jezelf maar weg van die tv met alle intense Corona berichten en ga die tijd investeren in Jezelf. Dan ga je straks fluitend door het leven met meer mogelijkheden dan voorheen.  

 Afgelopen week is het mij voor het eerst gelukt om af en toe mee te doen met diepzielduiken. Wat onwijs fijn dat jij dit doet, ik wil jou heel graag bedanken voor de mooie inzichten die ontstaan tijdens deze sessies.

Irene

Dankjewel lieve mahatma, Ik voel mij meer geopend in mezelf en heb meer toegang in mezelf gekregen. Dat geeft rust.

Yvonne

Wat gaan we doen?

  • Je gaat je verbonden voelen met je groepsgenoten.
  • Je gaat dat oude, waar je last van hebt, loslaten. De pijn van de afwijzing die je als kind ooit hebt meegemaakt, of de angst om ziek te worden, dat valt weg.
  • Je gaat nieuwe mogelijkheden zien. Alsof er opeens een poort opengaat. Alsof je opeens heel anders naar de dingen die je overkomen gaat kijken.
  • Je gaat ontspannen. Gewoon lekker ontspannen, de stress die je eerder voelde, neemt afscheid van jou en jij kan weer dieper ademen.
  • Je gaat je openen en jawel... genieten! Openen en genieten gebeurt vanzelf vanuit die ontspanning. Jij, vrijheidstijger, ziet wat goed is voor je en daar kies je dan voor.
  • Je gaat jezelf ontdekken op een geheel nieuwe manier. Dat wat al die tijd onbewust in jouw spelonken van je 'Zijn' begraven lag, wordt zichtbaar.  Daardoor verandert het en word je vrij.
Hartelijk dank, Mahatma! Wat een bijzondere sessies zijn dit!
Heleen

Ik heb op een dieper niveau inzichten gekregen. De buitenwereld zat zo in mijn cellen, dat het overheerste en ik niet wist wat ik er mee moest in de praktijk en al mijn oude patronen kwam ik  tegen.

Nu heb ik het inzicht. Niet de buitenwereld is het belangrijkste, maar ikzelf ben dat. Ik voel het in al mijn cellen, nu ben ik aan de beurt.

 

Zo onveilig als ik mij vroeger heb gevoeld,  zo veilig voel ik mij nu. Ik zie hoe belangrijk het is om jezelf te ontwikkelen, de focus ligt nu bij mijzelf, anders was ik in die buitenwereld blijven hangen. Mahatma dank je wel voor deze week.

liefs Jeanet

Yeahhh, de vrijheid roept je...

Wil jij, vrijheidstijger, deze unieke tijd  gebruiken om je los te maken van dat oude soppige gedoe met je ouders of de ruzies met je partner of kids? Wil jij nog meer van je zelluf  gaan houden en wil je jezelf klaarstomen voor het grote succes, die heerlijke vent op de bank of die mooie vrouw in bed (of alles tegelijk)? Doe dan mee met deze dagelijkse  online seminars Diepzielduiken met Mahatma.
Ik vond deze groepssessie als ik het zo mag noemen, heel fijn en zo heel waardevol. Dank allemaal voor het delen van jullie diepten en warmte.
Ik voel mij veilig. Mahatma, mooi wat jij doet.
Virginia
Na de laatste oefening voel ik mij lichter en zachter.
Loes

Geef jezelf een giga boost met de weekpas... 

... en jij krijgt gedurende de hele werkweek, iedere dag, een online seminar van mij. Met oefeningen, visualisaties, meditaties en proceswerk. Stapje voor stapje ga je meer de JIJ worden die jij in essentie bent.

 

Die blije vogel die er altijd al in je heeft gewoond ga ik wakker maken. Ontspannen en genieten is je geboorterecht en ja... dat zelfs in deze Corona tijd.


Voor een weekpas (5 dagen) betaal je slechts € 17,50.
De online seminars worden opgenomen.
Iedere dag ontvang je een replay, dus je kunt het altijd terug kijken.

 In maar een uurtje tijd even heel diep gedoken! 

Wow, Mahatma, wat kom jij gauw tot de kern!

Helena

Hartelijk dank voor de bijzondere inspirerende week vol  verrassingen voor mezelf.


Jij straalt als coach zoveel liefde uit, je hebt zo'n rust en de vragen die je stelt zijn echt goed.  Ik moest er eerst wat inkomen maar ik vind het nu super om mee te doen. Ook de meditaties hebben mij veel gebracht. Ik heb best wel een heftige week qua energie ervaren, maar het bijzondere is dat ik nu veel rustiger ben en weer meer in mijn eigen kracht en centrum sta. 

Yvonne

Door deze sessies ga ik meer voelen en daardoor verandert het.
Ik ben steeds meer in het nu en voel steeds meer rust

Karina

Yes, je ontvangt een replay...

Lees jij dit bericht nu halverwege de week, dan krijg je de seminars die je van de voorgaande dagen van die week gemist hebt naar je toe gemaild en die haal je dan zo in. De weekpassen lopen van maandag t/m vrijdag. 


Let op: Heb je een dag van die week het seminar al gevolgd met een dagpas, dan is daar geen restitutie voor.


Jouw investering voor de weekpas is € 17,50

Dank je wel voor alles wat je voor iedereen doet. Dit webinar helpt me om weer even wat meer bij mezelf te komen. Het is zó mooi om te zien hoe je met jouw liefde en wijsheid de mensen begeleid.

Trea

Algemene informatie

Het online seminar 'Diepzielduiken' wordt deze komende week dagelijks om 15.00 uur gegeven en duurt een uur.

Vanaf 30 maart zal dat om 13.00 uur zijn.
Na aanmelding ontvang je (dagelijks)  een link naar het online seminar.

Hieronder kun je je aanmelden.
Meld je dan voor de week van jouw keuze.

De online seminars worden opgenomen.
Mocht je een seminar missen dan ontvang je daar een replay van.

Belangrijke informatie over het ontvangen van onze mail

Zorg ervoor dat je ons mail adres als veilige afzender markeert.

Klik hieronder op de button voor meer informatie!

Het is zo fijn dat jij er bent in deze dagen Mahatma! 

Ik kijk er echt naar deze sessies uit. 

Het geeft me rust. Marline 

Marline

Dank je wel allemaal voor de verbondenheid en jij Mahatma voor je directe manier van werken ๐Ÿ˜Š.

Margreet

Lieve Mahatma, deze sessie geven mij zo veel rust, veiligheid en flow....

Monika
Het brengt me meer respect naar mezelf en voel nu mijn liefde en zachtheid!

Heel blij mee.

Annemiek

Ik heb de afgelopen week bij het diepzeeduiken veel pijn van het innerlijk kind los mogen laten. Dit heeft mij zoveel meer geopend en merk dat ik nu veel meer mij zelf mag zijn. Het voelt nu zo onbelemmerd voor mij!  Ik laat mijn stem geluid nu horen en heb mijzelf met liefde zichtbaar gemaakt. Super dankbaar voor dit mooie stukje ontwaken in mijzelf....๐Ÿ’ž 

Yvonne B.

Grappig wat er nu hier in huis gebeurt. Mijn kinderen zijn uit hun kamer, allebei in beweging, naar buiten met vriend/vriendin, na verveling en niks doen..
Kennelijk is er in mij tijdens het webinar al iets veranderd... Fijn!

Therese

Lieve Mahatma, intens dankbaar voor deze Diepzielduik-sessies; het is zo fijn om in deze onrustige tijd zo regelmatig "samen" te kunnen zijn. De sessies zijn intens, transformerend, helend en ook nog altijd vol humor. Ze helpen mij om de focus te houden op de positieve kant en ook via deze weg breng je jouw magie op ons over. Dank je wel voor jou. Warme stevige knuffel.

Lizette
De diepzielduik sessies laten me dingen inzien. Ik vind het prachtig hoe jij het doet x
Jana

Ik vind het zo fijn dat jij er bent. Jij, die mij een stuk veiligheid hebt geboden waar ik zo verschrikkelijk lang naar heb gezocht. Je bood het aan binnen je diepzielduik sessies en ik hoefde het alleen maar toe te laten.

Ik heb het gesponsd. Elke dag een uurtje dieper je ziel in duiken. Stap voor stap. Te ontdekken wie ik nog meer ben, met meer liefde naar mezelf kijken en met mezelf durven zijn in alle liefde die ik voelde toen ik door de liefdevolle ogen van mijn vader en grootvader naar mezelf ging kijken. Balsem voor de ziel van het kleine meisje in mij en mijn volwassen zijn. Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar het gevoel van veiligheid. En tot mijn grote vreugde heb ik haar gevonden. Omdat ik jou virtueel tegenkwam. Jij die liet zien, ervaren, en voelen, dat wat er ook gebeurd, alles oké is.

Virginia