Ik heb net het e-book loslaten gelezen.
Wat een herkenning!
 Zo pijnlijk confronterend, maar tegelijk zo bevrijdend
om te lezen dat de oplossing zo simpel is.
Ik voel van alles in mijn lijf gebeuren en voel de tranen wellen.
Ik heb vertrouwen in de cursus en ga nu dan ook graag verder met les 7.

PS: Bedankt voor het delen van je ervaring, je openheid, je kwetsbaarheid en
de kans om te leren van jouw ervaring!

Miranda

Dit vette aanbod is nu nog één uur voor jou geldig...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Kracht van loslaten

In dit e-book, dat 80 pagina's dik is, introduceer ik je in de wonderbaarlijke wereld van het loslaten en leer ik je de kracht van emoties kennen.


Er zijn talloze manieren hoe wij kunnen omgaan met emoties. De ene manier zorgt voor blokkades, belemmeringen en ziektes, de andere manier is een gezonde wijze om jezelf uit te drukken, waardoor je als vanzelf de emoties los laat. 

 

Als je op een gezonde manier omgaat met je eigen emoties en je jezelf een beetje kent, dan zijn je emoties je kracht en een deel van je basis. Jij staat dan aan het roer van jouw schip. 

 

Ik beschrijf korte stukjes uit mijn eigen leven, maar gebruik ook ervaringen uit het leven van de cursisten, om je te laten zien hoe je pijnlijke overtuigingen en emoties kunt loslaten.


Hierdoor ga je van machteloosheid naar kracht. Dan hebben jouw emoties jou niet meer in hun macht en ben je geen speelbal meer van je eigen gevoel. 

De Kracht van Loslaten
  • Als je wel eens vastzit en graag anders zou willen.
  • Als je af en toe, net als een vulkaan, ontploft en niet weet wat je daar aan kunt doen, behalve dan de scherven bij elkaar rapen.
  • Als je zou willen dat je kon ontploffen, maar  dat durref je niet.
  • Als je je voordoet als een muisje, terwijl er een sluimerende tijger in jou aan het wachten is. Die tijger wacht op jou totdat je wakker wordt.
  • Als je het zat bent jezelf door je vader zijn kritische ogen te zien.
  • Als je moeder ergens stiekem nog in je nek hijgt en het toch wel hoog tijd is om zelf je leven te gaan bepalen.

    Dat en nog duizend andere dingetjes waar jij mee stoeit kunnen voor jou de reden zijn om dit e-book te lezen.

Dit boek helpt je loslaten!

De verschillende keren dat je mij in je boek uitnodigde om een oefening te doen, maakte voor mij het verschil. Ik ging het loslaten zo direct toepassen en had niet verwacht dat ik iets zou voelen. Ik ben zo verrast! Dat waar ik mee stoeide is nu al een stuk lichter. Dank je wel voor jouw duidelijke uitleg.

Peter
e-book kracht van loslaten

Dit e-book is geweldig! Het is een boek vol eye-openers over hoe je jezelf op een liefdevolle manier kunt bevrijden van jouw onbewuste patronen en mechanismen.

Mijanou
Tranformatie Training
Dit boek is een aanrader. Het neemt je mee naar Vrijheid en geluk.
Nathalie
laat die emoties maar los
Een waardevol boek met humor geschreven, ik moest vaak lachen maar ook een traantje wegpinken. Dus een boek waar je echt iets aan hebt om bewust te worden van dat wat je mag en kunt en zeker wil loslaten!
Trudy

Wat een prachtig verhaal zeg en inspirerend je e-book van loslaten.

Zo herkenbaar en zo duidelijk en verhelderend verwoord!!!

Complimenten...daar kan ik wat mee, dank je wel😘

Annemarie

Ik ben zeer onder de indruk van jouw e-book. Je beschrijft alles op een zeer heldere wijze in aller zorgvuldigheid en weet mensen echt te triggeren om hierin mee te bewegen! Het vraagt om veel innerlijke kracht en moed om je kwetsbaar op te durven stellen en als het ware laag na laag af te pellen in innerlijk opzicht. Ik herken mijzelf enorm in jouw beschrijving van dit proces.

 Dank je wel hiervoor en wat fijn dat jij er bent Mahatma!

Elsbeth
Leest erg prettig en herkenbaar. Vooral het besef dat los laten een ont wikkeling is en meerdere fases doorloopt is verhelderend beschreven in de mooie verhalen. En dat als je iets los laat waar je naar verlangt, het als vanzelf naar je toestroomt; ik ga het gelijk toepassen.

Richard