arrow_drop_up arrow_drop_down

2 daags Event:
Laat je rugzak los

Je weet dat er meer mogelijk moet zijn?

Maar het lukt je nog helemaal om dat volledig te leven?

Morgen zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018

Event: Laat je rugzak los o.l.v. Mahatma 

Heb jij ook stemmetjes in je hoofd waar je soms niet blij van wordt?

Die zeggen dat je niet helemaal goed bent zoals je bent en dat je het niet goed doet? 

 •  Dan heb je misschien wat moeite om zichtbaar te zijn.
 •  Misschien ken je het pleasen en ga je soms wat over je eigen grenzen om erkenning te krijgen.
 • Het gevoel van afwijzing  kan een dingetje voor je zijn.
 • Gewoon jezelf zijn, dat gaat niet altijd vanzelf.
 • Genieten van het leven lukt je soms wel, maar soms ook niet.
 • Het kan zijn dat je wel krachtig overkomt, maar dat je van binnen toch onzeker bent.

Misschien herken je jezelf hierin. Eigenlijk is het allemaal onzin en natuurlijk weet je dat wel, maar toch hoe verander je dat nou...

Denk je eens in dat je een positieve mindset hebt...

Dat je helemaal jezelf durft te zijn in elke situatie. Dat je gewoon blij bent met jezelf en met jouw leven.

Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

We herhalen oude patronen keer op keer… 

Ik kan mij nog heel goed herinneren hoe het vroeger voor mij was. Ik voelde mij geremd en ervaarde totaal geen vrijheid. Ik dacht dat er niemand op mij zat te wachten. Het leek alsof ik door het leven wandelde met een dikke ‘wijs mij maar af’ sticker op mijn hoofd. En dat gebeurde natuurlijk ook regelmatig.

Ik maakte fouten en kreeg de schuld. Ook als iemand anders een fout maakte, lag dat natuurlijk aan mij.

Mijn focus lag dus meer op het afkeuren van mijzelf dan op de goedkeuring en ik droeg de schuld en de

last van de hele wereld op mijn rug. Al met al was ik geen blij ei. Sterker nog, ik voelde mij diep ongelukkig.

Ik had toen nog geen idee dat wij als mensen geprogrammeerd zijn. Ik wist ook niet dat ik mijn leven kon veranderen door meer bewustzijn te krijgen. Ik overleefde in plaats van dat ik door het leven danste en op een gegeven moment ben ik daardoor finaal ingestort.


Toen begon mijn proces van bewustwording. Ik ontdekte dat ik geleefd werd door overtuigingen waar ik niet gelukkig van werd. Natuurlijk had dat alles met mijn jeugd te maken en de gebeurtenissen die ik toen had meegemaakt. Mijn programmering veranderde en daarmee veranderde ook mijn leven. Ik weet nu dat iedereen dat kan veranderen.
Ook JIJ!

Welke, soms subtiele, pijnlijke overtuigingen
draag jij met je mee in je rugzak?

Heb jij ook nog spoortjes van...

 1. Ik kan het niet.
 2. Ik mag mezelf niet zijn.
 3. Ik ben niet welkom.
 4. Ik ben geen liefde waard.
 5. Ik loop altijd op mijn tenen.
 6. Of: ik doe altijd zo mijn best.
Het is een mindset en natuurlijk niet de waarheid, maar je zal er maar mee zitten. Die programmering zit namelijk wel in al jouw celletjes opgeslagen. Het lijkt dan ook heel echt. En daarmee creëer je ook aldoor dezelfde omstandigheden, die je bevestigen in dat wat je over jezelf denkt. Wat je ook hebt meegemaakt in je jeugd, het maakt niet uit. We hebben allemaal een bepaalde mindset meegekregen die gekoppeld is aan ervaringen in je jeugd.
Misschien heb je maar één negatieve overtuiging die af en toe aangeraakt wordt en zit je in het algemeen wel lekker in je vel. Ook die ene schooier kan je toch op verschillende vlakken blokkeren. 

Ontdek jezelf, dan krijg je meer vrijheid en vreugde in je leven.

Natuurlijk kun je oud worden met lastige overtuigingen. Op zich is dat helemaal prima. Maar als je nu een stemmetje diep van binnen hoort dat er ook voor jou meer is weggelegd, dan is het misschien wel tijd om daar naar te luisteren.

Dan ga je afscheid nemen van de gedachtes die je klein houden en je gaat meer ontspannen. Vanuit die ontspanning stromen er nieuwe mogelijkheden naar je toe.

Je kiest meer voor authenticiteit en om je kwaliteiten te leven. In mijn ogen is het leven daarvoor bedoeld. Ook voor jou.

Verander zo je mindset in eentje waar je hart blij van wordt

Als je oude mindset je niet meer dient, dan kan je die loslaten en met nieuwe gedachtes over jezelf door het leven gaan. Ook de bijbehorende emoties ga je loslaten en op deze wijze krijg je ruimte. Dan ga je van overleven naar genieten van het leven. Ik kan je uit ervaring vertellen dat dat heel anders voelt.

Tijdens het event ‘Laat je Rugzak los’ gaan we hier mee aan de slag en dat zal impact hebben.

Tijdens dit event ga je het volgende ervaren:

 •  Je gaat zien wie Jij echt bent en je gaat jezelf daarin de erkenning geven.
 • Dat geeft innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes kunt maken.
 • Van overleven ga je naar leven en dat leven ga je vieren.
 • Jij gaat staan voor wie jij bent.

Ik geef al jarenlang events en elke keer is het weer magisch om mee te maken hoe mensen onder mijn ogen veranderen. De groep is als een warm bad waarin je met respect en warmte met elkaar omgaat. Ook daardoor wordt alles al lichter. Je doet het niet meer alleen.

Wat is een event?

Een event is een laagdrempelig seminar. Het zijn groepen met meer dan 100 mensen, waardoor de groepsenergie intens is. Door die hoge groepsenergie transformeer je ook snel jouw thema's.

Voor de events gelden lage prijzen om iedereen de kans te geven om stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden. Dit is tevens een introductie event voor ons jaarprogramma Lifechanger Vrijheid.

Wil jij meer informatie over Lifechanger Vrijheid, klik dan hier.

Kijk hier naar een impressie van een event.

Wie komen er bij mij in een event....

Ik krijg alle leeftijden in mijn events van 17 jaar tot 82 jaar. Hoog opgeleid en minder hoog opgeleide mensen. Ik krijg veel professionals, maar ook mensen die nog zoekende zijn. In essentie iedereen die verlangt naar meer geluk en meer innerlijke vrijheid. Deze mensen voelen dat ze ergens hun potentie nog niet helemaal leven en dat er meer mogelijk moet zijn. Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in hun zelf liggen en die weten dat als zij iets innerlijk veranderen, dat hun leven dan ook verandert.

Wat hebben al deze mensen met elkaar gemeen?

Ze verlangen ernaar zichzelf beter te leren kennen en willen hun dromen waarmaken. Vaak hebben ze al veel gedaan en hebben ze ook veel 'kennis' maar kunnen ze het nog niet altijd leven. Bij mij maken ze de ommekeer. De weg is van weten naar Zijn. In het Zijn ligt al je potentie besloten.

Wie is Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank.

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven; vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Antwoorden op vragen...

Waarom is de prijs zo laag? Ik geef al jaren laagdrempelige events om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren. Ik hou ervan om gewoon te geven vanuit mijn hart.

Moet je grote problemen hebben?
Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Moet je je kwetsbaar op stellen tijdens zo'n event? Nee. Dat is natuurlijk niet nodig. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn met alles wat dat NU voor jou betekent. Dus als je niet zo open bent, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Jij bent goed precies zoals je nu bent.


Heb je er wel wat aan, aan zo'n event? De reacties zijn overweldigend. Een event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik spreek uit jarenlange ervaring met duizenden deelnemers.


Is de groep niet veel te groot? Juist door de groepsgrootte krijg je een groepsenergie, waardoor de nieuwe signalen heel snel opgenomen worden door je onderbewustzijn. Daarmee verander je je programmering en dat zorgt uiteindelijk voor de verandering in je dagelijks leven.


Is het niet een en al ellende zo'n tweedaagse? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, waarvan je als vanzelf al blij wordt.


Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,


Mahatma

Dit is wat de deelnemers schrijven...

Reactie van Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Arno

Er ging een wereld voor mij open. Deze dagen hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer, vooral onderling, dat is heerlijk.

Reactie van Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor. Haar sessies tijdens de events hebben een grote impact op de hele groep. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Algemene informatie

Als jij je aangesproken voelt en het voor jou nu het moment is om een stap te zetten, meld je dan gewoon aan.

Ik hou van geven, dus je mag ook nog iemand gratis meenemen. Leuk toch? Nodig je buurman, je schoonmoeder of je beste vriend uit en kom gezellig samen. Deze aanbieding geldt zolang het vermeld staat op deze pagina. (Tijdens jouw aanmeldproces krijg je de mogelijkheid je introducé uit te nodigen).


Datum
: 23 - 24 juni 2018


Jouw Investering:

Prijs € 127,- en de tweede persoon gratis. 
Mocht je je nu nog aanmelden, print dan de bevestiging die je ontvangt na je aanmelding, en neem deze morgen mee.


Tijd
: beide dagen van 10.00 - 17.30 uur


Locatie:
De Prodent Fabriek

Oude Fabrieksstraat 20

3812 NR Amersfoort


Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.

Nog meer reacties

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Beste cursus die ik in 25 jaar gedaan heb

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom, psychiater

 • Er ging een wereld voor mij open

  Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

  Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

  Anna

 • Een zeer krachtig inspirerend weekend dat zijn sporen nalaat!
  Heel openend, zacht en Sterk

  Peter

 • Kijk ook naar de video's van een event

  De afgelopen keer hebben we een impressie video en wat reacties van de eerste dag opgenomen.