arrow_drop_up arrow_drop_down

2 daags Event
Laat je rugzak los

Laten we beginnen met wat reacties van het live event...

Reactie van Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Rob

Er ging een wereld voor mij open.
Deze dagen hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer, dat is heerlijk.

Reactie van Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen.
Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Waarom moet jij bij mij zijn?

Kijk naar de video hiernaast, daarin leg ik je het uit. Naast dit alles is het ook zo dat ik een expert ben op het gebied van manifesteren. Dat is de reden waarom ik met een interview over manifesteren in de Happinez van januari 2020 sta. Doe je voordeel ermee.

Je weet dat er meer mogelijk moet zijn?

Maar het lukt je nog niet helemaal om dat volledig te leven?

 Zaterdag 18 en zondag 19 april 2020

Event: Laat je rugzak los o.l.v. Mahatma 


Prijs: 

T/m 1 april slechts € 25 p.p. 

Vanaf 17 maart t/m 7 april slechts € 77 p.p.

Vanaf 8 april slechts € 127 p.p.


Locatie: 
Prodent Fabriek 

Oude Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort

Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Thomas -  psychiater

Misschien herken je je in één van de onderstaande punten

 • Je hebt een  stemmetje in je hoofd waar je soms niet blij van wordt. Een stemmetje dat zegt dat je niet goed bent zoals je bent. Dat is in het algemeen een geluid dat je vroeger als kind ook hoorde. Als kind hoorde je bijvoorbeeld regelmatig je vader met een luide stem en een boze blik zeggen dat je niet deugde. Of je hoorde de stem van je moeder die tegen je vader liep te zeuren over jou. Die stemmetjes heb je overgenomen en die zeuren nu tegen jouzelf in je eigen hoofd.
   
 • Je kent het als geen ander om je best te doen voor jouw lief. Je likt nog net niet haar of zijn voeten maar je gaat wel degelijk over je eigen grenzen. Alles heb je ervoor over om hem of haar te horen zeggen hóe lief en goed je wel niet bent en dat zij of hij voor altijd bij je zal blijven.

 • Het gevoel van afwijzing  kan een dingetje voor je zijn. Als iemand je niet ziet staan, dan voel je zo'n stekende pijn in je borst en merk je dat je je adem in houdt.

 • Gewoon jezelf zijn, dat gaat niet altijd vanzelf. Je kent het als geen ander om op je hoede te zijn. Altijd afwachtend of Robert of Margreet, of wie dan ook, je wel leuk vindt om daarna voorzichtig uit je schulp te kunnen kruipen. Daar word je toch moe van...

 • Genieten van het leven lukt je soms wel, maar soms ook niet.

 • Het kan zijn dat je wel krachtig overkomt, maar dat je je van binnen toch onzeker voelt. En dat mensen je dan niet begrijpen als je dat met hun deelt.

Misschien herken je jezelf in één van deze punten. Eigenlijk is het allemaal onzin en natuurlijk weet je dat wel, maar toch hoe verander je dat nou...

Luister eerst maar even naar Ilona

Zij geeft een reactie op een eerder event...

Denk je eens in dat je een positieve mindset hebt...
Dat je helemaal jezelf durft te zijn in elke situatie.
Dat je gewoon blij bent met jezelf en met jouw leven.

Wat zou dat voor jou betekenen?
Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Afgelopen weekend, tijdens het event, is voor mij een ware ommekeer geworden.

Ondanks dat ik al vele, vele trainingen, methodieken, workshops en trainingen heb gevolgd in de afgelopen 25 jaar, is dit event zoals het door Mahatma en haar team wordt gegeven en ondersteund, zó bekrachtigend geweest.

Mijn doos van 'Pandora', waarin ik vele van mijn jarenlang onderdrukte emoties en oude overtuigingen, nóg steeds kennelijk in bewaarde (want ik was mij daar, TOT dit event, niet eens meer be-wust van), nu al flink geopend.

Er wordt zo'n enorm veilige, liefdevolle en ondersteunende omgeving gecreëerd tijdens het event, dat, juist daardoor, het mij zoveel makkelijker werd gemaakt om echt de diepte in te durven gaan en de 'onderste steen' naar boven durfde te halen. Een diepe buiging voor jou Mahatma als eerste en ook je ondersteunende team.

Al binnen 3 dagen ná dit weekend, zijn er echt wonderen gebeurd (jarenlange strijd met ex en familie, zijn bijgelegd, uitgepraat en heeft een compleet nieuwe, liefdevolle betekenis gekregen. Echt bizar om dit te ervaren, maar ik ben zó blij!).

Ik gun iedereen zo'n cadeau aan jezelf te geven, want jij/wij zijn het echt waard! Ik durfde zelfs te springen uit mijn 'comfort-zone' en heb mij opgegeven voor de Lifechanger; een nóg groter cadeau wat niet alleen als eerste aan mijzelf is, maar door het volgen ervan, ik dit ook kan uitstralen naar anderen toe.

Hartegroet, Saskia - medisch analyste

We herhalen oude patronen keer op keer… 

Ik kan mij nog heel goed herinneren hoe het vroeger voor mij was. Ik voelde mij geremd en ervaarde totaal geen vrijheid. Ik dacht dat er niemand op mij zat te wachten. Het leek alsof ik door het leven wandelde met een dikke ‘wijs mij maar af’ sticker op mijn hoofd. En dat gebeurde natuurlijk ook regelmatig.

Ik maakte fouten en kreeg de schuld. Ook als iemand anders een fout maakte, lag dat natuurlijk aan mij. Mijn focus lag dus meer op het afkeuren van mijzelf dan op de goedkeuring en ik droeg de schuld en de last van de hele wereld op mijn rug. Al met al was ik geen blij ei. Sterker nog, ik voelde mij diep ongelukkig.

Ik had toen nog geen idee dat wij als mensen geprogrammeerd zijn. Ik wist ook niet dat ik mijn leven kon veranderen door meer bewustzijn te krijgen. Ik overleefde in plaats van dat ik door het leven danste en op een gegeven moment ben ik daardoor finaal ingestort. 


Toen begon mijn proces van bewustwording. Ik ontdekte dat ik geleefd werd door overtuigingen waar ik niet gelukkig van werd. Natuurlijk had dat alles met mijn jeugd te maken en de gebeurtenissen die ik toen heb meegemaakt. Mijn programmering veranderde en daarmee veranderde ook mijn leven. Ik weet nu dat iedereen dat kan veranderen.
 Ook JIJ!

'Nou... pfff... wow... nog steeds in m'n gelukzaligheidsbubbel na het tweedaags event.


Heel veel meegemaakt, gezien, beleefd, ervaren, losgelaten, gedanst, gelachen, geleerd, geklapt, gestraald, heel heel erg erg uit mijn comfortzone gestapt, genoten, gemanifesteerd enz. enz. enz. Eigenlijk geen woorden genoeg om dit te beschrijven.


Heel speciaal en bijzonder, gewoon magisch!!

Als je jezelf een groot cadeau wilt geven is dit echt een aanrader, een heel weekend vol liefde en geluk en thuiskomen bij jezelf.

(En ja, ik voel me nu echt zo'n Woodstock Hippie: Spread the Love ... 😘 )'

Tineke - verkoopster

Welke, soms subtiele, pijnlijke overtuigingen
draag jij met je mee in je rugzak?

Heb jij ook nog spoortjes van...

 1. Ik kan het niet. Dat is dan zo'n hulpeloos en machteloos gevoel vanbinnen.
 2. Ik mag mezelf niet zijn. Je doet je vaak anders voor dat je eigenlijk bent en hebt moeite met je eigen kwetsbaarheid.
 3. Ik ben niet welkom. Natuurlijk ben je welkom, en toch... toch, kan het vaak zo voelen dat dat niet zo is. 
 4. Ik ben geen liefde waard. Ieder mens is liefde waard en dat weet je ergens ook wel, maar helaas rijdt de prins of prinses op dat witte paard jouw deurtje toch elke keer weer voorbij. En als de prins(es) met of zonder paard dan toch wel bij jou  aanklopt, dan kan het zomaar zijn dat je je hart niet volledig durft te geven of niet durft te geloven dat hij of zij echt van je houdt.
 5. Altijd op je tenen lopen. Miss of Mr perfect, word je ook wel eens genoemd. Zo vermoeiend!
 6. Altijd je best zo doen. Het trieste is dat dat soms wel gezien wordt, maar dat het dan toch nog niet goed genoeg is. Zucht...
'Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zondag is het wel gelukt.


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!'

Anita - kapster

En nog eentje...

Maaike verteld over haar veranderingen

Een event en een intensive veranderde haar leven...

 

Warm, veilig, betrokken en vanuit het hart is wat bij mij boven komt als ik aan Spirit coaching denk. Ik blijf het geweldig vinden hoe mensen kunnen veranderen in 

één weekend, van schuchter, afgesloten naar vrij(er). 


De transformatie van de durfals die voor een heel jaar kiezen is ongekend. 

Een echte aanrader als je grote stappen wilt maken. 

Jan Bert - Coach

Als je nog van die spoortjes hebt, dan is er goed nieuws...

...want dat kunnen we veranderen. Het is namelijk jouw programmering (en natuurlijk niet de waarheid) waardoor je geleefd wordt. Maar je zal er maar mee zitten. Die programmering zit in al jouw celletjes opgeslagen. Het lijkt dan ook heel echt. En daarmee creëer je ook aldoor dezelfde omstandigheden, die je bevestigen in dat wat je over jezelf denkt. Wat je ook hebt meegemaakt in je jeugd, het maakt niet uit. 


We hebben allemaal een bepaalde programmering meegekregen die gekoppeld is aan ervaringen in je jeugd. Misschien heb je maar één negatieve overtuiging die af en toe aangeraakt wordt en zit je in het algemeen wel lekker in je vel. Ook die ene schooier kan je toch op verschillende vlakken blokkeren. 
Ik gaf mij op voor een event en sindsdien ben ik " verslaafd " aan haar en haar manier van werken. Wat een krachtige, lieve, humoristische en deskundige vrouw.


En daarnaast zo gewoon en altijd erop uit om het beste van jezelf naar boven te halen. En je wordt nooit aan je lot over gelaten. Ik voel dat ik na 1 intensive en 2 events al zoveel verandert ben in mijn voordeel.


Ik kijk er elke keer weer naar uit omdat ik voel wat het voor mij doet.


Grote dank aan Mahatma en haar hele team.
Liesbeth - Coach

Ontdek jezelf, dan krijg je meer vrijheid en vreugde in je leven.

Natuurlijk kun je oud worden met lastige overtuigingen. Op zich is dat helemaal prima. Maar als je nu  diep van binnen gefluister hoort dat er ook voor jou meer is weggelegd en je daar een fijn gevoel van krijgt, dan is het misschien wel tijd om daar naar te luisteren. 


Zo was het ook met Pieter. Pieter,  ongeveer 30 jaar, kwam twee jaar geleden bij dit event binnen met een zwaarte.

Je voelde die energie al op een afstand en ik zag hem contact zoeken. Ook zag ik hoe mensen hem stiekem een beetje ontweken. Heel alleen zat hij daar op zijn stoel in de rij met niemand naast zich.

Het raakte mij een beetje, omdat ik dat ook kende van mijzelf, van vroeger. Dat ik uitreikte en ik afwijzing na afwijzing kreeg. Dat was geen fijn gevoel.

Dus mijn hart was open voor hem. Na twee dagen nam hij ontroerd en met tranen in zijn ogen afscheid van mij. Wat was hij dankbaar. Ik zag hoe hij zwaaide naar iemand die weg ging en hij hoorde er helemaal bij.


Van die zwaarte was geen spoor meer te  bekennen.

Met haar warmte, liefde, humor en kennis heeft Mahatma mij zo geholpen bij het leren kennen van mezelf! Dit maakt dat ik me nu krachtig voel en bovenal heel veel van mezelf hou 🌈

Marjon - Coach

Verander zo je programmering in één waar je hart blij van wordt

Als  je die oude stemmetjes bovenin in jouw zolderkamer nu ook zat bent en ze dienen je niet meer, dan kan je die loslaten en met nieuwe gedachtes, die  lekker positief zijn, door het leven gaan. Ook de bijbehorende emoties ga je loslaten en op deze wijze krijg je ruimte. Dan ga je van overleven naar genieten van het leven. Ik kan je uit ervaring vertellen dat dat heel anders voelt. Tijdens het event ‘Laat je Rugzak los’ gaan we hier mee aan de slag en dat zal impact hebben.


Zo was Marit er ook een keer bij. Een gevoelig, verdrietig muisje die zich wat verloren voelde hier op aarde. Ze had  veel last van die stemmetjes die haar weerhielden om echt te gaan staan voor zichzelf en om zichtbaar te worden. Ik heb dat weekend met haar gewerkt en op het einde stond ze daar toch een portie te stralen op het podium. Luid  en duidelijk zei ze door  de microfoon: 'ik ben er en ik mag gezien worden'.  De zaal ging helemaal los, het applaus voor deze dappere dodo bleef maar duren. En dat verdiende ze ook. Het is zo bijzonder om te zien wat mensen kunnen transformeren in één weekend. 

Tijdens dit event ga je het volgende ervaren:

 •  Je gaat zien wie Jij echt bent en je gaat jezelf daarin de erkenning geven. Net als Marit... je bent er en je mag gezien worden!

 • Dat geeft innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes gaat maken. De partner gaat de deur uit of die vrouw of man waar je stiekem al zo lang een oogje op hebt, die sleur je juist je huis in. Om maar eens een dwarsstraat te noemen.

 • Van overleven ga je naar leven en dat leven ga je vieren. Het is tijd om de vlag uit te hangen, de slingers op te hangen en dat feestje van je leven te maken dat je verdient. Met mensen waar jij van houdt en die van jou houden.

 • Jij gaat staan voor wie jij bent. Het is tijd om te shinen!

Ik geef al jarenlang events en elke keer is het weer magisch om mee te maken hoe mensen onder mijn ogen veranderen. De groep is als een warm bad waarin je met respect en warmte met elkaar omgaat. Ook daardoor wordt alles al lichter. Je doet het niet meer alleen.

Deze fijne vrouw is heel bijzonder, zeer inspirerend en liefdevol. Haar niet aflatende ijver brengt heel veel mensen al jaren naar een lichter leven. Lichter in de zin van vrijer en gelukkiger door het leven gaan. Het lijken Miracles (Wonderen) die er gebeuren. Of dat nou door het lezen van een van haar boeken gaat of door een event bij te wonen. zij laat je op een integere, liefdevolle en wel doordachte manier inzien, ervaren, voelen, transformeren.
 Zij en haar team helpen mensen echt om stappen te zetten, uit je comfortzone te komen. Van harte aanbevolen.
Arno - Electricien

Wat is een event?

Een event is een laagdrempelig seminar. Het zijn groepen met meer dan 150 mensen, waardoor de groepsenergie intens is. Door die hoge groepsenergie transformeer je ook snel jouw thema's.

Voor de events gelden lage prijzen om iedereen de kans te geven om stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden. Dit is tevens een introductie voor onze jaarprogramma's Lifechanger Geluk en Lifechanger Licht. 

Hallo, ik ben zo blij dat Mahatma en haar team op mijn pad gekomen zijn. Het heeft mij op een hele luchtige, duidelijke manier in laten zien dat iedereen, ook ik, altijd een keuze heeft. Door het 2 daags event heb ik weer leren kiezen voor het leven. Ik kijk uit naar mijn lifechanger ervaring.
Corina -  Accountant

Wie komen er bij mij in een event....

Mensen van alle  leeftijden komen in mijn events. Mary van 82 jaar komt met een knot in het haar binnen wandelen, maar ook Peter van 18 jaar zit er met zijn vriendin en moeder bij.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis komen naar een event. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Toen ik gisterenavond thuis kwam, zei m'n dochter dat ik er ontspannen, relaxed 

uitzag èn dat ze mij in lange tijd niet meer zo had zien stralen, 

een glimlach op m'n gezicht ... èn ik maar honderduit vertellen over de dag 🙂!

 

Het was me de 2 dagen, 4 uur (2 uur op en 2 uur terug) rijden, meer dan waard!!!

Ik heb lang gezocht naar een manier om uit mn "puinhoop" te geraken, maar heb 

nu de weg gevonden, dankzij JOU!!! 

Mijn meest oprechte dank! Namasté

Kristel Verpeet - België

Wie is Mahatma...?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank.

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven; vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Als assistent van Mahatma heb ik de laatste jaren al veel van haar events en intensives mogen meemaken. 


Naast dat ik er iedere keer weer veel van leer over het leven en hoe er mee om te gaan, is het ook prachtig om te zien wat er met deelnemers gebeurt. Ik heb mensen die een jaartraining volgden in 1 jaar tijd een ander mens zien worden. 

Mensen die gevangen zaten in een negatieve programmering veranderden in open, vrije en blije mensen.

De basis van het werk van Mahatma is liefde. Dat proef je als je een event meemaakt. Het is als een warm bad waarin je er met al je ellende, eigenaardigheden en vreugde mag zijn. Ik ben dankbaar deel uit te mogen maken van het team van Mahatma. ❤
Marcel - Cameraman

Met humor en luchtigheid

...ga je dit weekend in contact komen met jouw grootsheid. Met jouw liefde en jouw genieten. Het event is namelijk vol warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal dit weekend ervaren.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna - Coach

Wat gaan we doen tijdens het event?

 • Je gaat ervaren dat je niet de enige bent die stoeit met uitdagingen. Dat geeft zo'n verlichting. 
 • Je wordt je bewust wat het je geeft als je echt los gaat laten en daar word je blij van.
 • Je gaat ontdekken dat je écht goed bent zoals je bent en het leuke is dat die informatie, door mijn eigen methodiek, dan als vanzelf doorsijpelt naar je onderbewustzijn.
 • Je gaat ervaren hoe mooi en liefdevol mensen eigenlijk zijn en hoe fijn het is om open te zijn, al is dit misschien helemaal nieuw voor je.
 • Een pijntje hier en een verdrietje daar, ze lossen op. En dan komt het vette genieten. Het genieten van wie jij bent maar ook het genieten met elkaar. Alsof we eén grote familie zijn. Die warmte, die liefde, ohhhh die dendert zo dwars door al die pijnlijke ego lagen, waardoor dat oude direct wordt getransformeerd. 
 • Je ontdekt de simpelste manier om onafhankelijk te worden van de goedkeuring van anderen, waardoor je loskomt van de neiging tot pleasen of boos te worden. Je kunt je straks niet meer voorstellen hoe je hier ooit mee geworsteld hebt.
Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor. Haar sessies tijdens de events hebben een grote impact op de hele groep. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.
Stephanie - Psycholoog

Antwoorden op vragen...

Waarom is de prijs zo laag? Ik geef al jaren laagdrempelige events om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren. Ik hou ervan om gewoon te geven vanuit mijn hart.

Moet je grote problemen hebben?
Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Moet je je kwetsbaar op stellen tijdens zo'n event? Nee. Dat is natuurlijk niet nodig. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn met alles wat dat NU voor jou betekent. Dus als je niet zo open bent, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Jij bent goed precies zoals je nu bent.


Heb je er wel wat aan, aan zo'n event? De reacties zijn overweldigend. Een event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik spreek uit jarenlange ervaring met duizenden deelnemers.


Is de groep niet veel te groot? Juist door de groepsgrootte krijg je een groepsenergie, waardoor de nieuwe signalen heel snel opgenomen worden door je onderbewustzijn. Daarmee verander je je programmering en dat zorgt uiteindelijk voor de verandering in je dagelijks leven.


Is het niet een en al ellende zo'n tweedaagse? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, waarvan je als vanzelf al blij wordt.


Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,


Mahatma

Een zeer krachtig inspirerend weekend dat zijn sporen nalaat!

 Heel openend, zacht en sterk. Een vette aanrader!

Rob - Huisman

Is het nu tijd voor jou?

Voel jij je aangesproken?
Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 

Algemene informatie

Zaterdag 18 en zondag 19 april 2020

Event 'Laat je rugzak los' o.l.v. Mahatma 


Prijs:

T/m 16 maart slechts € 57 p.p. 

Vanaf 17 maart t/m 7 april slechts € 77 p.p.

Vanaf 8 april slechts € 127 p.p.


Locatie:
Prodent Fabriek

Oude Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort


Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.