Event Leef je licht
arrow_drop_up arrow_drop_down

2-daags event: Leef je Licht

Ga in jouw waarheid en licht staan

Voorbij elke pijnlijke illusie ligt als een bevrijdend licht
de stralende waarheid te wachten.
Mahatma


Het is tijd om jouw waarheid en licht te leven.
In dit weekend ga je 'Jezelf ' ontmoeten.  

Dit onder de bezielende begeleiding van Mahatma Revier 

Wanneer?
Zaterdag 6 en zondag 7 april 2019

Waar?

Prodent Fabriek, Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR Amersfoort

Einstein zei ooit dat de meest belangrijke keuze die je kon maken was om te gaan ervaren dat de aarde je goed gezind is. In mijn ogen klopt dat. Als je je verbonden voelt gaat je leven moeiteloos. Je weet dat je goed bent zoals je bent en het leven lacht je toe. 

Jouw waarheid en licht willen geleefd worden!

Ieder mens is gekomen met een portie licht en liefde. Die liefde, dat licht, wil geleefd worden, alleen soms lukt dat nog niet helemaal.  Dan zijn er beperkende overtuigingen of pijnlijke emoties waardoor je niet volledig kunt leven vanuit je hart. Dat zijn de illusies, vaak schaduwen vanuit het verleden, en die illusies kunnen worden doorgeprikt. 

Dus hoe zou het zijn als jij jouw waarheid, jouw liefde, jouw passie en missie zou gaan leven? Wat zou je dan anders doen?
Wie zouden daar blij mee zijn? En hoe zou je leven er dan uitzien?


Zoals ik al schreef, illusies kunnen worden doorgeprikt. Ik kan dat zo schrijven omdat mijn illusies zijn doorgeprikt. Het waren pijnlijke overtuigingen zoals bijvoorbeeld 'Ik ben niet goed genoeg en ik ben het niet waard', waardoor ik toen niet kon zijn wie ik echt was en doen wat ik zo graag wilde doen. Dat was jaren terug en daar heb ik mijn eerste boek 'Op weg naar Verbinding' over geschreven. Daarin zie je mijn gestruggel met mijzelf. Die tijd ligt inmiddels ver achter mij.

Dus als het voor mij zo heeft kunnen veranderen, dan kan dat voor jou ook. Zo simpel is het.

Vet balen...

Je wilt genieten van het leven, je wilt alle mogelijkheden die het leven je biedt optimaal benutten en toch... Toch kan het zomaar zijn dat het allemaal anders gaat dan je wilt. Dat er andere woorden uit je mond komen dan je wilt. Dat je de verkeerde keuzes maakt en gewoon niet helemaal gelukkig bent met jezelf en jouw leven. Of je bent wel lekker bezig maar je weet dat er nog veel meer in je zit en dat komt er maar niet uit.

Dat komt door je programmering en je mindset. Die kun je helaas niet op wilskracht veranderen, anders had je dat al lang gedaan, toch? 


Het lijkt wel alsof de poort naar dat gebied waar ze zijn opgeslagen op slot zit. Het zit niet op slot hoor, maar je hebt er wel een bepaalde sleutel voor nodig om daar toegang tot te krijgen. 


De ellende is dat achter die poort, midden in de pijnlijke ervaringen van vroeger, ook jouw kracht, waarheid en essentie liggen. Het is in mijn ogen vet balen, dat we niet gewoon effe die deur kunnen openen, de ellende kunnen laten voor wat het is en dan alleen maar de kwaliteiten er uit kunnen halen.

Was het maar zo eenvoudig.  


Goed, dat is dus niet mogelijk. Maar er is toch ook goed nieuws, want er zijn tegenwoordig wel diverse mogelijkheden (sleutels) om toch toegang te krijgen tot het gebied van jouw onderbewuste en die hele stoffige boel daar op een snelle wijze te vernieuwen. Dus we hoeven niet meer oud te worden met beperkingen of een pijnlijke mindset..

Met humor en luchtigheid

Tijdens dit event gaan we met humor en luchtigheid de poort van jouw onderbewustzijn openen. Ja, je gaat ervaren wat jij al die jaren hebt bewaard, waar je misschien wel last van hebt (gehad) en dat ga je dan enthousiast loslaten. 
Het hoeft echt niet zwaar en zompig te zijn hoor. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, liefde, verbinding en humor. Dat zul je dit weekend gaan ervaren. 

Jim Carrey...

Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...

Een video waarin ik vertel over jouw waarheid.

Deze video hoort bij het online programma van '365 dagen Geluk voor jou'. Dit ga je echter ook tijdens dit event van 'Leef je Licht' ervaren. Dus ik daag je uit om te komen opdat jij jouw waarheid ook gaat leven.  

Want ja, ook jij kan shinen.
ik kietel je...

 • Om jouw waarheid en liefde te leven?
 • Om meer mogelijkheden te krijgen en het leven optimaal te gaan leven en genieten?
 • Om dat te gaan doen waar je hier voor gekomen bent?

Marcel geeft een reactie op het laatste event

Stephanie geeft een reactie

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor. Haar sessies tijdens de events hebben een grote impact op de hele groep. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Wie is Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank.

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Impressie van het event: 'Maak je dromen waar' 2018

Is het nu tijd ?

Als jij je aangesproken voelt, en het voor jou nu het moment is om een stap te zetten, dan meld je je gewoon aan.


Algemene informatie

Datum: 6 - 7 april 2019


Jouw Investering:  
De prijs is   € 147

 

Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.30 uur

Locatie: Prodent Fabriek te Amersfoort

Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.

Reactie van Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

            Reactie van              Arno

Er ging een wereld voor mij open. Deze dagen hebben mij stappen laten zetten. Er was een geweldige sfeer, vooral onderling, dat is heerlijk.

Reactie van Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen.
Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.


Nog meer reacties

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Beste "cursus" die ik in 25 jaar heb gedaan. 

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).
Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom psychiater

 • Er ging een wereld voor mij open

  Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!

  Anna

 • Een zeer krachtig inspirerend weekend dat zijn sporen nalaat!

   Heel openend, zacht en sterk.

  Anne

 • Is het nu tijd?

  Als jij je aangesproken voelt, en het voor jou nu het moment is om een stap te zetten, dan meld je je gewoon aan.

  Algemene informatie

  Datum: 6 - 7 april 2019

  Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.30 uur


  Jouw Investering: 

  De prijs is € 147 


  Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.30 uur

  Locatie: Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR Amersfoort

  Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.