Maak jouw dromen waar; een 2-daags event
arrow_drop_up arrow_drop_down

2-daags event: Maak je dromen waar 2.0

2019 wordt jouw jaar!

Droom jij weleens over de toekomst? Wat je het liefste zou doen, als je de tijd had of het geld? Lijken jouw dromen en verlangens te mooi om waar te zijn?


Niets is minder waar! Op het event: Maak je dromen waar 2.0 ga je in een weekend aan de slag met het verwezenlijken van jouw dromen.

Wanneer?

zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019

Waar?

Prodent Fabriek

Oude Fabrieksstraat 20
3812 NR Amersfoort

Iedereen heeft verlangens en die willen gerealiseerd worden...

Iedereen heeft verlangens en droomt weleens over de toekomst. Misschien wil je simpelweg lekkerder in je velletje zitten. Dat je gewoon helemaal happy bent met jezelf, met rust in je hoofd in plaats van allemaal negatieve gedachtes.  Of als je alleen bent, dan kan het zijn dat je er naar verlangt dat die partner nu eindelijk eens voor jóuw deur staat in plaats van bij de buurvrouw die al drie mannen heeft. 


Of misschien wil je een lekker vakantiehuisje of een eigen bedrijf beginnen, of graag in het buitenland gaan wonen. 


Hoe dan ook, het kan zijn dat Jouw dromen voor de toekomst op dit moment wat overweldigend en omvangrijk en niet haalbaar lijken. Ik hoor het je denken... 'het is gewoon niet voor mij weggelegd, want waar moet ik beginnen? Hoe maak ik, in mijn huidige omstandigheid, mijn dromen waar?' 

80% van de voornemens die gemaakt worden op 1 januari komt niet uit.

Waar ligt dat toch aan? Hoe komt het dat we onze verlangens niet kunnen waarmaken? Dat komt omdat we worden geleid door twee verschillende systemen. Het ene systeem is ons denken. We verlangen naar verandering vanuit ons denken, nemen vervolgens beslissingen en maken keuzes voor een nieuwe toekomst.


Je denkt misschien dat we ons leven leiden vanuit ons denken, maar niets is minder waar. Het tweede systeem, ons onderbewustzijn, bepaalt namelijk hoe we leven. Dat is gekoppeld aan emoties en overlevingsprogrammaatjes, waar je niet altijd blij mee hoeft te zijn. Die programmaatjes zijn gebaseerd op de ervaringen in je kindertijd en zijn als het ware op je harde schijf gebrand.


Dus, zodra ons volwassen brein een beslissing neemt die tegen de kinderlijke overlevingsmethode ingaat, winnen die oude programmaatjes. Emoties, bewust of onbewust, hebben veel meer kracht dan onze gedachten. Je luistert bijvoorbeeld eerder naar je angst voor verandering dan naar je verlangen om je leven te verbeteren.

Gelukkig kunnen we programmaatjes veranderen en daarmee verandert je leven. 

“Ik, Mahatma, spreek uit ervaring en heb er zelfs een boek over geschreven: Ontwaken in het NU, van overleven naar overvloed. Daarin beschrijf ik mijn struggle van keer op keer moeten sappelen naar de overvloed waarin ik nu leef. Doelen stellen is wel handig zodat je weet waar je naartoe wilt en als je dan tegelijkertijd die tegenstribbelende stemmetjes het bos in kan sturen, kan het weleens heel snel gaan.”

Ook jij kan je dromen waarmaken

Op het event: Maak je dromen waar 2.0, ga je zien waar jij jezelf blokkeert. 

Ik confronteer je liefdevol met jouw overlevings-mechanismen en geef je inzicht in jouw programmaatjes, die je belemmeren om je idealen waar te maken. Je gaat luisteren naar je innerlijke verlangen en je wordt je bewust van je eigen kracht. Zo wordt jouw systeem gereset met nieuwe overtuigingen en laat je oude patronen los. En hoppa, dan is de weg vrij om jouw dromen te realiseren! 


Dus kom naar het event: Maak je dromen waar 2.0 en maak jouw idealen werkelijkheid! Ook jij kunt jouw verlangens verwezenlijken en je leven een andere richting geven.


Marcel geeft een reactie op het laatste event

Mahatma vertelt over dit event

Mahatma wordt geïnterviewd over dit event Maak je Dromen waar 2.0. door de wealth coach Saskia Bussink 

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor. Haar sessies tijdens de events hebben een grote impact op de hele groep. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Wie is Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank.

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring.

Reactie van Sonja over een eerder event

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Arno over een eerder event

Er ging een wereld voor mij open. Deze dagen hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer, vooral onderling, dat is heerlijk.

Reactie van Ellie over een eerder event

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Algemene informatie

Als jij je aangesproken voelt en het voor jou nu het moment is om een stap te zetten, meld je dan gewoon aan.


Datum: 26-27 januari 2019


Wat kost het? 

T/m 10 januari 2019 slechts € 97, inclusief het boek: 'Ontwaken in het NU'.

Vanaf 10 januari 2019 betaal je € 127, inclusief het boek: 'Ontwaken in het NU'.
Je ontvangt het boek bij aankomst op locatie.


Tijd:
beide dagen van 10.00 - 17.30 uur


Locatie: 

Prodent Fabriek

Oude Fabrieksstraat 20

3812 NR Amersfoort

Nog een reactie van Harry

Nog meer reacties over andere events...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Beste "cursus" die ik in 25 jaar heb gedaan.

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom Psychiater

 • Er ging een wereld voor mij open
  Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!

  Anna

 • Een zeer krachtig inspirerend weekend dat zijn sporen nalaat!
  Heel openend, zacht en sterk.

  Anne

 • Algemene informatie

  Als jij je aangesproken voelt en het voor jou nu het moment is om een stap te zetten, meld je dan gewoon aan.


  Datum: 26-27 januari 2019


  Wat kost het?

  Slechts € 127, inclusief het boek: 'Ontwaken in het NU'.

  Je ontvangt het boek bij aankomst op locatie.

  Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.30 uur


  Locatie:

  Prodent Fabriek

  Oude Fabrieksstraat 20

  3812 NR Amersfoort