Wij mensen zijn zoveel meer dan ons denken,

onze gewoontes en ons lichaam. 

Wij mensen hebben een potentie die oneindig is.
Mahatma

Op weg naar Verbinding

We zijn afkomstig vanuit een oneindige kosmische extase. Een extase waarin alles mogelijk is. Alles aanwezig is. Pure liefde zou je het ook wel kunnen noemen. Die extase, die liefde die zit ergens nog verstopt in onze cellen. Vaak zijn daar, door het leven zelf, laagjes van overtuigingen en van pijnlijke emoties overheen gekomen. En dan kan het zomaar zijn dat je die verbinding met jouw levensbron verloren bent. Dan voel je je afgescheiden. Er niet meer helemaal bij horen. Je zoekt die verbinding overal, bijvoorbeeld in partners en andere mensen, die jou, dat waar je eigenlijk zo naar verlangt ook niet kunnen geven. Wat kun je je dan verloren voelen. 

Einstein zei ooit dat de meest belangrijke keuze
die je kon maken was om te gaan ervaren
dat de aarde je goed gezind is. 

Als je je verbonden voelt gaat je leven moeiteloos. Je weet dat je goed bent zoals je bent en het leven lacht je toe.

Maar misschien is het voor jou heel subtiel...

Misschien is het voor jou niet zo als hierboven beschreven staat en valt het allemaal reuze mee. Toch kan het dan zijn dat er ergens een diep verlangen in jou leeft waar je de vinger maar niet op kunt leggen. Het gevoel dat je je niet helemaal thuis voelt hier op aarde en dat er nog iets 'meer' moet zijn dan dat je nu hebt.

Het kan zijn dat je dat 'meer' in de uiterlijkheden hebt gezocht. In een huis, mooie auto en/of een goede baan. Dat was en is fijn, maar helaas. Die leegte, dat gemis wordt daar niet door opgevuld. 

Je zocht de vervulling namelijk op de verkeerde plek...

Iets wat je vanbinnen bent verloren, kan niet door de buitenwereld worden opgevuld.

Het klinkt zo simpel. En eigenlijk is dat het ook. Het antwoord ligt al die tijd natuurlijk al in jou zelf te wachten. De laagjes van afgescheidenheid willen gewoon worden opgelost. Ieder mens verlangt naar verbinding, dat hoort bij ons mens zijn. Maar als we niet met onszelf verbonden zijn, dan voelen we ons ook niet verbonden met de buitenwereld. En oh... wat spreek ik uit ervaring!

De grote illusie...

Wat heb ik die afgescheidenheid goed gekend en wat heb ik verlangd naar de volte in plaats van de leegte. Ik zocht het overal en op een gegeven moment dacht ik zelfs dat dit mijn lot was. Dat ik mij gewoon nooit helemaal thuis en verbonden zou voelen. Tja, dat was de grootste illusie. Die tijd ligt inmiddels al jaren achter mij en voelt als een ander leven. 

Ik kan nu echt met kracht zeggen dat het waar is. Dat ieder mens in licht en verbinding kan leven. In mijn eerste bestseller 'Op weg naar Verbinding' kun je alles lezen over mijn eigen zoektocht. Over al mijn gestruikel en gestoei en ook hoe ik thuis kwam bij mijzelf. Jij kan dat dus ook!

Alleen... het antwoord ligt in jou.

Hoe bedoel je?

Hoe bedoel je, het antwoord ligt in jou...? Mijn vraag aan jou is: durf jij naar jezelf te kijken? Heb jij de moed om de lagen van afgescheidenheid te willen zien en ook los te willen laten? Meestal houden we vast aan dat wat ons blokkeert omdat we het zo goed kennen, waardoor het ons ook een soort (schijn)veiligheid geeft. Dan hou je vast aan je zelf gecreërde gevangenis waar je niet blij van wordt.


Durf jij een stap te zetten uit die pijnlijke comfortzone, waardoor je het leven als lichter en liefdevoller zult gaan ervaren? Waardoor jij extase gaat ervaren en thuis komt bij jouzelf? Ik vraag het aan jou. Jij leest dit nu niet voor niets. Het is tijd en dit is jouw kans...

Met humor en luchtigheid 

Kom je dit weekend in contact met jouw kern. En ja, alles wat niet wezenlijk is maar wat bij het ego hoort, ga je ook tegenkomen. Om er lekker afscheid van te nemen. Dat hoort er gewoon bij. Je gaat het zien en liefdevol loslaten. Het is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal dit weekend ervaren. 

Jim Carey...

Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...

Ik kietel je om een stap te zetten. 

Verlang jij naar: 

  • Meer verbinding met Jezelf?
  • Meer verbinding met anderen?
  • Je zelf gecreëerde gevangenis wat los te laten?
  • Een weekend lang een warm bad van liefde en verbinding te ervaren?
  • Een nieuw begin in jouw leven?
  • Een volgende stap met meer zelfliefde?

    Meld je dan gewoon aan. Omdat ik weet hoe spannend dat is ga ik je daarbij helpen door de prijs heel laag te houden. Dus... 


Stephanie geeft een reactie

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep. 
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Wie is Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Inmpressie van het event:

'Maak je dromen waar'

Is het nu tijd voor jou ?

Voel jij je aangesproken?
Is het voor NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jezelf?

Algemene informatie

Datum: 22 - 23 juni 2019

Jouw Investering:  De prijs is slechts  € 77

Tijd: Beide dagen van 10.00 - 17.00 uur. De inloop is vanaf 9.30 uur

Locatie: Hotel Apeldoorn, Soerenseweg 73, 7313 EH Apeldoorn

Dit event zit vol. Wees de eerste op de wachtlijst. Mail info@spirit-coaching.nl, dan doe je misschien alsnog mee...

arrow_drop_up arrow_drop_down