Event Spread the Love
arrow_drop_up arrow_drop_down

Event 'Spread The Love' 

Ga met een open hart en een big smile op je gezicht door het leven.
Hierdoor trek je meer liefde, succes of dat waar jij naar verlangt, aan.

Ons hart wil liefhebben,

daarvoor zijn we hier.

Dat is wat ons gelukkig maakt.

Mahatma

Spread The Love...

Waarom Spread the love? Als wij mensen onze liefde leven en delen zijn wij gelukkig. Dan ben je als het ware één met jezelf, met jouw essentie en leid je jouw leven met zo'n big smile op je gezicht. Dan geniet je van je leven  en dat is zichtbaar. Dat wil niet zeggen dat dan altijd alles goed gaat voor jou, maar wel dat jij er, moedigerd, in contact met jezelf kunt zijn voor een ander. Dat je durft uit te reiken, kwetsbaar kunt te zijn en hulp durft te vragen als dat nodig is. 'Is dat spread the love?' Ik hoor het je denken. Ja, dat is een onderdeel. Want dan ben je Jouzelf in je puurste vorm. En die 'Jij' willen mensen graag ontmoeten. Dat is jezelf delen en dat is liefdevol en respectvol naar jezelf, maar ook naar de ander. 


Misschien herken je jezelf hier helemaal in. Maar misschien ook niet. In dat geval kan het zijn dat je ooit, soms lang geleden, gekwetst bent en dat je hart wat op slot is gegaan. Dan ben je voorzichtig geworden en misschien heb jij dan wel die smile op je gezicht, maar zit er achter die smile een heel scala van emoties verstopt die je voor iedereen verborgen houdt.  En dat doet pijn! Dan leef je vanuit controle in plaats vanuit verbinding met jouw kern, jouw hart. Wat kun je je dan alleen voelen. 

Als je vol vertrouwen en met een open hart jouw weg gaat,

trek je de juiste mensen aan. Dan voel je je geliefd en veilig...

Misschien is het voor jou heel subtiel...

Misschien is het voor jou niet helemaal zoals het hierboven beschreven staat en is je hart best wel open. Dan kan het toch  zijn dat je je stiekem nog ergens terug houdt. Dat je je ware potentie niet helemaal leeft. Dat je je nog niet helemaal durft te geven aan het leven zelf met al jouw kwaliteiten. Het kan zijn dat je voelt dat er nog iets 'meer' moet zijn dan dat je nu hebt, maar je weet niet wat. Het diepe geluksgevoel ontbreekt dan. 

Dan is het tijd om naar binnen te gaan...

Je hart heeft een wijsheid en een waarheid. Jouw hart weet het wel.

Jouw  hart heeft de antwoorden. De oplossing of heling van jouw hart ligt niet in de buitenwereld. Het antwoord ligt in jou zelf te wachten. Het oud zeer wil gewoon worden opgelost. We zijn hier op aarde om ècht te zijn, te zijn wie we in onze diepste waarheid zijn, met al onze kwaliteiten. Als we ons hart gesloten hebben, dan voelen we ons niet met onszelf verbonden en ook niet met  de buitenwereld. En oh... wat spreek ik uit ervaring!

Ik ken dat gevoel van een gesloten hart als geen ander.
Het maakt je zó alleen. 

Vanaf mijn kindertijd heb ik mij alleen gevoeld. Dit terwijl ik toch echt wel leuke en lieve mensen om mij heen had. Dat gevoel van alleen zijn, ervoer ik (hoe gek dit ook klinkt) juist als ik met anderen samen was. Dat kon ook niet anders, want mijn hart was op slot. Dat liet ik natuurlijk niet merken, want dan trok ik mij in mijn eigen holletje terug. Mijn veilige holletje wat eigenlijk een vol hart moest zijn, maar zo leeg was. 


Ook ben ik 15 jaar alleen, zonder partner, geweest. Wat heb ik naar een leuke kerel verlangd, maar hij kwam maar niet (dacht ik). In waarheid was mijn angst voor verbinding groter dan mijn verlangen. Het gekke was dat ik dat op dat moment niet eens zo kon voelen. Daar kwam ik pas achter toen ik mijn huidige partner Marcel, tegenkwam. Al mijn angsten kwamen toen naar boven.
Dus je weet vaak niet welke ervaringen je op een dieper niveau hebt opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Het leven laat dat echter zien. Kijk maar eens naar jouw leven en beantwoord voor jezelf eens de onderstaande vragen:

Ben je helemaal gelukkig?

Durf je kwetsbaar te zijn?

Durf je uit te reiken?

Leef je jouw potentie? 

Voel je verbonden?

Laat jij zien wie jij echt bent?


Als je overal een vette 'JA' op kunt geven dan heb jij dat open hart en leef jij je liefde en ben je lekker bezig. Dan doe je waar je voor gekomen bent. Je geniet het leven met alles wat het met zich meebrengt.

Maar als dat niet zo is...

Dan kietel ik je om een stap te zetten.

Een stap naar meer zelfliefde. Een stap naar meer openheid. Een stap naar meer authenticiteit. Jij kan dat, het is namelijk een keuze. Adem effe diep in en uit, want ik hoor je ergens stiekem sputteren: 'Jij weet niet wat ik heb meegemaakt en je kunt niet zo maar je geschiedenis met alle ervaringen deleten.' Dat klopt, maar je kunt er wel je licht op laten schijnen, waardoor het zijn kracht verliest. Op het moment dat je dat doet, ontspant er iets in je. Op een diep niveau besef je dan dat de pijnlijke ervaringen voorbij zijn, waardoor ze geen macht of invloed meer hebben op jouw leven. 


Durf jij een stap te zetten uit jouw pijnlijke programmering, waardoor je het leven als liefdevoller zult gaan ervaren? Ik vraag het aan jou. Jij leest dit nu niet voor niets. Het is tijd en dit is jouw kans...

Met humor en luchtigheid...

...kom je dit weekend in contact met jouw hart. En ja, alles wat niet wezenlijk is maar wat bij jouw programmering hoort, ga je ook tegenkomen. Simpelweg om er lekker afscheid van te nemen. Je gaat het zien en liefdevol loslaten. Het is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal dit weekend ervaren. 

Jim Carey...

Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...

Je hebt slechts twee keuzes, angst of liefde. Welke keuze maak jij?

Ik kietel je om een stap te zetten. 

Verlang jij naar: 

  • dat leven met die vette smile op je gezicht?
  • Een vol en open hart wat zich moeiteloos kan delen?
  • Een weekend lang een warm transformerend bad van liefde en verbinding te ervaren?
  • Een nieuw begin met meer zelfliefde in jouw leven, waardoor je nieuwe mogelijkheden en kansen aantrekt?
  • Vol passie jouw kwaliteiten aan de wereld te tonen?

    Meld je dan gewoon aan. Omdat ik weet hoe spannend dat is ga ik je daarbij helpen door de prijs heel laag te houden. Dus...

Stephanie geeft een reactie

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep. 
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Wie is Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Van daaruit heb ik  inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven. Niet alleen vanuit mijn eigen levenservaring maar ook  vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd.

Impressie van het event:

'Maak je dromen waar'

Is het nu tijd voor jou ?

Voel jij je aangesproken?
Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jezelf?

Algemene informatie

Datum: 5 oktober 2019 of 5 en 6 oktober...

Voor veel mensen blijkt het moeilijk te zijn om twee dagen voor een event vrij te maken. Om zoveel mogelijk mensen gelegenheid te geven om een event mee te maken, wilde ik een 1-daags event geven.
Echter, nadat ik dat tijdens ons laatste event deelde hebben veel mensen mij gemaild of het volgende event toch alsjeblieft twee dagen zou kunnen zijn. Daarop hebben we besloten tot dit experiment van één of twee dagen.

Jouw investering

Prijzen voor twee dagen

Tot/met 10 september slechts € 77
Tot/met 28 september slechts € 97 

Tot/met 3 oktober slechts € 127


Prijzen voor één dag: 

Tot/met 10 september slechts € 47 

Tot/met 28 september slechts € 67

Tot/met 3 oktober slechts € 77


Los kaartje voor de zondag, alleen op zaterdag  aan te schaffen:  € 67


Tijd: Beide dagen van 10.00 - 17.00 uur. De inloop is vanaf 9.30 uur.

Locatie: Hotel Apeldoorn, Soerenseweg 73, 7313 EH ApeldoornWat is het voordeel van een tweedaags event...

Er is een meerwaarde aan een tweedaags event! 
De eerste dag raken we van alles aan, waardoor je heel duidelijk krijgt waar de uitdaging bij jou ligt en wat je er aan kunt doen.

De tweede dag ga je er dwars doorheen. Dat is integreren en transformeren.

Als je slechts ruimte voor één dag , meld je dan aan voor één dag van het event.
Dan leer je Mahatma en haar werkwijze kennen en kom je verder.

Heb je meer ruimte, kies dan voor twee dagen. Dan ga je het volledige proces aan en kan er meer getransformeerd worden. 

Ik doe 1 dag mee en meld mij aan >>>