Event:
Zijn wie je Bent en Geniet je Leven

Het is tijd om te shinen!

Is het voor jou lastig om gewoon jezelf te zijn?

We denken vaak dat wij mensen niet goed zijn zoals we zijn. Dan doen we ons anders voor omdat we zo verlangen naar goedkeuring en liefde. We zijn gewoon bang om onszelf te zijn en dat is pijnlijk. 


Gelukkig kunnen we dit veranderen. Jawel door één weekend kun je beslissingen nemen die je leven veranderen. Met een hoge groepsenergie stellen we doelen en heffen blokkades op. Het resultaat?

Jij kiest er voortaan voor om gewoon jezelf te zijn. Om te genieten van je leven en om te schitteren. Om te zijn precies zoals je bent en dat is dus helemaal goed!


Wanneer?

zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018

Waar?

Hotel Apeldoorn

Soerenseweg 73

7313 EH Apeldoorn

Wie?

Onder leiding van Mahatma Revier

Reactie van Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Arno

Er ging een wereld voor mij open. Deze dagen hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer, vooral onderling, dat is heerlijk.

Reactie van Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor. Haar sessies tijdens de events hebben een grote impact op de hele groep. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Ik weet nog goed...

Ik weet nog goed hoe ik zelf jaren geleden door het leven ging. Ik werkte op een alarmcentrale en voelde mij op slot zitten. Met een groot gebrek aan eigenwaarde probeerde ik mij staande te houden. Kwetsbaarheid en gewoon mijzelf zijn en dromen realiseren, dat waren woorden die niet in mijn woordenboek voorkwamen. Ik deed mij voor als iemand die de wereld en iedereen aankon, maar ondertussen was ik bang. Bang om werkelijk uit te komen voor wat ik dacht. Bang om mijn emoties te tonen en bang om mijn grenzen aan te geven. Het pleasen zat in mijn celletjes, al werd ik daar niet gelukkig van. Al met al was de impact die ik had op andere mensen er niet eentje waar ik trots op was.


Ik ben opleidingen en trainingen gaan volgen, want ik was het helemaal zat. Door zo mijn eigen proces aan te gaan, is mijn leven totaal veranderd. Ik weet nu wie ik ben en waar ik voor sta. Ik ken mijn zachtheid en ik leef mijn kwetsbaarheid en kracht. Dat zorgt ervoor dat ik een trainer ben waardoor mensen snel in hun eigen kracht en waarheid komen..

Het is zó mooi om juist jezelf te zijn in al je kleurrijkheid en kwaliteit. Mijn grootste dromen zijn inmiddels gerealiseerd en ik geniet nu van mijn leven en leef mijn missie. Dat is wat ik in dit event doorgeef. We gaan dus ook aan de slag met het manifesteren. Je dromen waarmaken is een belangrijk onderdeel van dit event.


Wat is een event?

Kijk hier naar een impressie van het laatste event.

Wie is Mahatma?

Wie is Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank.


Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven; vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring.

Je leert of ontvangt tijdens het event...

 • Welke keuzes je kunt maken waardoor je niet langer een speelbal bent van de omstandigheden.
 • Hoe je deuren kunt openen waarvan je misschien niet eens wist dat ze gesloten waren, waardoor je meer in contact komt met jezelf.
 • Simpelweg meer geluk, doordat je je minder aantrekt van anderen en meer luistert naar Jezelf.
 • Je gaat leren grenzen stellen. Jouw 'Nee' mag gehoord worden.
 • We kijken naar je verlangens en gaan die waarmaken.

Wil jij ook gewoon jezelf zijn en genieten van het leven?

Het is tijd om eerlijk te worden!

Heb jij er ook genoeg van om je klein te houden? Ben je het ook zat dat jouw dromen maar niet uit komen? Dan is het nu tijd om dit pijnlijke patroon te doorbreken. We hebben allemaal een soort computer met een bepaalde programmering die ons leven regeert. Tijdens een event wordt jouw programmering als het ware geüpdated. Je wordt je bewust waar je jezelf tegenhield en waar je kracht zit. Dat geeft de vrijheid waar je naar verlangt. Je gaat merken dat de wereld anders op jou gaat reageren en dat hetgeen je doet veel meer impact heeft.

Wie komen er bij mij in een event?

Mensen die met mensen werken of willen gaan werken. Verpleegkundigen, psychologen, pedagogen enzovoorts.

Juist voor mensen die met mensen werken is het essentieel dat ze weten wie ze zijn. Dat ze hun eigen kwaliteiten kennen, maar ook hun blokkades. In mijn ogen kun je er dan pas echt voor een ander zijn.

Ook komen er veel mensen die gewoon verlangen naar meer vrijheid en geluk.

Wat hebben al deze mensen gemeen met elkaar?

Ze verlangen ernaar zichzelf beter te leren kennen en willen hun dromen waarmaken. Vaak hebben ze al veel gedaan en hebben ze ook veel 'kennis' maar kunnen ze het nog niet altijd leven. Bij mij maken ze de ommekeer. De weg is van weten naar Zijn. In het Zijn ligt al je potentie besloten.

Antwoorden op vragen...

Moet je je kwetsbaar op stellen tijdens zo'n event? Nee. Dat is natuurlijk niet nodig. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn met alles wat dat NU voor jou betekent. Dus als je niet zo open bent, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Jij bent goed precies zoals je nu bent.

Zit je daar dan twee dagen op een stoel? Nee, we wisselen oefeningen af en we bewegen ook veel. Het is een interactief event.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n event? De reacties zijn overweldigend. Een event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik spreek uit jarenlange ervaring met duizenden deelnemers.

Is de groep niet veel te groot? Juist door de groepsgrootte krijg je een groepsenergie, waardoor de nieuwe signalen heel snel opgenomen worden door je onderbewustzijn. Daarmee verander je je programmering en dat zorgt uiteindelijk voor de verandering in je dagelijks leven.

Is het niet een en al ellende zo'n tweedaagse? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, waarvan je als vanzelf al blij wordt.

Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,

Mahatma

Algemene informatie

Als jij je aangesproken voelt en het voor jou nu het moment is om een stap te zetten, meld je dan gewoon aan.

Ik hou van geven, dus je mag ook nog iemand gratis meenemen. Dat is toch een leuk cadeautje. Deze aanbieding geldt zolang het vermeld staat op deze pagina. (Tijdens jouw aanmeldproces krijg je de mogelijkheid je introducé uit te nodigen).


Datum: 24 - 25 maart 2018

Jouw Investering:

Slechts € 127 en de tweede persoon gratis (mits dat hier nog vermeld staat).

Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.30 uur

Locatie: Hotel Apeldoorn

Soerenseweg 73

7313 EH Apeldoorn

Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.

Koffie en thee zijn voor € 2,50 verkrijgbaar.


Overnachten

Fletcher biedt een mooi arrangement voor jou als deelnemer van het event. Zij hebben hiervoor een aantal kamers gereserveerd. Deze worden tot een week voor het event in optie gehouden voor deelnemers van het event.

Daarna worden ze weer vrijgegeven en kun je reserveren o.b.v. beschikbaarheid.

Neem voor reservering contact op met Fletcher Hotel, telefoonnummer: 055 355 4555

Kamers:

Arrangement bestaande uit:

Lunch beide dagen, diner en overnachting met ontbijt

Op basis van een 1-persoonskamer € 119,50

Op basis van een 2-persoonskamer € 188,00


Alleen overnachting met ontbijt

1-persoonskamer € 65,00

2-persoonskamer € 79,00


Waarom is de prijs zo laag?

Mahatma geeft al jaren laagdrempelige events om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren. Ze houdt ervan om gewoon te geven vanuit haar hart.

Nog meer reacties

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Beste cursus die ik in 25 jaar gedaan heb

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom psychiater

 • Er ging een wereld voor mij open

  Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

  Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

  Anna

 • Een zeer krachtig inspirerend weekend dat zijn sporen nalaat!

  Heel openend, zacht en Sterk

  Peter

 • Kijk ook naar de video's van een event

  De afgelopen keer hebben we een impressie video en wat reacties van de eerste dag opgenomen.
  arrow_drop_up arrow_drop_down