Events en lifechangers

Events en jaartrainingen

Kijk wat er voor jou nu mogelijk is...

Yihaaa, Vrijheid ligt aan de andere kant van de comfortzone...

Maak eens een event mee. 

 Het Selfie event 'Ik lief mij'
24 en 25 november 2018

Eigenwaarde en zelfvertrouwen, de peilers van je leven. Als je niet genoeg van dat spul hebt, dan is het leven geen feestje voor je, maar hard werken.

Gelukkig kunnen we alles veranderen, dat dus ook...

Met een lifechanger ga je al huppelend
een nieuw leven beginnen.

Lifechangers jaartrainingen

Lifechangers zijn jaar trainingen die je leven van binnenuit gaan veranderen. Gedurende een jaar zal je op allerlei manieren belemmeringen gaan loslaten waardoor je meer geluk en vrijheid gaat ervaren.

Een 3-daagse intensive...

Open je hart, 3-daagse intensive

De intensive Open je Hart brengt je bij het diepste punt van je Zijn en je komt voorbij je conditionering in je volwassenheid.

Tijdens deze 3-daagse intensive (waarbij je intern verblijft) gebruiken we de medespelers van de groep om je hartenergie te vergroten en het containen te leren; dit betekent dat je bent met wat er is, zonder er vanaf te willen of het naar buiten toe te projecteren...

Het is nooit te laat voor een goede jeugd 

Heel jezelf, 3 daagse intensive

Heel jezelf is een driedaagse intensive om jouw innerlijk kind te helen en beperkende overtuigingen te veranderen in nieuwe mogelijkheden.

Snuffel maar lekker op de agenda.

De agenda

Op de agenda vind je de diverse aktiviteiten die we de komende tijd organiseren. Meld je gewoon eens aan voor een event, een gratis masterclass of een gratis Foek It Challenge. Dat kan je al zo veel geven.

Spirit Coaches zijn 4 jaar lang opgeleid door Mahatma.

Nou dat zegt genoeg...

Individuele Consulten

Het is fijn om via een individueel consult verder te komen in je eigen proces. Hier kan je de Spirit Coaches vinden die opgeleid zijn door Mahatma. Ze werken op essentie niveau.