2 daags Flow Event

Miracles Happen!

https://youtu.be/-aGT42ETeM0


Verlang jij naar meer, maar blokkeert iets je?
Ben je al heel succesvol, maar kost het je moeite?
Of wil je gewoon jezelf zijn en is dat een dingetje voor je...?

22 - 23 september 2018 te Apeldoorn

O.l.v. Mahatma

Ben jij toe aan een volgende stap?

Wij mensen kunnen elke keer weer een stap zetten naar meer vrijheid...

Misschien leef jij je volle potentie al, en zelfs dan, zelfs dan kan je kiezen voor expansie, een volgende stap...

Het kan ook zijn dat je nog niet heel lekker in je velletje zit. Ook in dit geval is dit event voor jou. Mahatma stemt namelijk af op de groepsenergie en neemt je mee naar meer vrijheid. 

 • Denk je eens in dat je volledig in jouw flow zit.
 • Dat je je potentie leeft.
 • Dat je helemaal jezelf durft te zijn in elke situatie. 
 • Dat je gewoon blij bent met jezelf en met jouw leven. 
  Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Het ego houdt niet van expansie

We hebben allemaal een ego. Dat is het jasje van overtuigingen die gekoppeld is aan emoties. Daar gaan we mee door het leven. Het wil je veilig houden en is bang voor nieuwe dingen. Dat is namelijk gevaarlijk voor het ego. Het liefste wil het ego blijven zitten waar het zit heerlijk in de comfortzone, al is dat in sommige gevallen een gevangenis waar je niet echt blij mee bent.

Als je je dan buiten die comfortzone begeeft, zal het tegensputteren. Het zal je doen twijfelen. Maar... het zal je ook vrijheid geven en het brengt je in de flow. Die flow waarin alles moeiteloos gaat en je de stappen zet die bij je passen. 

Het ego houdt van weerstand en vechten. Van een stil verzet. Ik kan dat goed schrijven omdat ik als geen ander dat ego ken en mij daardoor niet langer laat beheersen. We zijn zoveel grootser dan ons denken en we hebben allemaal een eindeloze potentie om dromen waar te maken. 
Vroeger wist ik niets van een ego en een programmering. Ik zat gevangen in mijn eigen blokkerende mindset en was er niet zo happy mee. Ik wist niet dat ik mijn leven kon veranderen door meer bewustzijn te krijgen. Ik overleefde in plaats van dat ik door het leven danste en op een gegeven moment ben ik daardoor finaal ingestort. 


Toen begon mijn proces van bewustwording. Mijn programmering veranderde en daarmee veranderde ook mijn leven. Ik weet nu dat iedereen dat kan veranderen. Ook jij!

Ontdek jezelf, dan krijg je meer vrijheid en vreugde in je leven.

Natuurlijk kun je oud worden met een beperkende mindset. Op zich is dat helemaal prima. Maar als je nu een stemmetje diep van binnen hoort die zegt dat er ook voor jou meer is weggelegd, dan is het misschien wel tijd om daar naar te luisteren.

Dan ga je afscheid nemen van de gedachtes die je klein houden en je gaat meer ontspannen. Je komt als vanzelf in de flow terecht, vanwaaruit er nieuwe mogelijkheden naar je toe stromen.

Je kiest meer voor authenticiteit en om je kwaliteiten te leven. In mijn ogen is het leven daarvoor bedoeld. Ook voor jou.

Zet een stap en wees diegene waar je blij mee bent...

Als je het oude loslaat en voor een volgende stap kiest, dan kom je vanzelf nieuwe dingen tegen. Nieuwe mogelijkheden en jawel, soms ook nieuwe uitdagingen. Het leven is niet bedoeld om zompig te zijn, maar om te bruisen, om te genieten, om risico's te nemen, te knallen en het af en toe even helemaal kwijt te zijn. Ook dat hoort erbij en ook dat mag. Dan leef je vanuit je tenen. Daarvoor ben je gekomen. Om dàt te ervaren en om dan gewoon weer in die flow te komen. 

Tijdens dit event ga je je er bewust van worden waar je je zelf tegenhoudt en ga je nieuwe keuzes maken waar je helemaal blij van wordt.  Je wordt letterlijk terug gezet in je eigen bron/ flowenergie.

Tijdens dit event ga je het volgende ervaren:

 •  Je gaat zien wie Jij echt bent en je gaat jezelf daarin de erkenning geven.
 • Je gaat een volgende stap zetten naar meer vrijheid, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken.
 • Van overleven ga je naar leven en dat leven ga je vieren.
 • Jij gaat staan voor wie jij bent en komt in actie.

Ik geef al jarenlang events en elke keer is het weer magisch om mee te maken hoe mensen onder mijn ogen veranderen. De groep is als een warm bad waarin je met respect en warmte met elkaar omgaat. Alleen daardoor al wordt alles lichter. Je hoeft het niet meer alleen te doen!

Wat is een event?

Een event is een laagdrempelig seminar. Het zijn groepen met meer dan 100 mensen, waardoor de groepsenergie intens is. Door die hoge groepsenergie transformeer je ook snel jouw thema's.

Voor de events gelden lage prijzen om iedereen de kans te geven om stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden. Dit is tevens een introductie event voor ons jaarprogramma Lifechanger Geluk.

Wil jij meer informatie over Lifechanger Vrijheid, klik dan hier.

Kijk hier naar een impressie van een event.

Wie komen er bij mij in een event....

In mijn events komen mensen van alle leeftijden; van 17 jaar tot 82 jaar. Hoog opgeleide en minder hoog opgeleide mensen. Er komen veel professionals, maar ook mensen die nog zoekende zijn. In essentie verlangt iedereen die komt naar meer geluk en meer innerlijke vrijheid. Deze mensen voelen dat ze ergens hun potentie nog niet helemaal leven en dat er meer mogelijk moet zijn. Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in hen zelf liggen en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Wat hebben al deze mensen met elkaar gemeen?

Ze verlangen ernaar zichzelf beter te leren kennen en willen hun dromen waarmaken en leven vanuit een flow. Vaak hebben ze al veel gedaan en hebben ze ook veel 'kennis' maar kunnen ze het nog niet altijd leven. Bij mij maken ze de ommekeer. De weg is van weten naar Zijn. In het Zijn ligt al je potentie besloten.

Wie is Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank.

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven; vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Antwoorden op vragen...

Waarom is de prijs zo laag? Ik geef al jaren laagdrempelige events om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren. Ik hou ervan om gewoon te geven vanuit mijn hart.

Moet je grote problemen hebben?
Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Moet je je kwetsbaar opstellen tijdens zo'n event? Nee. Dat is natuurlijk niet nodig. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn met alles wat dat NU voor jou betekent. Dus als je niet zo open bent, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Jij bent goed, precies zoals je nu bent.


Heb je er wel wat aan, aan zo'n event? De reacties zijn overweldigend. Een event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik spreek uit jarenlange ervaring met duizenden deelnemers.


Is de groep niet veel te groot? Juist door de groepsgrootte krijg je een groepsenergie, waardoor de nieuwe signalen heel snel opgenomen worden door je onderbewustzijn. Daarmee verander je je programmering en dat zorgt uiteindelijk voor de verandering in je dagelijks leven.


Is het niet een en al ellende zo'n tweedaagse? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, waarvan je als vanzelf al blij wordt.


Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,


Mahatma

Dit is wat de deelnemers schrijven...

Reactie van Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Arno

Er ging een wereld voor mij open. Deze dagen hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer, vooral onderling, dat is heerlijk.

Reactie van Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor. Haar sessies tijdens de events hebben een grote impact op de hele groep. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Algemene informatie

Als jij je aangesproken voelt en het voor jou nu het moment is om een stap te zetten, meld je dan gewoon aan.

Ik hou van geven, dus je mag ook nog iemand gratis meenemen. Leuk toch? Nodig je buurman, je schoonmoeder of je beste vriend uit en kom gezellig samen. Deze aanbieding geldt zolang het vermeld staat op deze pagina. (Tijdens jouw aanmeldproces krijg je de mogelijkheid je introducé uit te nodigen).


Datum
: 22 - 23 september 2018


Jouw Investering:

 € 147,- en de tweede persoon gratis, zolang dat hier nog vermeld staat.


Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.30 uur


Locatie:
 Hotel Apeldoorn

Soerenseweg 73, 7313 EH Apeldoorn


Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.

Koffie en thee zijn voor € 2,50 verkrijgbaar.

Overnachten

Fletcher biedt een mooi arrangement voor jou als deelnemer van het event. Zij hebben hiervoor een aantal kamers gereserveerd. Deze worden tot een week voor het event in optie gehouden voor deelnemers van het event.

Daarna worden ze weer vrijgegeven en kun je reserveren o.b.v. beschikbaarheid.

Neem voor reservering contact op met Fletcher Hotel, telefoonnummer: 055 355 4555


Kamers:

Arrangement bestaande uit:

Lunch beide dagen, diner en overnachting met ontbijt

Op basis van een 1-persoonskamer € 119,50

Op basis van een 2-persoonskamer € 188,00

Alleen overnachting met ontbijt

1-persoonskamer € 65,00

2-persoonskamer € 79,00


Alleen Lunch

Het is mogelijk voor 1 of beide dagen een lunch te bestellen voor € 12,50 per lunch.
Neem hiervoor contact op met het hotel, telefoonnummer: 055 355 4555Nog meer reacties

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Beste cursus die ik in 25 jaar gedaan heb

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom, psychiater

 • Er ging een wereld voor mij open

  Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

  Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

  Anna

 • Een zeer krachtig inspirerend weekend dat zijn sporen nalaat!
  Heel openend, zacht en Sterk

  Peter

 • Kijk ook naar de video's van een event

  De afgelopen keer hebben we een impressie video en wat reacties van de eerste dag opgenomen.

  Heb je nog vragen?

  arrow_drop_up arrow_drop_down