Wat fijn dat ik je mag inspireren!

Mocht de meditatie met het innerlijk kind jou bevallen,
kijk dan ook eens naar de volledige meditatie set hieronder... 

Meditaties die je hart verwarmen

Ik heb tijdens de Corona Lockdown tijd elke dag een sessie Diepzielduiken gegeven. Tijdens die Diepzielduiksessies gaf ik ook een meditatie en soms een stuk uitleg.


Het zijn visualisaties/meditaties waar ik je op allerlei manieren in contact breng met de diepere lagen in jou. 


Zo heel je jezelf stap voor stap. Dat niet alleen, ik help je ook jouw dromen te realiseren, want ook die meditaties zitten erbij.


We werken met allerlei thema's die bij iedereen spelen, zoals kindpijn, gevoel van niets waard te zijn, gevoelens van te kort en ga zo maar door.

Jouw meditatie werkt door Mahatma. 

Ik krijg steeds mooiere beelden en word er zo blij van.

Marlies

Het is tijd voor een subtiele update met grote gevolgen.

Verlang jij ernaar?

  • Om jouw licht te leven in plaats van dat je af en toe uit elkaar knalt, omdat iemand op jouw blauwe plek drukt?
  • Naar zachtheid en compassie in plaats van dat je jezelf elke keer weer afkeurt, net zoals jouw vader of moeder dat deed.
  • Innerlijke vrede en moeiteloos mee stromen in jouw leven?
  • Gezien te worden in jouw kwaliteit, in plaats van dat je afgesnauwd wordt door een partner, kind of buurman? 

Sluit je ogen en laat mijn stem je meenemen naar jouw ziel

Wat een gave meditatie was dit. In een paar minuten ging van huilen naar lachen en nu voel ik mij rustig van binnen. 
Francis

Het licht zit ook in jou...

  • En ja, daar ga je contact mee maken. Verbinding met jouw eigen wijsheid en waarheid. Dat ga je dan meer leven, de kleinheid voorbij.
  • Jouw liefde, compassie en zachtheid worden aangesproken.
  • De liefde in jouw hart gaat stromen, naar jezelf en naar anderen. Ja, zelfs naar diegenen die je ooit zo'n pijn hebben gedaan.
  • Je bent zacht naar Jezelf en tegelijkertijd kun je nu moeiteloos je grenzen aangeven. Dat noemen ze zachte kracht. 
Ik kan nu naar mijn moeder kijken met zachte ogen. 

Dat heb ik eerder nooit zo kunnen doen, dus dank je wel. 

Dit verdienen we beiden.

José

Bewustwording en transformatie voor een prikkie...

De meditaties heb ik allemaal al gegeven, maar ik moet de video's nog editen en dan verder verwerken. Dat kost wat tijd...


Jij kunt hier je voordeel mee doen door deze meditaties nu aan te schaffen voor de Pre Sale Prijs.

Dat betekent dat je deze meditaties, die rond de € 75 gaan kosten, nu kunt ontvangen voor de absolute bodemprijs van slechts € 37,50.


Zodra het product klaar is, en dat kan een maandje duren, krijg je de linken toegestuurd en gaat de verkoopprijs omhoog. 


Wat krijg je?
Voor jouw investering krijg je meer dan 20 verschillende meditaties van 3 tot 15 minuten, die je keer op keer kunt beluisteren.


Je krijgt ze in youtube video's met mijn koppie erbij, maar ook als mp3 bestanden. Dan kun je zelf kijken hoe je ze wilt afluisteren.

Laagdrempelig, met veel humor en krachtige meditaties begeleidt Mahatma je op een zachte, liefdevolle, no-nonense manier. Ze inspireert je het beste uit jezelf te halen om in je kracht te gaan staan en je leven VOLUIT vanuit LIEFDE voor JEZELF en de ander te leven en je pijn te healen, zonder gedoe of eindeloze gesprekken.

Ook mijn leven is positief verandert.


 Ik ben nog steeds elke dag heel dankbaar en blij dat ze op mijn pad is gekomen. Ik heb al zoveel geleerd en ontdekt.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Het is echt elke cent meer dan waard!

Inge

Lees hieronder de mensen die een meditatie hebben ervaren

De meditaties helpen me enorm om dieper te voelen in allerlei lagen van mijn belevingen/ervaringen, en zo dat ze herhaalbaar zijn.

De meditaties hebben een fijne lengte. Ik kom dichter bij mijn eigen waarheid en mag dat voelen wat er diep van binnen in mij leeft .

Wilja

Jouw meditaties geven mij rust in mijn hoofd...waardoor ik goed bij mezelf kan komen.

Jolanda

De meditatie geeft mij veel rust, acceptatie van wat is. Ik ben meer in het nu en voel me lekkerder. Dankjewel Mahatma

Karina

Fantastisch, deze meditatie vergeet ik nooit meer, zo blij, zo licht voel ik mij nu. Mijn hoofd vond het heerlijk!

Janneke

Ik heb genoten van de meditatie. Het deed deugd om te horen in de meditatie dat ik het niet hoef te weten. Zo bevrijdend! Ook het glimlachen was top!

Liesbeth

De meditaties zijn kort maar zo krachtig, jou rustige stem maakt ook dat ik meteen in de ontspanning en diepte in kan. Heel fijn, ze raken! Heerlijk!

Daniëlle

De meditaties komen binnen! ❤️ Gisteren stroomden de tranen over mijn wangen en kreeg ik kippenvel. Vandaag juist lachen en warmte golven. Ik word geraakt in zoveel verschillende lagen. En ik voel nu zélf de antwoorden i.p.v. ze te zoeken in de buitenwereld zoals ik de afgelopen tijd best veel deed ❤️

Marieke

De meditaties voelen voor mij ook superfijn, ze raken me telkens weer in een ander stukje van mij, nadien voel ik me weer meer verbonden met mezelf, Hoe fijn !!!

Irene

De meditaties brengen me echt naar mijn gevoel, dat is voor mij wel confronterend. En dan raak ik ook vaak in mijn emoties en daar wil ik ook wel weer graag voor weg. Maar ik weet dat het goed voor me is, dus toch maar doorzetten.

Sharon

De meditaties zijn steeds heel ontspannend en hebben een diepere werking gedurende langere tijd.

Stef

Dank je Mahatma, dat was een mooie meditatie. Ik huilde en lachte tegelijkertijd en nu voel ik me kalm van binnen.

Francis

Ik vind de meditaties van een mooie lengte. De inhoud laat me mijn eigen waarheid zien en ik voel dat ik dat mag gaan leven .
Jan Anne
Dankjewel lieve Mahatma voor alle liefde en energie die jij zo helder weet te brengen en voor het delen van jouw waarheid. Dankzij jou kan en mag ik steeds verder zakken in vertrouwen in het leven en de liefde ❤️
Marielle

Ik vind het heel fijn om geleid te worden door jou prettige en rustige stem. Daardoor ervaar ik diepere ontspanning en kom in contact met diepere stukjes in mijzelf zoals mijn intuïtie, verlangens, innerlijke kracht. Ik ga mij minder identificeren met mijn gedachten en word ook steeds comfortabeler met de stilte. 

Monika
loslaten is vrijheid
 Door het brede scala aan technieken die Mahatma beheerst, maakt ze er altijd iets bijzonders van. Ze doet het op de liefdevolle en respectvolle manier waarbij ze veel helderheid overbrengt. Als het maar kan, doet Mahatma er ook een vleugje speelsheid in. Ik ervaar hierdoor regelmatig ontspanning of ik word hierdoor geraakt.
Jana