Super dat je meedoet met de introductietraining van 

'Meer eigenwaarde'

Meld je nu ook gelijk aan voor de online training 'In 40 dagen meer Eigenwaarde'.

Dan verandert jouw leven op celniveau!

Iedereen verlangt naar vrijheid

Mensen verlangen naar vrijheid om gewoon te mogen zijn wie we werkelijk zijn. Daarom komen ze bij mij  in een event of een lifechanger, volgen deze training en de verdiepende online training 'In 40 dagen meer Eigenwaarde'.  Misschien herken je dat. Ooit was ik vreselijk onzeker en had ik een eigenwaarde van niets. Alles kan veranderen, dat dus ook. Daarmee veranderde mijn volledige leven.

Hieronder een paar van de vele reacties over deze training

De training 'In 40 dagen meer Eigenwaarde' nam mij mee  naar een dieper niveau in mij.

Hoe verder ik kwam, hoe geloofwaardiger het werd.

De training heeft mij met  allerlei oefeningen uitgedaagd.

Ik kwam  in een leerproces terecht, die mij mee nam en mij bewust 

maakte van mijn eigen waarde.

Ik leerde naar mijzelf te luisteren, te voelen en anders naar mijzelf te kijken.

Er is voor mij een hele andere wereld open gegaan. 

Ervaar dit zelf, en doe mee aan deze training!
Ik kan hem je van harte aanbevelen.

Sylvia

Ik voel mij lichter en blijer

Hiervoor deed ik de online training loslaten waar mij duidelijk werd dat de behoefte aan goedkeuring nogal aanwezig is bij mij, dus was de training eigenwaarde bijna een vanzelfsprekend gevolg hierop.


Wat is er verschoven:

Ik voel mij lichter en blijer. Ongelooflijk hoe het goedkeuren van mezelf van invloed is op mijn energie!

Marion
Het is fijn om mijzelf zo te ontwikkelen
De 40 dagen zitten er bijna op! Dankbaar kijk ik terug! Dagen van denken, voelen, herprogrammeren en bewust naar jezelf kijken. Beetje bij beetje voel je je prettiger met jezelf.
Dank je wel lieve Mahatma Revier๐Ÿ˜˜
Stiekem hoop ik dat er nog meer online trainingen of cursussen komen. Het is fijn om jezelf op deze manier te ontwikkelen en elke dag n beetje meer van jezelf mag gaan houden.
Dikke knuffel voor jou Mahatma ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Corrie
Ik durf nu mijn grenzen te stellen
Mahatma de online curus eigenwaarden is écht een goede cursus. Ik heb er zoveel aan. Wat ben ik blij dat ik hem volg. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik een heel groot schatje ben. Daarmee verandert eigenlijk mijn hele leven. Ik durf nu mijn grenzen te stellen en spreek mij meer uit. Een groot dank je wel! 

Hier ben ik zó blij mee. Whitney

Meld je nu gelijk aan, dan kan er nog veel meer veranderen in jouw leven.