Gefeliciteerd met jouw extra portie liefde

Check je spambox als je geen e-mail hebt ontvangen. 

Ben je nieuwsgierig naar de overige Magic Boosts, kijk dan hieronder voor meer informatie.
Ik gun je alle liefde

Mahatma

Een Magic Boost zijn verschillende mp3 bestanden, die bestaan uit door mij ingesproken hypnotische affirmaties.  Op een hele subtiele wijze sluis ik zo informatie naar jouw onderbewustzijn, waardoor je als het ware geherprogrammeerd wordt. 


Mijn stem ken je  waarschijnlijk wel en vanuit de ontspanning komt die informatie diep bij je binnen. Magic Boosts hebben een enorme kracht. 

Ineens is het daar

Harmonie en Vrede

Ik kijk om me heen

Wie ik?

Ja jij, zegt de stem

Ik volg de stroom van dat gevoel

Mijn gevoel en

Vol vertrouwen

Gezuiverd van mijn twijfels

Duik ik in de golven

Van mijn bestaan

Anna

Een Magic Boost bestaat uit  drie verschillende bestanden

  • Een mp3 waarbij ik een uitleg geef over het gekozen thema. Pak bijvoorbeeld het thema Manifesteren: ik leg je helder uit hoe je manifesteert en waarom het simpelweg de bedoeling is. Als je daar naar luistert, zet je als het ware de deur open om jouw dromen te realiseren.

  • Een mp3  met een korte intense Magic Boost, die als een vloedgolf over je heen komt en waardoor je onderbewustzijn als het ware een beetje overspoeld wordt. Daar kan die oude pijnlijke programmering niet zo goed tegen en die gaat plaats maken voor het nieuwe. Dus op allerlei wijze neemt mijn stem je mee naar een nieuwe waarheid waar je blij van wordt.

  • Een mp3 met een zachte herhalende boodschap die zo als een zachte regenbui jouw onderbewustzijn nieuwe informatie verschaft.

  • Een mp3 met twee sporen: één spoor die je luid en duidelijk hoort. Dit spoor is voor je brein die alles wil horen. Het andere spoor is voor je onderbewustzijn. In dit spoor hoor je dezelfde boodschap als van het eerste spoor. Deze is nu echter heel zachtjes op de achtergrond waardoor het veel dieper bij je onderbewustzijn binnenkomt.

    Als je naar al deze tracks luistert creëer je nieuwe neurologische verbinden en verander je je wezen van binnenuit.
Ik ben een blijer mens geworden sinds ik ben gestart met de Magic Boosts. Ik laat makkelijker los (mensen en situaties) en ik kies steeds sneller en eerder voor mijzelf. En dat voelt heerlijk! Ik ben je eeuwig dankbaar Mahatma!!! Jij hebt het mogelijk gemaakt een betere versie van mezelf te worden.  
Marise
De Magic Boosts werken Mahatma. Echt bizar gewoonweg. Het enige wat ik doe is er naar luisteren en daardoor veranderen er van die kleine dingen. Ik heb gisteren nog een super goed gesprek met mijn vrouw gehad. Dat was echt lang geleden.

Ik ga ook anders kijken naar mijzelf en dat is gaaf!

Peter

Jij kunt kijken  welke Magic Boost het meeste bij je past en daar ga je dan dagelijks een paar minuten naar luisteren.

Nog mooier is het als je de verschillende Boosts afwisselt zodat je brein elke keer weer opnieuw op een andere manier geprikkeld wordt.

Iets in jou (jouw onderbewustzijn), staat open voor de nieuwe imput en wil die informatie ook graag ontvangen. Je gaat er dus dagelijks, het liefste als je net wakker bent en vlak voordat je in slaap valt, doelbewust naar luisteren.

Zo komt die nieuwe informatie diep bij je binnen, waardoor je nieuwe neurologische banen creëert met nieuwe informatie waar je blij van wordt. 

Ik voel mij krachtiger in mijzelf en begin mijn kwaliteiten te zien en te erkennen. 

Fe Magic Boosts werken!

Marjolein

Moeiteloos

Loslaten

Dat waar ik niet zo blij mee bent laat ik moeiteloos los.

Het geeft zo'n vrijheid!

Innerlijk Kind:

Blij met Mij

Ik heb een blij kind in mij waardoor ik vrolijk door het leven huppel.
Ik creëer het leven waar ik naar verlang. Het komt als vanzelf naar mij toe.
Het leven is bedoeld om te genieten en dat doe ik. 

Ik geniet vanuit mijn tenen!

De officiële prijs zal € 47 per Magic Boost worden. Omdat ik ze nog moet maken, kun jij slimmerd, ze nu als pre-order bestellen tegen de laagste bodemprijs. Elke keer als ik een Magic Boost klaar heb, ontvang je deze. De eerste Magic Boost van 'Loslaten' zal op zijn laatst eind mei komen.  Daarna volgt beetje bij beetje de rest.


Als pre-order betaal jij geen € 47 maar kun jij de Power Boosts aanschaffen tegen de super lage prijs van slechts € 14 per Power Boost. Zodra ze allemaal af zijn, gaat de prijs omhoog.  


Je kunt natuurlijk ook het hele pakket bestellen. Dat scheelt nog meer en je krijgt een extraatje.


Kijk hieronder voor de pakketprijs.

Dan weet ik zeker dat ik op alle fronten mijn leven verander. Elke 6 tot 8 weken neem ik een ander thema waar ik naar luister. Stap voor stap verander ik zo mijn leven en gaat de zon steeds meer schijnen voor mij.


Pre-order
De pre-order prijs is € 70.
Maar omdat jij de sprong waagt, is jouw investering voor het gehele pakket slechts € 37.


En als slagroom op de taart ...
Als je het gehele Magic Boost Pakket bestelt, ontvang je de Magic Boost 'Geld stroomt moeiteloos naar mij toe' er gratis bij!

Let op: zodra de Magic Boosts allemaal klaar zijn, gaat de prijs omhoog. Schaf ze dus nu aan ;-)