Bedankt! Wat gaaf dat je mee gaat doen met het event! Ik kijk er naar uit om je live te mogen begeleiden naar een nóg fijnere toekomst. 

Wil je gelijk door naar de next level, 

klik dan op de knop hieronder en kijk naar onze Lifechanger Geluk.

Jouw ticket naar innerlijke vrede en meer geluk

Klik hier >>>


Verander je leven tijdens de jaartraining 'Lifechanger Geluk'

Je gaat genieten van het leven, 
in plaats van overleven

Je hebt innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes kunt maken.

Je komt in je kracht te staan,
in plaats van dat je je klein houdt

Je gaat staan voor wie jij bent en je gaat je kwaliteiten volop leven.

Je krijgt eigenwaarde en zelfvertrouwen

Je hebt een liefdevolle mindset waardoor de juiste mensen op je pad komen.

 Deze lifechanger was echt een lifechanger en was de beste investering ooit!

Jan Peter 

Alles wat Mahatma in mij raakte, is een onomkeerbare ‘’reset’’ waar al mijn cellen niet aan konden ontsnappen.

Tineke 

Ik ben Mahatma dankbaar vanuit het diepst van mijn hart, voor haar Liefde, steun, begrip, veilige setting, moed,  en haar geweldige humor!

Ina

Word jij ook geleefd door oud verdriet en pijnlijke overtuigingen?

 1. Dan leef je met angst en onzekerheden, met twijfels en emoties waar je niet altijd op zit te wachten.
 2. Je weet niet goed wie je bent en je kent je eigen waarde niet zo. 
 3. Hierdoor leef jij je kwaliteiten en potentie niet echt. 
 4. Je verlangt naar meer succes, maar het lukt je niet dat te creëren. 
 5. Je hebt last van een negatieve mindset en je weet niet hoe je dat kunt veranderen.
 6. Je kunt niet echt genieten van het leven.
 7. Je trekt de verkeerde soort relaties aan.

Het leven valt je niet altijd gemakkelijk. Er zijn uitdagingen waar je soms niet mee weet om te gaan. Vaak voel je je niet helemaal welkom en veilig hier op aarde. Dat weerspiegelt zich in je relaties. Daar word je niet altijd even blij van. Je weet dat je kwaliteiten hebt en misschien leef je die ook al wel, maar je blijft toch steken op een bepaald punt. Misschien heb je een eigen praktijk of begeleid je mensen. Dan is het natuurlijk van belang dat je jezelf en jouw emoties goed kent. Dat kan wel een dingetje zijn.

Stel je eens voor dat je helemaal gelukkig zou zijn met jezelf en jouw leven en dat je je missie leeft. Hoe zou dat zijn?

Ooit was ik geen blij mens. Ik kende mijzelf en mijn kwaliteiten niet. Ik dacht dat ik het altijd fout deed en dat alle ellende van de wereld mijn schuld was. Ik voelde mij zeker niet geliefd en was niet gelukkig.
Ik was onbewust! Onbewust van mijn waarde en onbewust van het feit dat ik mijn leven grotendeels zelf kon bepalen. Ik overleefde meer dan dat ik voluit aan het Leven was. Op een gegeven moment ging het niet meer.  Toen koos ik ervoor om bewust mijn leven te veranderen. Ik leerde over overtuigingen en hoe deze mijn leven beheersten. Overtuigingen in de trant van: 'Ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet en ik doe er niet toe'. Ze waren mij zo vertrouwd. Daar nam ik afscheid van. Ook nam ik afscheid van de beperkende emoties die mijn leven beheersten. Zoals de woede, het verdriet en de machteloosheid. Ze gaven mij wel een bepaalde veiligheid, maar ik werd er niet gelukkig van...

Met mijn programmering veranderde ook mijn leven. Tegenwoordig ga ik door het leven als een intens gelukkig mens en ken ik mijn eigen waarde. Ik weet nu dat wat ik heb gedaan voor iedereen mogelijk is. Herken je jezelf een beetje in mijn verhaal? Dan is dit misschien het punt waarop jij de richting van jouw leven verandert.

Welke pijnlijke overtuigingen draag jij met je mee?
 

Dat je niet jezelf kunt zijn? Dat je geen liefde waard bent of altijd je best moet doen? 
Het is natuurlijk een mindset en niet de waarheid maar je zal er maar mee zitten. Je draagt die programmering namelijk dagelijks met je mee en van daaruit creëer je jouw realiteit.

Gedachtes en emoties kunnen we veranderen. 
Als je dat doet, ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

In deze Lifechanger nemen we je mee van beperking en angsten naar vrijheid en genieten.

 Je beperkende mindset wordt getransformeerd waardoor je je potentie gaat leven en het geluk als vanzelf naar je toetrekt.

Je kunt natuurlijk oud worden zoals je nu bent, maar geloof mij maar, dat maakt je niet gelukkig.

Als je je meer bewust wordt van jouw kwaliteiten, van jouw waarheid, dan verandert leven. Dan maak je een feestje van jouw leven.

Je laat het gevecht tegen jezelf en tegen de omstandigheden los.

Je ontspant en vanuit die ontspanning kunnen er nieuwe mogelijkheden naar je toestromen.

Lees hieronder de reactie van Monique

De grote kracht van Mahatma zit 'm erin dat ze vanuit haar eigen -indrukwekkende- levenservaring werkt. Ze is heel open over haar levensweg en wat ze hier van geleerd heeft. Ook over alle ‘fouten’ die ze gemaakt heeft en hoe ze hiermee omgegaan is. ….Daardoor is ze zeer geloofwaardig. Ze wéét waar ze het over heeft. 

Daarnaast heeft ze ‘een lijntje naar boven’; ze beschikt over een zeer sterk ontwikkelde intuïtie/innerlijk weten. Dit zet ze in om mensen op het juiste niveau te prikkelen, ‘kietelen’ noemt ze het zelf, waardoor de boodschap op zo’n manier binnenkomt dat mensen er echt iets mee kunnen. Ze weet moeiteloos de vinger op de ‘zere plek’ te leggen.

Verder is Mahatma een warme, humoristische, inspirerende, vrije en lekker pittige persoonlijkheid. met het hart op de goede plek. (sorry kan er niet minder van maken.😊).

Kortom: Mahatma zet je op een positieve manier aan het denken en krijgt je in beweging. Het is geweldig om te zien wat oud-cursisten allemaal hebben kunnen bewerkstelligen na het volgen van een (jaar)traject.

Monique Bodde

Wat levert de lifechanger je op?

 • Je gaat ontdekken wie Jij echt bent en je gaat jezelf daarin de erkenning geven.
 • Dat geeft innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes kunt maken.
 • Van overleven ga je naar leven en dat leven ga je vieren.
 • Jij gaat staan voor wie jij bent en jouw kwaliteiten ga je volop leven.
 • Jouw mindset is liefdevol en zorgt ervoor dat de juiste mensen op je pad komen.
 • Je relaties zijn voedend en vervullend.


Ilknur investeerde in zichzelf

Stel je eens voor.... Als ik de keuze had gemaakt om NIET met Mahatma in zee te gaan, hoe had mijn leven er dan uit gezien? Ik bleef, ondanks verschillende therapieën, vastzitten in mijn angsten en dat uitte zich onder andere in faalangst en later ook in een burnout. Met mijn hoofd wist ik het allemaal wel, maar mijn gevoel wilde daarin niet mee.
 

Totdat Mahatma eind 2016 op mijn pad kwam... Na jaren werd ik eindelijk verlost van alle trauma's die nog als energie in mijn lichaam lagen opgeslagen en ik wist mijn onbewuste en mentale belemmeringen om te buigen.
Dat was dus het probleem waardoor ik nog steeds werd tegen gehouden en niet echt gelukkig en vrij kon zijn!
 

Mahatma is een vakvrouw én expert, om zowel mannen als vrouwen die veel hebben mee gemaakt en daar onbewust nog dagelijks problemen van ondervinden op verschillende levensgebieden in hun huidige leven, te transformeren in mensen die wel echt gelukkig en vrij zijn in zichzelf en daarmee hun dromen en doelen weten te realiseren! Zij is in mijn ogen de meest waardevolle speler in de markt als het gaat om persoonlijke/spirituele ontwikkeling.
 

Ik ben Ilknur Aktas (29 jaar) afgestudeerd HBO Social Worker en inmiddels eigenaar van mijn eigen bedrijf ‘The Art Of Wisdom’. Sinds ik die investering voor de Lifechanger heb gedaan in mezelf,  weet ik hoe waardevol het kan zijn en ben ik minder angstig om nu ook andere grotere investeringen te doen voor mijn bedrijf, om mijn bedrijf naar een volgend level te tillen!! Het was elke cent meer dan waard! 

Ilknur Aktas van The Art Of Wisdom

Haar website: taow.nl

Is deze Lifechanger Geluk iets voor jou?

Met de jaartraining Lifechanger Geluk verander je supersnel je programmering op celniveau. Deze jaartraining is voor jou als je al veel gedaan hebt op het gebied van bewustwording. Misschien werk je met mensen en wil je jouw kwaliteit ten volle leven. Ook is deze training voor jou als je nog niet zo ver bent en verlangt naar meer licht en geluk. Gedurende het jaar ga je van beperking naar vrijheid en van angst naar genieten. Je beperkende mindset wordt getransformeerd, waardoor je je potentie gaat leven en het geluk gaat ervaren waar je naar verlangt.

Twijfel je nog lees dan het verhaal van Annelies

Dank je wel Mahatma!

Voor het leren hoe je je systeem kan gaan resetten, het besef hoe invloedrijk de gedachten waren, hoe je zelf toch echt verantwoordelijk bent, hoe je leven kan veranderen... Het vertrouwen in de mens weer kan groeien.

Hoe je pleasen en pure liefde voelen kan onderscheiden in jezelf. Hoe belangrijk zelfonderzoek en meditatie is. Hoe je slachtofferschap herkent en eruit kunt stappen, oude patronen leert zien...

Hoe je jezelf langzaam maar zeker weer waardevol kunt gaan vinden, wijzer wordt, gedrag kan leren doorzien. Het contact met de mooie mensen binnen de Lifechanger en events, om maar even wat te noemen.

Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!! Voelde ineens de behoefte dit te schrijven, dus luister er maar naar😋.

Annelies

 • Voel je dat het hoog tijd is om te gaan staan in wie jij werkelijk bent?
 • Heb jij een leuke baan of een eigen bedrijf en zou dat nog veel beter kunnen lopen als je vrijer bent, dan dat je je nu al voelt?
 • Leef je nu een leven met belemmeringen en een gebrek aan eigenwaarde?
 • Heb je last van een negatieve mindset en voel je dat het nu eindelijk eens tijd is om schoon schip te maken, zodat je kunt genieten van het leven?


Hoe werkt Mahatma? Lees hieronder de reactie van Jos.

Mahatma is erg goed in staat om mensen uit hun weerstand te halen. Zoals een goede coach hoort te doen, laat ze ook de verantwoordelijkheid bij de deelnemer zelf. Ze is direct en voelt aan wat iemand nodig heeft en aankan. Haar team is aanstekelijk enthousiast en positief. Mahatma weet met haar team een atmosfeer neer te zetten, waarbij er in relatief korte tijd een heel hechte groep ontstaat, wat een veilige bedding biedt voor de individuele deelnemers met hun eigen processen.


 Haar prijzen voor de jaartrainingen zijn zeker redelijk gezien wat de jaartrainingen omvatten. Haar werkwijze kenmerkt zich (voor mij) door het integreren van het gevoelsaspect, wat veelal wordt vergeten of zelfs genegeerd bij de meeste, reguliere therapieën. De methoden, die ze hanteert, zijn bewezen en op zich niet nieuw (denk daarbij bijvoorbeeld aan Innerlijk kind). Een deel van de uitleg bij seminars klinkt soms (voor een sterk rationeel denkend mens dan) mogelijk wat zweverig, maar op een of andere wijze snijdt het toch ook hout. Belangrijk voor mij is dat de trainingen daadwerkelijk effectief zijn gebleken. Niet alleen bij mijzelf. Ook bij andere deelnemers heb ik in de loop van het jaar een enorme transformatie gezien naar personen, die weer krachtig in het leven staan en met passie dat zijn gaan oppakken, waar ze gelukkig van worden.


De jaartraining hebben mij persoonlijk heel veel gebracht. Voor mij was de prijs initieel een drempel, maar het was de investering dubbel en dwars waard! Het gevoelsaspect heb ik gemist in andere therapieën en dat maakte dan ook echt een verschil voor mij. Aanrader, maar zeker ook goed om eerst aan een event deel te nemen voor de klik en een eerste indruk.

Jos van Swaaij - HRM adviseur/manager

Bij ons ben je geen nummer!

Intens en toch luchtig!

Ik werk zeer down to earth en ben confronterend, transparant en egoloos tijdens de seminardagen. Dat zorgt ervoor dat het transformeren af en toe best wel intens kan zijn, maar tegelijkertijd zijn de seminars ook enorm luchtig en licht, met veel lachen en genieten.


Bij ons ben je geen nummer! 
De groepen zijn groot genoeg voor een goede groepsenergie en tegelijkertijd ken ik iedereen persoonlijk. Daardoor weet ik welke stappen voor jou van belang zijn en begeleid ik je daarin om die stappen ook te zetten.

Soms hijg ik in je nek om je te kietelen om dat te doen wat nodig is en op andere momenten hou ik liefdevol je hand vast. Hierdoor weet je zeker dat je patronen gaat doorbreken en stappen gaat zetten waar je in wezen al zo lang naar verlangt. 

Pas jij bij mij?

 • Leef jij je kwaliteiten en potentie niet helemaal en voel je dat het hoog tijd is om te gaan staan in wie jij werkelijk bent?
 • Werk jij met mensen en wil je meer in contact komen met je eigen emoties zodat je een betere begeleiding kunt geven?
 • Heb jij een leuke baan of een eigen bedrijf en zou dat nog veel beter kunnen lopen als je vrijer bent, dan dat je je nu al voelt?
 • Is het jouw intentie om een super leven zonder belemmeringen te gaan leven?
 • Heb je last van een negatieve mindset en voel je dat het nu eindelijk eens tijd is om schoon schip te maken? Zodat je kunt genieten van het leven?
 • Heb je de moed om jezelf echt onder de loep te leggen en jezelf te ontdekken?
 • Verlang jij naar innerlijke vrijheid en zijn wie je echt bent?

Als je bij één of meerder punten een sterke 'Ja' hoort of voelt, dan zit je goed. Vertrouw maar je op gevoel of op dat stemmetje dat weet wat goed voor je is. Luister even niet naar je mind, die bang is voor vrijheid...!

Lees hieronder de aanbeveling van Paula

Mahatma is een fantastische, non-nonsens, loepzuivere bak met wijsheid en liefde. Compleet zuivere ziel. Ik volg een jaarprogramma bij Mahatma. Je voelt dat ze echt haar stappen in het leven heeft gezet en vanuit al haar lessen en ervaringen staat als een huis. Ze brengt mij dieper in mijzelf. Ook al brengt dit spannende plekken naar de oppervlakte, haar ervaring en helende kracht geeft mij alle veiligheid en vertrouwen om dit aan te kijken en los te laten. Dit geeft mij daarna zo'n sterk gevoel van aarding, plek, verbinding, kracht en zelf-acceptatie. Een krachtige en prachtige Heel-Meester, die ik van harte kan aanbevelen als je op je diepste lagen iets wilt doorbreken.

Kijk hieronder naar de video om te zien wat deze lifechanger jou kan geven...

Deze video is een compilatie van verschillende reacties. Laat je inspireren.

Antwoorden op vragen...

Vragen

Moet je zware problemen hebben om mee te kunnen doen met deze lifechanger?

Nee hoor, deze training is voor iedereen die weet dat er meer in je zit dan dat er tot nu toe uitkomt.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n lifechanger? De reacties zijn overweldigend. Dit jaar kan je leven naar een compleet ander niveau tillen, waarin je gaat staan voor wie je bent met al je kwaliteiten en mogelijkheden.

Ik heb zoveel al geprobeerd maar het heeft niets geholpen. De resultaten zijn bijzonder hoog bij mij en ik garandeer je dat je leven gaat veranderen. Dit kan ik schrijven doordat dit de resultaten zijn die ik krijg. Ook weet ik wat ik schrijf omdat ik die weg zelf ook ben gegaan. Van de duisternis naar het licht. Mijn boeken 'Op weg naar Verbinding' en 'Ontwaken in het NU' zijn hier het bewijs van.

Is het niet één en al ellende zo'n jaartraining? Deze training werkt op celniveau door. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik hou van lachen, dat maakt het luchtig.  Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is waarin je elkaar support geeft en elkaar stimuleert om de stappen te zetten die je eerder niet kon zetten.

Spring en word degene die jij werkelijk bent! Jij hebt recht op Geluk!

Wat reacties

Het geld stroomt! Ik heb opdrachten in een rij….werk in en met liefde, en ik voel, dit is nog maar een begin…..als een fles spa met bubbles die zacht maar zeker wordt geopend! Dit, heb ik geleerd van Mahatma en het jaar Lifechanger Geluk’; het is het beste cadeau wat ik mijzelf ooit gunde!

Agnes

Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara

Super, de lifechanger verandert inderdaad je leven. Zooooo blij dat ik dat gedaan heb. Mahatma maakt haar belofte waar!

Robert

Introductie

Als introductie voor deze Lifechanger jaartraining kun je een masterclass of event meemaken. Daarin inspireer ik en maak ik je bewust van jezelf. Op deze wijze kun je mij en mijn manier van werken ervaren en dan zie je ook of ik met deze lifechanger iets voor je kan betekenen.

Ook kun je op di-wo-do-vrijdagochtend naar kantoor bellen en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen.

Tel. 053 - 23 12 500

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten,

Warme groet, Mahatma 

Wat kost deze lifechanger?

 Als dit alles je aanspreekt, vertrouw dan op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij. In dat geval daag ik je uit en kietel ik je om vrijblijvend in de ochtend naar kantoor te bellen en een kennismakingsgesprek aan te vragen. Daarin kijken we waar je staat en of deze Lifechanger geschikt voor jou is.

Tel. 053 - 23 12 500

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten,

Jawel, de deelnemers zijn blij met de veranderingen...

Nog een paar geschreven reacties

Er is zoveel veranderd!

Voor het eerst in mijn leven heb ik een volwassen liefdesrelatie. Het gaat soms moeizaam en het kost energie en...  ik ben er dol gelukkig mee!

Mijn relatie ten opzichte van mijn ouders en broer is meer gelijkwaardig geworden. Energetisch heb ik veel meer ruimte gekregen! 

Ik ben mij nu veel meer bewust van mijn lichaam.

 

Gun jezelf de mogelijkheid om meer thuis te komen bij jezelf. Door meer vertrouwen te krijgen in hetgeen je voelt in je lijf, daar doe je jezelf enorm veel plezier mee.

Het is een proces en soms zijn het minuscule stapjes. Door de Lifechanger en de mede Lifechangers heb je een hou vast en kun je jezelf helemaal onderdompelen.

 

Ik heb het gevoel dat ik aan een reis ben begonnen die mij op plekken heeft gebracht waarvan ik het bestaan niet wist. Geweldig! Waanzinnig! Fantastisch! Fenomenaal!

Ik hoop dat deze reis nog heel lang mag duren!

Henk Jan
Mahatma weet op een liefdevolle, vrolijke en nuchtere manier mensen diep te raken en verder te brengen op hun pad van spirituele ontwikkeling. Wat ik zelf zo fijn vind is, dat ze door haar brede scholing heel goed in staat is om op elk moment precies in te zetten wat nodig is. Ze is opbouwend en ondersteunend, zonder mensen afhankelijk van haar te maken.
De Lifechanger heeft mij enorm veel gebracht.

Karin van Rijn - Energetisch psychologe Praktijk Zielsgewijs 

Mahatma is een zeer integere, liefdevolle en professionele coach, die in korte periode op een bijzondere en ook zeer praktische wijze een daadwerkelijke bewustzijnsverandering teweeg kan brengen in vastgeroeste systemen. Mahatma leerde mij om op een confronterende en tegelijk zeer liefdevolle wijze naar mijn overtuigingen te kijken, er contact mee te maken en deze vervolgens te omarmen waarna ik deze heb kunnen loslaten. Dit getuigt van kracht, bewust zelfonderzoek en zelfanalyse. Mijn wereld is na het volgen van een jaartraining totaal veranderd. Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!

Agnes Terhorst - kunstenares, tekentherapeut, & coach beeldend

Meer dan 10 jaar geleden mijn eerste Spirit Coaching - experience gehad en sindsdien regelmatig een event gevolgd. Afgelopen jaar zelfs een jaartraining (Vrijheid) gedaan en die beviel ZO goed dat ik mezelf er nog eentje gun (Licht).
 Mahatma  leert je jezelf kennen, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, om te gaan staan voor jezelf & laat je je eigen hart volgen. Love it!
Floor van Beuningen  - schrijver/illustrator/grafisch vormgever
Mahatma en haar spirit-coaching team zijn hele integere mensen. Ik bewonder Mahatma om haar durf echt vanuit haar hart te spreken. Ze heeft mij erg geraakt en geïnspireerd en ik ben heel blij dat ik een lifechange jaar met haar heb kunnen meedoen. Het was de investering meer dan waard.

Corien Karssen Ostheopaat  website: praktijkvoorosteopathie.nl/

Weg met het getwijfel
Vul het formulier in en krijg al je vragen beantwoord...

 Als dit alles je aanspreekt, vertrouw dan op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij. In dat geval daag ik je uit om óf te bellen naar kantoor, óf om het onderstaande formulier int te vullen, dan nemen wij contact met je op. Het kan het begin van een nieuw leven zijn...