Page content

Hoe kan ik geluk en liefde aantrekken?

geluk en liefde

Beste Mahatma,

Hoe kan ik geluk en liefde aantrekken? Ik heb een blokkade…..er is een energie, een gedachte bij me die er voor zorgt dat ik geen geld, voorspoed, familiecontacten, vrienden en een man heb..

De gedachte met de energie is: ‘Er is niets voor mij …..’.
Ik heb al veel gedaan om het te transformeren …..en tot nu toe……

Weet je wat ik nog kan doen….

Groeten,
Tineke

Hoe kan ik geluk en liefde toelaten

Hallo Tineke,

De vraag ‘hoe kan ik geluk en liefde aantrekken’ is wel erg algemeen, dus ik zal proberen in het kort hier een antwoord op te geven.

Kijk naar de gedachte: ‘Er is niets voor mij’. Zie dat het slechts een gedachte is en dat je er voor kunt kiezen om een andere gedachte te pakken. Bijvoorbeeld: ‘Ik ben een goed mens, dus ik verdien het dat er ook voor mij iets is’.

Begin dan elke ochtend de goede dingen op te noemen die er wel zijn in je leven. Doe dit minstens 30 dagen achter elkaar.

Let op, het feit dat je een dak boven je hoofd hebt, is al meer dan dat heel veel mensen op deze wereld hebben.

Dus: wees blij met wat er wél is! Daarmee verander je je energie al. In plaats van gefocust te zijn op je tekort, ga je meer en meer de overvloed zien  die er al is. Daarmee zet je al een goede stap en kun je geluk en liefde aantrekken. Dan kan het geluk ook nog meer naar je toestromen.

Kijk ook overdag af en toe naar de goede dingen in je leven, misschien is het wel zo dat er iemand naar je heeft gelachen, dan benoem je dat.

Of dat de zon een keertje schijnt, dan benoem je dat. Geluk en liefde zit in de kleine dingen. Je moet het alleen wel willen zien!

Op jouw overvloed!

Mahatma

Het is fijn als je hieronder een reactie geeft. Bijvoorbeeld jouw nieuwe overtuiging die je oude overtuiging vervangt.

Comment Section

0 reacties op “Hoe kan ik geluk en liefde aantrekken?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.