Online Event Geluk

Het Live Geluks event

Maak dit event mee en ontdek wat jij kunt doen om gelukkiger te worden met Jezelf en jouw leven.

'Wij mensen hebben een oneindige potentie om gelukkig te zijn. 

Ik neem je mee naar meer geluk.'

Mahatma


Het *Live Geluks Event*
Locatie: Fletcher hotel Apeldoorn

Datum: 25-26 juni 2022

Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.00 uur


Investering:

Vroegboek prijs t/m 12 juni van € 197,- voor € 77,-

Vanaf 13 juni voor € 97


Een paar reacties op dit Event

Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Arno

Er ging een wereld voor mij open.
Deze dag hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer onderling, en dat zelfs online. Dat is heerlijk.

Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Love it!Geluk

Net als iedereen verlang je naar geluk. Je hebt er alles voor over en doet er soms dingen voor die echt niet handig zijn. Dan prop je dagelijks die heerlijke donuts en die repen chocola in je mond of je maakt die fles jenever meester en dan heb je voor even dat geluksgevoel. Helaas... de kater en het overgewicht krijg je er gratis bij.


Of als je 3 meter boven de grond zweeft met zo'n zoetsappige smile op je gezicht, spam je dat lekkere ding op de hoek met liefdes berichten. Niet handig, je weet het en toch... 

Of je bekritiseert je kids, omdat je wilt dat ze anders tegenover jou zijn in de hoop dat dat werkt. Helaaassss... 

Of je koopt die vette bak van een auto, die gelijk je hele bankrekening leeg trekt en hoopt dat je dan wel die erkenning krijgt waar je zo naar op zoek bent.

Al met al... je weet dat er meer mogelijk moet zijn. Dat het leven anders kan, met meer gemak en meer geluk en toch lukt het je niet.  

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie - Psycholoog

Je zocht de vervulling namelijk op de verkeerde plek...

Cursus assertiviteit en zelfvertrouwen

Iets wat je vanbinnen bent verloren, kan niet door de buitenwereld worden opgevuld.

Het klinkt zo simpel. En eigenlijk is dat het ook. Het antwoord ligt al die tijd natuurlijk al in jou zelf te wachten. De leegte of het gebrek aan eigenwaarde en zelfliefde  willen gewoon worden opgelost.


Ieder mens verlangt naar geluk; dat hoort bij ons mens zijn. Maar als we niet met onszelf verbonden zijn, dan voelen we ons ook niet verbonden met de buitenwereld en dan is het leven pijnlijk.  En oh... wat spreek ik uit ervaring!

Ik kan dit zo schrijven, omdat ik daar zelf zo mee gestoeid heb in mijn leven. Wat heb ik die leegte goed gekend en wat heb ik ernaar verlangd dat iemand anders die zou opvullen. Ik zocht het overal en op een gegeven moment dacht ik zelfs dat dit mijn lot was. Dat ik mij gewoon nooit helemaal gelukkig zou voelen. Tja, dat was de grootste illusie. Die tijd ligt inmiddels al jaren achter mij en voelt als een ander leven. 

Ik kan nu echt met kracht zeggen dat het waar is. Dat  ieder mens gelukkig kan zijn. 

Hoe dan?

Je weet inmiddels dat de buitenwereld jou niet echt gelukkig kan maken. Dus als daar het antwoord tot geluk niet ligt, dan is er eigenlijk alleen nog maar de weg naar binnen.


Dus laat mij je meenemen naar die gebieden in jou die zo verlangen naar heelheid.

Dan stap je uit je eigen gevangenis en kom je in contact met je innerlijke vrijheid. Ik kan je zeggen dat je dat super gelukkig kan maken. 

Een zeer krachtig inspirerend weekend dat zijn sporen nalaat!

 Heel openend, zacht en sterk. Een vette aanrader!

Rob - Huisman

Tijdens het event ga je het volgende ervaren...

 • Denk je eens in dat je volledig in je Kracht staat.
 • Dat je je potentie leeft.
 • Dat je helemaal jezelf durft te zijn in elke situatie. 
 • Dat je gewoon blij bent met jezelf en met jouw leven.
  Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Met humor en luchtigheid 

Tijdens  deze dag kom je in contact met jouw kern en word je gelukkig met jezelf en jouw leven!


Het is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal deze dag ervaren. 

Hallo, ik ben zo blij dat Mahatma en haar team op mijn pad gekomen zijn. Het heeft mij op een hele luchtige, duidelijke manier in laten zien dat iedereen, ook ik, altijd een keuze heeft. Door het 2 daags event heb ik weer leren kiezen voor het leven. Ik kijk uit naar mijn lifechanger ervaring.

Corina - Accountant

Ik kietel je om een stap te zetten. 

 1. Weg met dat gesop en dat verlangen dat een ander jou gelukkig moet maken.
  Jij bent zelf zo krachtig, ga het maar aan.
 2. Weg met dat gevoel van alleen zijn, zelfs al ben je samen met mensen die van je houden. Het is tijd om de liefde en de verbinding toe te laten.
 3. Weg met die leegte. Dat gevoel diep van binnen van verlorenheid. Ga je maar veilig voelen hier op deze aarde.
 4. Weg met dat gevoel van je niet gezien en erkend voelen. Het is tijd om Jezelluf echt te gaan zien.
 5. Weg met die gevangenis van die mind, waar je soms zo in vast kan zitten.
  Dan zit je met die programaatjes van 'ik ben niet goed of leuk genoeg en alle anderen zijn of kunnen het beter...'.

Deze dag zal een dag worden die je niet meer zult vergeten. Want ik ga je raken op die diepe onderbewuste lagen, waardoor er echt wat gaat veranderen.

Nou... pfff... wow... nog steeds in m'n gelukzaligheidsbubbel na het tweedaags event.


Heel veel meegemaakt, gezien, beleefd, ervaren, losgelaten, gedanst, gelachen, geleerd, geklapt, gestraald, heel heel erg erg uit mijn comfortzone gestapt, genoten, gemanifesteerd enz. enz. enz. Eigenlijk geen woorden genoeg om dit te beschrijven.


Heel speciaal en bijzonder, gewoon magisch!!

Als je jezelf een groot cadeau wilt geven is dit echt een aanrader, een heel weekend vol liefde en geluk en thuiskomen bij jezelf.

(En ja, ik voel me nu echt zo'n Woodstock Hippie: Spread the Love ... 😘 )'

Tineke - Verkoopster

Jim Carey...

Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...

Is het nu tijd voor jou?

Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn

Datum: 25-26 juni 2022

Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.00 uur


Investering:

Vroegboek prijs t/m 12 juni van € 197,- voor € 77,-

Vanaf 13 juni voor € 97

Warm, veilig, betrokken en vanuit het hart is wat bij mij boven komt als ik aan Spirit coaching denk. Ik blijf het geweldig vinden hoe mensen kunnen veranderen in 

één weekend, van schuchter, afgesloten naar vrij(er). 

Cisca
Mahatma Revier

Wie ben ik, Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 


Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Nog wat reacties:

Ik gaf mij op voor een event en sindsdien ben ik " verslaafd " aan haar en haar manier van werken. Wat een krachtige, lieve, humoristische en deskundige vrouw.


En daarnaast zo gewoon en altijd erop uit om het beste van jezelf naar boven te halen. En je wordt nooit aan je lot over gelaten. Ik voel dat ik na 1 intensive en 2 events al zoveel verandert ben in mijn voordeel.


Ik kijk er elke keer weer naar uit omdat ik voel wat het voor mij doet.


Grote dank aan Mahatma en haar hele team.
Liesbeth - Coach

Toen ik gisterenavond thuis kwam, zei m'n dochter dat ik er ontspannen, relaxed 

uitzag èn dat ze mij in lange tijd niet meer zo had zien stralen, 

een glimlach op m'n gezicht ... èn ik maar honderduit vertellen over de dag 🙂!

 

Het was me de 2 dagen, 4 uur (2 uur op en 2 uur terug) rijden, meer dan waard!!!

Ik heb lang gezocht naar een manier om uit mn "puinhoop" te geraken, maar heb 

nu de weg gevonden, dankzij JOU!!! 

Mijn meest oprechte dank! Namasté

Kristel

Deze fijne vrouw is heel bijzonder, zeer inspirerend en liefdevol. Haar niet aflatende ijver brengt heel veel mensen al jaren naar een lichter leven. Lichter in de zin van vrijer en gelukkiger door het leven gaan. Het lijken Miracles (Wonderen) die er gebeuren. Of dat nou door het lezen van een van haar boeken gaat of door een event bij te wonen. zij laat je op een integere, liefdevolle en wel doordachte manier inzien, ervaren, voelen, transformeren.
 Zij en haar team helpen mensen echt om stappen te zetten, uit je comfortzone te komen. Van harte aanbevolen.

Arno - Electricien
Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zondag is het wel gelukt.


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!'

Jan Bert - Coach

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!

Petra

Met haar warmte, liefde, humor en kennis heeft Mahatma mij zo geholpen bij het leren kennen van mezelf! Dit maakt dat ik me nu krachtig voel en bovenal heel veel van mezelf hou 🌈

Marjon - Coach
Als assistent van Mahatma heb ik de laatste jaren al veel van haar events en intensives mogen meemaken. 


Naast dat ik er iedere keer weer veel van leer over het leven en hoe er mee om te gaan, is het ook prachtig om te zien wat er met deelnemers gebeurt. Ik heb mensen die een jaartraining volgden in 1 jaar tijd een ander mens zien worden. 

Mensen die gevangen zaten in een negatieve programmering veranderden in open, vrije en blije mensen.

De basis van het werk van Mahatma is liefde. Dat proef je als je een event meemaakt. Het is als een warm bad waarin je er met al je ellende, eigenaardigheden en vreugde mag zijn.


 Ik ben dankbaar deel uit te mogen maken van het team van Mahatma. ❤
Marcel - Cameraman

Ik ga er voor...

Datum: 25-26 juni 2022

Jouw Investering:

Vroegboek prijs t/m 12 juni van € 197,- voor € 77,-

Vanaf 13 juni voor € 97

Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn

Tijd: beide dagen van 10.00-17.00 uur