In 40 dagen meer eigenwaarde

IN 40 DAGEN MEER EIGENWAARDE...

De Online training

Eigenwaarde... het bepaalt zomaar je hele zijn.

Eigenwaarde is het spul waarmee je door het leven gaat en welke jouw leven bepaalt. Als je daar niet zoveel van hebt, dan zul je regelmatig jouw macht weggeven aan een ander. 
De ander is beter, slimmer of mooier dan jij en je plaatst die boven jezelf. Daar word je niet gelukkig van en dat weet je wel. Maar hoe dan? 
In deze online training neem ik je stap voor stap mee naar een leven waar je wel blij van wordt. 

In 40 dagen verander jij je leven

In 40 dagen kun je een stuk van jouw programmering herschrijven. 

Als je jezelf elke dag op vele verschillende manieren een update geeft, dan gaat jouw oude zelfbeeld aan diggelen. Daar komt dan iets nieuws voor in de plaats. Dat nieuwe is de 'Jij' die altijd al in jou lag te wachten. Te wachten tot het moment dat je zou wakker worden uit jouw pijnlijke hypnose. De 'Jij' die wezenlijk is. Dan ga je je stappen zetten en grenzen stellen. Dan ga je het leven leiden waar je al zo lang van droomde. 

Simpelweg omdat dat de bedoeling is en omdat jij er voor kiest. 

Let op, ik neem je wel mee de diepte in...

Dus deze training is voor moedige mensen die het aandurven om naar zichzelf te kijken. Om even diep te gaan en om er daarna torenhoog uit te komen. Ik ga je liefdevol wakker schudden uit de hypnose van vroeger.

Dit doen we door te kijken naar je overtuigingen, jouw grenzen en je emoties. Stap voor stap ga je begrijpen waarom je bent zoals je bent en ga je dat oude beperkende jasje loslaten. Zo kruip je uit je cocon en krijg je ruimte en vrede in en met jezelf.  

Bij deze training hoort ook een community...

Je gaat deze weg niet alleen. Dat doe je met vele anderen. 

Stap voor stap helpen jullie elkaar namelijk ook op onze community. Dat is geen facebook maar een Spirit Coaching platform, waar je dagelijks een reactie kunt achterlaten. Al met al is het een training die het verschil gaat maken.

Jij kunt nu nog meedoen met een mega vette korting...

Omdat we pas op 1 april met deze training beginnen, mag jij je in de maand maart aanmelden voor slechts € 27,-. Op 1 april gaat de prijs naar € 47,-. Daarna zal hij in de loop van het jaar verder stijgen. Dus meld je nu gelijk aan. Jouw toekomstige 'Jij' zal je zo dankbaar zijn.

Deze training begint op 1 april.

Als jij je nu hieronder aanmeldt dan doe je mee met de try out van deze online training en betaal jij nu slechts € 27.