40 daagse cursus om jouw eigenwaarde te vergroten

Met een open en zelfverzekerde blik in je ogen het leven door. 

Cursus eigenwaarde vergroten...

Eigenwaarde... het bepaalt zomaar je hele zijn.

Eigenwaarde is het spul waarmee je door het leven gaat en welke jouw leven bepaalt. Als je daar niet zoveel van hebt, dan zul je regelmatig jouw macht weggeven aan een ander.
De ander is beter, slimmer of mooier dan jij en je plaatst die dan boven jezelf. Daar word je niet gelukkig en die uitdagende blik in je ogen en die blije lach op je gezicht is dan vaak ver te zoeken. Je weet wel dat het anders zou moeten zijn, maar hoe dan?
In deze online training neem ik je stap voor stap mee naar een leven waar je wel blij van wordt.

Goedemorgen Sunshine! Video dag 18.  Het is net half 7 geweest en ik lig al in een deuk met je. Hoe je ten tonele verschijnt geweldig 🀩. Maar hoe je het podium weer verlaat is DE BOM! πŸ˜‚πŸ˜‚Thnx for making me laugh out loud this early! Supermooie start van de dag! En ja er verschuift heel heel veel! Dankje πŸ™πŸ» Geniet van deze mooie dag en tot strakkies! 😘
Marise

Tijdens deze Training helpt Mahatma je om met liefdevolle ogen eens goed naar jezelf te gaan kijken, naar wie je werkelijk bent en welke patronen je onbewust geleefd hebt.
Een enorme aanrader voor wie zich meer door Liefde en Waarheid wil

laten leiden. Ik ben er super blij mee; zachter voor mezelf geworden en meer zelfvertrouwen ontwikkelt.

Wilja

In 40 dagen verander je jouw leven

In 40 dagen kun je een stuk van jouw programmering herschrijven. 

Als je jezelf elke dag op vele verschillende manieren een update geeft, dan gaat jouw oude zelfbeeld aan diggelen. Daar komt dan iets nieuws voor in de plaats. Dat nieuwe is de 'Jij' die altijd al in jou lag te wachten. Te wachten tot het moment dat je zou wakker worden uit jouw pijnlijke hypnose. De 'Jij' die wezenlijk is. Dan ga je je stappen zetten en grenzen stellen. Dan ga je het leven leiden waar je al zo lang van droomde. 

Simpelweg omdat dat de bedoeling is en omdat jij er voor kiest. 

De reactie van Anna en Martina na het volgen van deze training...

Het allergrootste geschenk wat ik in de training 'meer eigenwaarde' heb gekregen is dat ik weer ben gaan voelen. Gewoon door te durven voelen wat door mij was ontkend kwam ik weer terug bij mezelf. Durven voelen als ultiem middel om oude blokkades los te laten. Daarmee verdween ook de oude pijn en kwam er meer ruimte voor eigenwaarde en groeide mijn zelfrespect. Mijn verwarring had dus alles te maken met ontkenning omdat ik was gaan geloven niet de moeite waard te zijn en anders te moeten zijn dan ik ben. Toen ik dat weer durfde te voelen, wist ik dat het niet waar was. Het veranderde mijn leven positief richting mezelf.

 

Dikke kus,

Anna van Zantvoort
Ik kijk je video's altijd met een glimlach! heerlijk,. Wat ben je toch een heerlijk mens!!  Ik ga de lijst met mijn kwaliteiten weer overlezen. Dat is heerlijk om te doen. 
Martina Meesters
In deze training leerde ik dat je jezelf mag goedkeuren, ondanks de niet handige dingen. Dat je jezelf lief mag hebben. Dat was een eye opener voor mij.

Ik merk nu dat ik mij nu gezelschap wat makkelijker ga bewegen en mijzelf niet meer af ga vragen kan ik dit of dat  zeggen. Kan ik dit aanbod wel aannemen of niet???

Ik voel mij dankbaar!

Marly

Let op, ik neem je wel mee de diepte in...

Dus deze training is voor moedige mensen die het aandurven om naar zichzelf te kijken. Om even diep te gaan het ravijn in te gaan van jouw programmering en om er daarna torenhoog weer uit te komen. Ik ga je liefdevol wakker schudden uit de hypnose van vroeger.

Dit doen we door te kijken naar je overtuigingen, jouw grenzen en je emoties. Stap voor stap ga je begrijpen waarom je bent zoals je bent en ga je dat oude beperkende jasje loslaten. Zo kruip je als een vlinder uit je cocon en krijg je ruimte en vrede in en met jezelf.  

 De reactie van Sylvia...

De training nam mij mee  naar een dieper niveau in mij.

Hoe meer ik mij verdiepte in deze training, hoe geloofwaardiger het werd.

De training heeft mij met  allerlei oefeningen uitgedaagd.

Ik kwam  in een leerproces terecht, die mij mee nam en mij bewust 

maakte van mijn eigen waarde.

Ik leerde naar mijzelf te luisteren, te voelen en anders naar mijzelf te kijken.

Er is voor mij een hele andere wereld open gegaan. 

Ervaar dit zelf, en doe mee aan deze training!
Ik kan hem je van harte aanbevelen.

Sylvia

Wat geeft deze training je?

  • Je hart gaat er zo blij van worden. Het zal af en toe sprongetjes van geluk maken.

  • Je doorbreekt de hypnose met dat zware gevoel van 'niet goed genoeg' en gaat ontdekken hoe goed je eigenlijk altijd al was.

  • Hierdoor verandert jouw uitstraling en in plaats van die onzekere blik in je ogen ga je nu met een open en zelfverzekerde blik de wereld in. Dit omdat jij jezelf nu beter kent dan ooit.

  • Ik zie je eindelijk rechtop staan en dat je jezelf echt in jouw kwaliteit zelf ziet en laat zien. Het leuke is dat je dan ook gezien zult worden door de buitenwereld.

  • Je krijgt er erkenning van en dat wat je zo graag had willen ontvangen, komt nu zomaar om de hoek kijken. In gedachten zie ik je verbaasde gezicht al als dat gebeurt.
     
  • Je gaat ontdekken dat je kwetsbaarheid een kracht is in plaats van iets wat je niet mag laten zien en allerlei klachten veroorzaakt.

  • Het verandert je hele leven, want jouw energie verandert, en hiermee zend je dus andere signalen uit dan voorheen.

  • Er komen mogelijkheden en mensen op je pad die je voorheen gewoon niet zag of niet kon ontvangen.

Hiervoor deed ik de online training loslaten waar mij duidelijk werd dat de behoefte aan goedkeuring nogal aanwezig is bij mij, dus was de training eigenwaarde bijna een vanzelfsprekend gevolg hierop.

Wat is er verschoven:

Ik voel mij lichter en blijer. Ongelooflijk hoe het goedkeuren van mezelf van invloed is op mijn energie!

Marion
De 40 dagen zitten er bijna op! Dankbaar kijk ik terug! Dagen van denken, voelen, herprogrammeren en bewust naar jezelf kijken. Beetje bij beetje voel je je prettiger met jezelf.
Dank je wel lieve Mahatma Revier😘
Stiekem hoop ik dat er nog meer online trainingen of cursussen komen. Het is fijn om jezelf op deze manier te ontwikkelen en elke dag n beetje meer van jezelf mag gaan houden.
Dikke knuffel voor jou Mahatma 😘😘

Corrie

Mahatma, de online cursus eigenwaarden is écht een goede cursus. Ik heb er zoveel aan. Wat ben ik blij dat ik hem volg. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik een heel groot schatje ben. Daarmee verandert eigenlijk mijn hele leven. Ik durf nu meer grenzen te stellen en mij meer uit te spreken. Een groot dank je wel! 

Ik ben hier zó blij mee. 

Whitney

Jouw investering in jezelf is € 147,-

Dit is echt een cadeau voor jezelf. Gun dat je jouw eigenwaarde gaat vergroten. Meld je aan en verander ook jouw leven!

Inspirerend, humorvol, indringend, diepgaand, verdiepend en vooral waardevol. De beste investering ever! Thuiskomen bij jezelf in vreugde, vrijheid en vooral genieten. Dat in zelfliefde. Nodig is de noodzaak voor een zinvol leven.  

Dat wil je vast ook dus gun jezelf die kans!

Eva Mirjam

Zie hieronder nog meer reacties

Ik voel mij zelfverzekerder...


Na de geweldige  online training van loslaten  ben ik begonnen met deze training. Ik merkte de tweede week al dat ik er wat aan heb. Mahatma, je hebt  niet alleen het talent om met weinig woorden, ons zo normaal mogelijk iets uit te leggen. Maar ik  word gelijk in een paar minuten geraakt door herkenning.

De opdrachten die je bij deze training krijgt zijn dagelijks goed te doen.  Inmiddels zit ik in dag 32 en voel me echt meer zelfverzekerd!

Chantal

Ik vind mijzelf nu leuk en mooi!

          

Vandaag had ik een goede dag, alles voelde goed en ik voelde me geloofwaardig in alles wat ik deed.Hoe goed voelt dat!

Daarnaast kwam ik vandaag een vakantie foto van mijzelf tegen. Voor het eerst in tijden, keek ik naar mezelf, op een waardige manier.  Voor het eerst vond ik mezelf  leuk/mooi op de foto. 

De training eigenwaarde doet veel met mij.

Mirjam

Ik ben bewuster geworden

Deze cursus heeft me bewust gemaakt van mijn eigen patronen. Ik heb dingen afgezegd die niet echt bij mij paste. Ik heb een  functie teruggegeven. Waarom nog meer werk op mijn nek nemen? Ik doe het niet meer. En wat voelt dit goed. Ik maak me zelf niet meer afhankelijk van de ander.Iedere morgen een m ailtje met een video houdt je scherp. Je neemt me mee ook in de humor en lol. Wat je doet voelt voor mij goed.

Paul

Ook jouw eigenwaarde vergroten en meld je nu aan.

Je kunt er kort of lang over nadenken. Je kunt het wel doen of niet doen. Hoe dan ook, als je verlangt naar een ander leven dan begint het met de keuzes die je maakt. Als je voelt dat ik je wat je bieden heb, maak dan nu een keuze waar je hart blij van wordt. Waar je verder mee komt. Dan verandert je leven vanzelf mee.  Ik gun het je zo. De keuze is aan jou. 

Yihaaa Mahatma

Deze mensen zijn er erg blij mee

Ik durf nu voor mijzelf te kiezen!


Dankbaar kijk ik terug op de in 40 dagen meer zelfvertrouwen! Dagen van denken, voelen, herprogrammeren en bewust naar me zelf kijken. Beetje bij beetje voel ik me prettiger met me zelf en heb ik mijn grenzen durven verleggen. +/- 10 jaar geleden heb ik de transformatie 5 daagse bij Mahatma gedaan. Deze 5 dagen hebben mijn leven echt veranderd! Nu met deze 40 daagse training wederom aan het denken gezet en eindelijk ook nu weer mijn hart gevolgd. Ik heb gesolliciteerd voor een baan, waarvan ik eerst dacht dat die te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Dankzij deze training opnieuw voor mezelf gekozen en mijn hart gevolgdπŸ’ž Heerlijk om in mezelf te mogen geloven. Ik had niet durven dromen dat ik na 40 dagen hier zou staan.

Dank je wel lieve Mahatma 😘

Cor
Als je effectief aan jezelf wilt werken en niet afhankelijk wilt zijn van een therapie uurtje hier of daar, dan zijn de trainingen die je geeft super. De mindset wijzigingen sijpelen binnen op een zachte effectieve manier. Het raakte mijn ziel die onder het stof zat. Door mijn eigenwaarde te erkennen of liever te herontdekken,
surf ik nu verder op de golf van het leven. Door in de diepte bij mijzelf te komen, kom ik op een hoger level en sta IK nu in mijn eigen kracht te schitteren.
Niemand zal mij deze schittering nog afnemen omdat ik nu mijn eigen waarde erken om hier te zijn.

En dit alles door een online training.
Mahatma je bentπŸ‘πŸ”
Martine
Ik ben me door deze cursus nog meer bewust geworden van hoe hard ik altijd voor mezelf ben (geweest). Ik keek al anders door de Lifechanger, maar heb nog meer verdieping ervaren door deze  Cursus Eigenwaarde.

Ik ben liever voor mezelf, leg mijn latje niet meer te hoog, gun mezelf eens wat leuks of lekkers zonder schuldgevoel. Ik kijk vaak naar mijn babyfoto en denk dan aan dat kindje waar geen kwaad in zit/zat. Maar dat door de buitenwereld zo gevormd is dat ze er ongelukkig van was geworden.
Ik zie nu beter wat ik niet meer hoef te geloven en keur mezelf eerder goed.

Dank je Mahatma
Ingrid
Door de dagelijkse vragen sta ik op een andere manier bij mezelf stil. Ik onderzoek onderliggende gevoelens en kan projecties zien. Door de community ervaar ik ondersteuning en ik kan mijn vragen en inzichten delen. Ook is het fijn de antwoorden van andere deelnemers te lezen. Er zijn echt concrete veranderingen: zelfinzicht, zelfacceptatie, ruimte voelen in mijzelf, het piekeren stoppen, mezelf uitspreken en leven in het NU.
Janneke

Ik heb deze training als fijn ervaren. Het maakt je bewust van bepaalde patronen en zet je aan het denken.

Bedankt Mahatma! 😘

Candy

Er gebeuren mooie dingen als je van jezelf leert te houden. Mijn eigenwaarde groeit met de dag en Ik ben trots op mezelf dat ik het ben aangegaan. Mezelf ontmoeten en omhelzen met alles wat is. 

Ingrid

Een hele mooie training en de filmpjes zijn super! Complimenten Mahatma en dank je wel voor deze training. 

Trea

Mensen zijn erg enthousiast over deze training

Wat heb ik mezelf onbewust afgekeurd. Ik had het zelf niet in de gaten. En dat in combinatie met angst en al mijn onzekerheden. Tot dat ik hier terecht kwam. Ik heb de training  loslaten en eigenwaarde gevolgd. Toen werd ik mij pas bewust, bewust van mijn programmaatjes. Stap voor stap leerde ik vanuit de trainingen hoe ik dat kon veranderen. En dat was soms best pittig. We zijn een  paar maanden later, en ik ga mij steeds beter voelen. En mijn angst en onzekerheden worden minder. Ik zie het effect en hoe zinvol de trainingen zijn geweest!  Dankbaar........πŸ™
Charlotte
Dag lieve Mahatma. Wat heb ik veel aan deze online training gehad. Ik durf nu van mezelf te houden, mezelf als nummer 1 in mijn leven te zien. Ook leer ik steeds beter mijn grenzen te bewaken, zowel naar mezelf als naar anderen toe. Ik heb genoten van deze 40 dagen, al waren er soms best wel lastige opdrachten bij. Je brengt het ook op zo'n fijne manier. De ene keer serieus, de andere keer met veel humor, altijd liefdevol en respectvol. Ik ben van plan om binnenkort de online jaartraining geluk te starten. Ik vond het heel fijn om elke dag te starten met jouw video. Heel erg bedankt. 
Alda
Ik verheugde me elke dag weer op de filmpjes om de dag goed te beginnen. Het was voor mij erg goed om bewust te worden hoe ik de dingen zag en hoe dat eigenlijk in je mind zat. Vaak merkte ik dat ik de "opdracht " van die dag in dat filmpje op dezelfde dag erg moeilijk vond...dan ging ik er teveel over nadenken en te geforceerd... maar juist een paar dagen na het filmpje, dan landde het en ging het bijna vanzelf. Wat heeft het mij gebracht ? Ik ben rustiger in mijn hoofd....en durf me authentieker op te stellen.
Wendy

 Arno en Anneke gingen je reeds voor. 

Lees hieronder hun verhaal.

Zelfs nadat ik de Lifechanger jaartraining heb gevolgd geeft deze training mij nog veel inzichten. Ik heb in mij diepere lagen ontdekt en merk dat ik mij op van allerlei vlakken toch nog afkeur(de).  

 

Ook deze training wijkt in feite niet af van Mahatma’s boeken, E-papers, events, jaartrainingen, enzovoort: telkens word er wat in mij geraakt, dat ik daarna aan kan pakken.  Zo ga ik stap voor stap vooruit. Elke dag een video met daarin de uitnodiging om naar mijzelf te kijken.

 

Wat ben ik gegroeid en wat een rust, vrede en vrijheid is er nu in mij: alleen ik kan dat in mijzelf doen, Mahatma wijst mij hierbij de weg. Toch doe je het ook niet alleen nee, op de community tref je mensen zoals jij en ik die reageren op de onderwerpen in de video’s (als je wil). Daar zie je Mahatma’s reacties op de/jouw posts, ik zie dat als prive-les, zo waardevol. 

Arno

De training eigenwaarde is een mooie effectieve training. De training wordt gecombineerd met luchtigheid en humor. Welk effect heeft het op mij gehad? Het heeft ervoor gezorgd dat ik steviger in mezelf sta en in mezelf geloof. Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen. Ik voel mij blijer en ga luchtiger met het leven om.

 

Anneke

'In 40 dagen meer eigenwaarde' is voor mij een eye opener geweest. Ik ben me bewust geworden hoe weinig eigenwaarde ik had en hoe ik me afstraf als er iets misgaat. Nu ben ik meer bewust van wat ik doe.  Ik voel me krachtiger in mezelf en begin mijn kwaliteiten te zien en te erkennen. Er is een begin gemaakt met zelfliefde. Ik heb nog een hele weg te gaan maar het begin is er. Ik kan het voelen en ervaren. Er is al veel verschoven. Dit komt mede door het beluisteren van de Magic Boosts* 2x per dag! Ik ben blij met de cursus eigenwaarde!


*Deze zijn onderdeel van de Online Power Training 'Blij met mij' en ook los te verkrijgen.

Marjolijn
arrow_drop_up arrow_drop_down