In 40 dagen meer eigenwaarde
arrow_drop_up arrow_drop_down

In 40 dagen meer eigenwaarde

De online training

Eigenwaarde... het bepaalt je hele zijn.

Eigenwaarde is het spul waarmee je door het leven gaat en welke jouw leven bepaalt. Als je daar niet zoveel van hebt, dan zul je regelmatig jouw macht weggeven aan een ander. 
De ander is beter, slimmer of mooier dan jij en je plaatst die boven jezelf. Daar word je niet gelukkig van en dat weet je wel. Maar hoe dan? 
In deze online training neem ik je stap voor stap mee naar een leven waar je wel blij van wordt. 

In 40 dagen verander jij je leven

In 40 dagen kun je een stuk van jouw programmering herschrijven. 

Als je jezelf elke dag op vele verschillende manieren een update geeft, dan gaat jouw oude zelfbeeld aan diggelen. Daar komt dan iets nieuws voor in de plaats. Dat nieuwe is de 'Jij' die altijd al in jou lag te wachten. Te wachten tot het moment dat je zou wakker worden uit jouw pijnlijke hypnose. De 'Jij' die wezenlijk is. Dan ga je je stappen zetten en grenzen stellen. Dan ga je het leven leiden waar je al zo lang van droomde. 

Simpelweg omdat dat de bedoeling is en omdat jij er voor kiest. 

Let op, ik neem je wel mee de diepte in...

Dus deze training is voor moedige mensen die het aandurven om naar zichzelf te kijken. Om even diep te gaan en om er daarna torenhoog uit te komen. Ik ga je liefdevol wakker schudden uit de hypnose van vroeger.

Dit doen we door te kijken naar je overtuigingen, jouw grenzen en je emoties. Stap voor stap ga je begrijpen waarom je bent zoals je bent en ga je dat oude beperkende jasje loslaten. Zo kruip je uit je cocon en krijg je ruimte en vrede in en met jezelf.  

Zie hieronder een reactie...

De training nam mij mee  naar een dieper niveau in mij.

Hoe meer ik mij verdiepte in deze training, hoe geloofwaardiger het werd.

De training heeft mij met  allerlei oefeningen uitgedaagd.

Ik kwam  in een leerproces terecht, die mij mee nam en mij bewust 

maakte van mijn eigen waarde.

Ik leerde naar mijzelf te luisteren, te voelen en anders naar mijzelf te kijken.

Er is voor mij een hele andere wereld open gegaan. 

Ervaar dit zelf, en doe mee aan deze training!
Ik kan hem je van harte aanbevelen.

Sylvia

Nog meer reacties...

Ik voel mij lichter en blijer...

Hiervoor deed ik de online training loslaten waar mij duidelijk werd dat de behoefte aan goedkeuring nogal aanwezig is bij mij, dus was de training eigenwaarde bijna een vanzelfsprekend gevolg hierop.


Wat is er verschoven:

Ik voel mij lichter en blijer. Ongelooflijk hoe het goedkeuren van mezelf van invloed is op mijn energie!


Marion

Het is fijn om mijzelf zo te ontwikkelen

De 40 dagen zitten er bijna op! Dankbaar kijk ik terug! Dagen van denken, voelen, herprogrammeren en bewust naar jezelf kijken. Beetje bij beetje voel je je prettiger met jezelf.
Dank je wel lieve Mahatma Revier๐Ÿ˜˜
Stiekem hoop ik dat er nog meer online trainingen of cursussen komen. Het is fijn om jezelf op deze manier te ontwikkelen en elke dag n beetje meer van jezelf mag gaan houden.
Dikke knuffel voor jou Mahatma ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Corrie

Ik durf nu meer mijn grenzen te stellen.
Mahatma de online curus eigenwaarden is écht een goede cursus. Ik heb er zoveel aan. Wat ben ik blij dat ik hem volg. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik een heel groot schatje ben. Daarmee verandert eigenlijk mijn hele leven. Ik durf nu meer grenzen te stellen en mij meer uit te spreken. Een groot dank je wel! 

Ik ben hier zó blij mee. Whitney

Jij kunt nu nog meedoen met een mega vette korting...

Tot 1 juni is de prijs voor deze online training slechts € 47.

Op 1 juni wordt de prijs verhoogd naar € 57.

Meld je aan en verander ook jouw leven! 

Zie hieronder nog wat meer reacties...

Ik voel mij zelfverzekerder...

Na de geweldige  online training van loslaten  ben ik begonnen met deze training. Ik merkte de tweede week al dat ik er wat aan heb. Mahatma, je hebt  niet alleen het talent om met weinig woorden, ons zo normaal mogelijk iets uit te leggen. Maar ik  word gelijk in een paar minuten geraakt door herkenning.

De opdrachten die je bij deze training krijgt zijn dagelijks goed te doen.  Inmiddels zit ik in dag 32 en voel me echt meer zelfverzekerd!

Chantal
Ik vind mijzelf nu leuk en mooi!

Vandaag had ik een goede dag, alles voelde goed en ik voelde me geloofwaardig in alles wat ik deed.

Hoe goed voelt dat. ......


Daarnaast kwam ik vandaag een vakantie foto van mijzelf tegen. Voor het eerst in tijden, keek ik naar mezelf, op een waardige manier.  Voor het eerst vond ik mezelf  leuk/mooi op de foto. 

De training eigenwaarde doet veel met mij.

Mirjam
Ik ben bewuster geworden...

Deze cursus heeft me bewust gemaakt van mijn eigen patronen. Ik heb dingen afgezegd die niet echt bij mij paste.
Ik heb een  functie teruggegeven. Waarom nog meer werk op mijn nek nemen? Ik doe het niet meer. En wat voelt dit goed. Ik maak me zelf niet meer afhankelijk van de ander.

Iedere morgen een mailtje met een video houdt je scherp. Je neemt me mee ook in de humor en lol. Wat je doet voelt voor mij goed.

Paul

Verander ook jouw leven en meld je nu aan.

Je kunt er kort of lang over nadenken. Je kunt het wel doen of niet doen. Hoe dan ook, als je verlangt naar een ander leven dan begint het met de keuzes die je maakt. Als je voelt dat ik je wat je bieden heb, maak dan nu een keuze waar je hart blij van wordt. Waar je verder mee komt. Dan verandert je leven vanzelf mee.  Ik gun het je zo. De keuze is aan jou. 

Yihaaa Mahatma

En nog meer reacties...

Ik durf nu voor mijzelf te kiezen!

Dankbaar kijk ik terug op de in 40 dagen meer zelfvertrouwen! Dagen van denken, voelen, herprogrammeren en bewust naar me zelf kijken. Beetje bij beetje voel ik me prettiger met me zelf en heb ik mijn grenzen durven verleggen. +/- 10 jaar geleden heb ik de transformatie 5 daagse bij Mahatma gedaan. Deze 5 dagen hebben mijn leven echt veranderd! Nu met deze 40 daagse training wederom aan het denken gezet en eindelijk ook nu weer mijn hart gevolgd. Ik heb gesolliciteerd voor een baan, waarvan ik eerst dacht dat die te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Dankzij deze training opnieuw voor mezelf gekozen en mijn hart gevolgd๐Ÿ’ž Heerlijk om in mezelf te mogen geloven. Ik had niet durven dromen dat ik na 40 dagen hier zou staan.

Dank je wel lieve Mahatma ๐Ÿ˜˜

Cor
Mindset wijzigingen sijpelen binnen

Als je effectief aan jezelf wilt werken en niet afhankelijk wilt zijn van een therapie uurtje hier of daar, dan zijn de trainingen die je geeft super.
De mindset wijzigingen sijpelen binnen op een zachte effectieve manier.
Het raakte mijn ziel die onder het stof zat.
Door mijn eigenwaarde te erkennen of liever te herontdekken,
surf ik nu verder op de golf van het leven.
Door in de diepte bij mijzelf te komen, kom ik op een hoger level
en sta IK nu in mijn eigen kracht te schitteren.
Niemand zal mij deze schittering nog afnemen omdat ik nu mijn eigen waarde erken om hier te zijn.

En dit alles door een online training.
Mahatma je bent๐Ÿ‘๐Ÿ”

Martine
Ik ben liever voor mijzelf.

Ik ben me door deze cursus nog meer bewust geworden van hoe hard ik altijd voor mezelf ben (geweest). Ik keek al anders door de Lifechanger, maar heb nog meer verdieping ervaren door deze  Cursus Eigenwaarde.

Ik ben liever voor mezelf, leg mijn latje niet meer te hoog, gun mezelf eens wat leuks of lekkers zonder schuldgevoel. Ik kijk vaak naar mijn babyfoto en denk dan aan dat kindje waar geen kwaad in zit/zat. Maar dat door de buitenwereld zo gevormd is dat ze er ongelukkig van was geworden.

Ik zie nu beter wat ik niet meer hoef te geloven en keur mezelf eerder goed.

Dank je Mahatma

Ingrid

Ik heb deze training als fijn ervaren.

Het maakt je bewust van bepaalde patronen en zet je aan het denken.

Bedankt Mahatma! ๐Ÿ˜˜


Candy
Er gebeuren mooie dingen als je van jezelf leert te houden. Mijn eigenwaarde groeit met de dag en Ik ben trots op mezelf dat ik het ben aangegaan. Mezelf ontmoeten en omhelzen met alles wat is. 
Ingrid
Een hele mooie training en de filmpjes zijn super! Complimenten Mahatma en dank je wel voor deze training. 
Trea