De Lifechanger Geluk 
Kijk hieronder wat het precies inhoudt...

In 1 jaar tijd je leven veranderen

Onze Bloemen van Geluk

Wat is Geluk?

Geluk is een gevoel van welbevinden als verschillende peilers in je leven in balans zijn. Ik zie die peilers als verschillende bloemen die je nodig hebt in om dat geluk te kunnen ervaren.

  • De bloem van je plek innemen.
  • De bloem van liefdevolle relaties creëren.
  • De bloem van leren loslaten.
  • De bloem van het leven van je missie.
  • De bloem van het creëren van weerbaarheid voor het leven.
  • De bloem van een positieve en gezonde mindset voor genieten en succes.
  • De bloem van community.

Als al deze bloemen aanwezig zijn in jouw tuin dan is de basis voor geluk gelegd en kan je een vervullend leven leiden.

Wat houdt deze lifechanger precies in...

Als je de jaartraining Lifechanger Geluk gaat volgen verander je op een diepe wijze je programmering op celniveau tijdens 11 seminardagen. Door het volgen van deze dagen ga je jezelf ontdekken in al je facetten. Je gaat erachter komen wat jouw grenzen zijn en daar ga je naar luisteren. Je gaat ervaren wat jouw waarde is en hoe groot jouw hart is.


1. De bloem van Geven en Ontvangen tijdens het 2-daagse seminar 'Kracht van Ontvangen'. Als je niet kunt ontvangen dan kunnen de cliënten wel naar je toe willen komen, maar jij ziet ze niet. De gouden baan wordt je aangeboden, maar je zegt er nee tegen omdat je het niet durft aan te nemen. Het geluk wil naar je toestromen, maar jij houdt de deur dicht. Door deze twee dagen gaan je handen en je hart als vanzelf open, zodat je kunt ontvangen. Je leert 'Ja' te zeggen tegen de mogelijkheden die op jouw pad komen.


2. De bloem van liefdevolle relaties creëren met het 2-daagse seminar 'Alles is Liefde'. Je gaat 'Ja' zeggen tegen jezelf, precies zoals je bent. Of je nu lang, dik, dun, klein, mooi of minder mooi bent, het maakt niet uit. Of je een grote neus, een dikke buik, een hoog IQ of een minder hoog IQ hebt, het maakt niet uit. Jij gaat 'Ja' zeggen tegen jezelf, met alle gekke dingen die jij hebt en die bij jou horen. Daardoor kan je ook veel meer 'Ja' zeggen tegen anderen. Hoe ziet jouw leven eruit als je hart open is en je voelt je met jezelf en alles en iedereen verbonden?


3. De bloem van leren loslaten met het 1-daags seminar 'de Sedona Methode'. Ontdek je eigen beperkende gedachten en gevoelens en deze leer je los te laten. Hierdoor ga je vrijheid creëren voor jezelf. Het is een tool voor je leven, die een groot effect kan hebben en die je ook, als je met mensen werkt, prachtig kan gebruiken voor anderen.


4. De bloem van het leven van je missie met het 1-daagse seminar 'Zielopstellingen'. Tijdens dit seminar ga je zien welke stappen jij moet zetten om nog meer dichter bij jezelf te komen, bij jouw potentie en waarheid. Dat zou kunnen inhouden dat je van baan gaat veranderen, omdat je dat van binnenuit zo voelt. Of dat je juist je eigen onderneming gaat beginnen. Of dat je eindelijk 'Ja' durft te zeggen tegen de liefde die je altijd hebt buitengehouden.


5. De bloem van het creëren van weerbaarheid voor het leven met het 2-daagse seminar 'Kom in je kracht'. Hierin gaan we spelen we met de chemie van kwetsbaarheid en kracht en daarin zichtbaar zijn. Je gaat ontdekken hoe jouw grootsheid eruit ziet en daar ga je in staan. Authenticiteit is belangrijk voor je en dat ga je leven.


6. De bloem van een positieve en gezonde mindset voor genieten en succes door de 3-daagse innerlijk kind intensive 'Heel Jezelf'. Hierin ga je de belangrijkste persoon in jouw leven ontmoeten. Door deze ontmoeting ga je meer spelen met de tools die het leven jou biedt. Daar waar eerder stress zou zijn en waar je je in zou houden, ga je nu ontspannen en dansend door het leven.


7. De bloem van community. Als je je omringt met mensen die op dezelfde golflengte zitten en die met het zelfde bezig zijn als jij, dan wordt je daar positief door beïnvloed. Door de herkenning en de aanmoediging wordt je proces bevorderd en voel je je gesteund en gedragen.


8. Thuisseminar. Iedere 2 weken wordt er een webinar gegeven voor jou als Lifechanger. Mahatma of Marjon kan dan met je werken als je even vastloopt. Deze webinars worden opgenomen, zodat je ze later nog terug kan kijken om je heling en transformatie te bevorderen.


Bonus

* Twee gratis 2-daagse daags events. Je ontvangt 2 tickets voor gratis deelname aan een event. Hierin werken we op een grootse wijze met het desbetreffende thema van die keer. Grote groepen hebben een grote transformatiekracht.

* De bestseller 'Op weg naar Verbinding'. In dit boek laat Mahatma haar speurtocht zien naar Eenheid. Na haar scheiding is ze vanuit haar pijn van de afgescheidenheid op weg gegaan naar innerlijke vrede en harmonie.

* Twee gratis Procesdagen. Tijdens je Lifechanger Jaartraining mag je deelnemen aan 2 procesdagen. Tijdens deze dagen werkt Mahatma met dat wat er is. Zij kan met je werken als je vastloopt.

* De online training 'Loslaten'. Loslaten geeft innerlijke vrijheid. Loslaten geeft nieuwe mogelijkheden. En ik ga je leren hoe.

* De online training '365 dagen geluk voor jou'. Voor je dagelijkse inspiratie, motivatie en bewustwording. Daarmee krijg je stap voor stap een gelukkiger leven.

Maar dat is nog niet alles, want je komt ook bij de
Lifechangers community

De Bloem van de Lifechanger Community

We nemen je een heel jaar mee gedurende Lifechanger Geluk. Daarbij word je ook uitgenodigd voor de Community van de Lifechangers - Groeien door delen. Op deze pagina stimuleer je elkaar. Ik plaats daar regelmatig berichten, video's of vragen om jullie groei te bevorderen. Indien het nodig is, kan je je vraag stellen of je verhaal delen en word je daar direct door mij of Marjon op gecoacht. Ook jouw mede Lifechangers geven een waardevolle input en support waardoor je weer verder kunt komen. Zo ontvang je 24/7 online coaching.

En ook ontvang je elke 2 weken een Online Thuisseminar

Tot een jaar na je aanmelding voor Lifechanger Geluk kun je elke twee weken mee doen met een thuisseminar. Je zit daar met je mede Lifechangers achter je eigen laptop, computer, i-Pad of telefoon en lift mee met elkaar. Als je vastzit dan word je gecoacht. 

Het thuisseminar wordt verzorgd door Mahatma of Marjon. Het is een soort houvast voor je als de oude lagen naar boven komen. Heb je een keer geen tijd om er life bij te zijn, dan kan je dit online seminar naderhand op de community pagina bekijken. Zo word je regelmatig en op allerlei manieren meegenomen in jouw transformatieproces.

Intens en toch luchtig

Ik werk zeer down to earth en ben confronterend, transparant en egoloos tijdens de seminardagen. Dat zorgt ervoor dat het transformeren af en toe best wel intens kan zijn, maar tegelijkertijd zijn de seminars ook enorm luchtig en licht, met veel lachen en genieten.

Deze video is een compilatie van verschillende reacties. Laat je inspireren.

Wat kost deze lifechanger?

De prijs van deze lifechanger is € 2497. Natuurlijk kan je ook in maandelijkse termijnen betalen, dan betaal je rond € 220,- per maand. Ook kun je ervoor kiezen om per kwartaal te betalen, dan kost het je ongeveer € 630,- per kwartaal.

Dit traject gaat jouw leven veranderen. Ben jij het waard?

Bel dan met kantoor om te kijken of je bij ons past... Tel 053 2312500

Verlang jij naar een ommekeer in je leven en spreekt dit je aan...?

Introductie

Als introductie voor deze Lifechanger jaartraining kun je een keer een masterclass of event meemaken. Daarin inspireer ik en maak ik je bewust van jezelf. Op deze wijze kun je mij en mijn manier van werken ervaren en dan zie je ook of ik met deze lifechanger iets voor je kan betekenen.

Ook kan je op di-wo-do-vrijdagochtend naar kantoor bellen en vrijblijvend een kennismakingsgepsrek aanvragen.

Tel. 053 - 23 12 500

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten,
Warme groet, Mahatma 

arrow_drop_up arrow_drop_down