Laat je licht schijnen!

Inhoud Lifechanger Licht

De zes lichtstralen van Lifechanger Licht...

De peilers van je bestaan...

Als je deze lichtstralen hebt, dan ben je in balans en leef je jouw waarheid en licht. 
 • Lichtstraal van containen en transformeren
 • Lichtstraal van egoloosheid
 • Lichtstraal van overgave en vertrouwen
 • Lichtstraal van essentie
 • Lichtstraal van jouw waarheid leven
 • Lichtstraal van community

De weekenden en de stralen

Gedurende de jaartraining Lifechanger Licht werken we in elk seminar met een andere lichtstraal. Zo neem je stap voor stap  afscheid van je pijnlijke programmering en ga je leven vanuit je hart. Je laat op jouw unieke wijze jouw licht schijnen.

In elke pijnlijke ervaring ligt een kwaliteit verborgen. Zolang je echter vecht met het oud zeer, kun je die kwaliteit niet leven. Het transformeren van ego patronen houdt in, dat wat ooit zo'n pijn heeft gedaan verandert in jouw specifieke kwaliteit.


Tijdens de 3 daagse intensive en de 8 seminardagen verhogen we jouw trilling. Dat wat je niet meer dient zal je achter je laten en je zal het leven gaan genieten.


Tijdens de seminars en de intensive werken we met verschillende thema's en lichtstralen. Zo kom je stap voor stap meer in je kracht.

De thema's van deze weekenden zijn:

 • Lichtstraal van containen - Open je hart (3-daagse): Je laat de identificatie met je overlevingsmechanismes los. Je leert te dragen en verantwoordelijkheid te nemen, zonder je te identificeren met het gevoel.
 • Lichtstraal van egoloosheid - Het ego voorbij: Je herkent je kindprogrammeringen, zodat je bewuste keuzes kunt maken om vanuit je essentie te leven.                                         
 • Lichtstraal van overgave en vertrouwen - Vertrouw!  Je reptielenbrein met je oerangsten laat je los waardoor je veel meer open staat voor je intuïtie dat verbonden is met het Licht. 
 • Lichtstraal van essentie - Verbinding met jouw essentie: Je bent volledig in contact met jouw essentie. Je hebt helder wat voor jou de bedoeling is en daar zet je stappen in.
 • Lichtstraal van jouw waarheid leven -  Leef jouw Waarheid: Je leeft je authenticiteit en jouw grootsheid.
 • Lichtstraal van community - 24/7 Online community: Je omringt je met mensen die met hetzelfde bezig zijn als jij om elkaar aan te moedigen en elkaar positief te beïnvloeden.
Als bonus ontvang je ook nog:
 • 2 procesdagen: Alles wat nog getransformeerd wil worden, komt aan het licht. Tijdens deze dagen werkt Mahatma met wat er is.
 • 2 open tickets voor events. 


Tijdens deze dagen werk ik met een programma en tegelijkertijd werk ik zelf ook vanuit mijn verbinding met het licht en tune ik zó in op de groepsenergie. Op deze wijze zie ik precies wat er nodig is voor de groep en voor jou individueel. Ik stroom dus mee met de energie, zodat het beste voor de deelnemers kan gebeuren.


Op deze wijze zal alles wat gezien en getransformeerd wil worden als vanzelf aan het licht komen.

Als je voor deze weg kiest, dan ga je ervaren dat de duisternis in jou als het ware zal smelten, waardoor je leven lichter wordt.

Als je voelt dat dit je aantrekt, durf hier dan naar te luisteren...

Het is namelijk je ziel die roept. Jouw mind zal je altijd proberen te beschermen tegen het nieuwe, want die is er bang voor. Alles wat het niet kent is per defintie onveilig. Vertrouw maar, vertrouw maar op je intuïtie en het stille stemmetje van binnen.


*Community

Gedurende dit jaar maak je ook deel uit van onze Lifechanger community. In deze community stimuleer je elkaar.  Indien het nodig is, kan je je vraag stellen of je verhaal delen en word je daar direct door mij of Marjon op gecoacht. Ook jouw mede Lifechangers geven een waardevolle input en support waardoor je weer verder kunt komen. Zo ontvang je 24/7 online coaching.


*Webinar - Online Seminar

Gedurende één jaar kun je ook elke twee weken mee doen met een thuisseminar. Je zit daar met je mede Lifechangers achter je eigen laptop, computer, i-Pad of telefoon en lift met elkaar mee. Als je vastzit dan word je gecoacht.

Het webinar (online seminar) wordt verzorgd door Mahatma of Marjon. Het is een soort houvast voor je als de oude lagen naar boven komen. Heb je een keer geen tijd om er live bij te zijn, dan kan je dit online seminar naderhand op de community bekijken. Zo word je regelmatig en op allerlei manieren meegenomen in jouw transformatieproces.

Maar dat is nog niet alles...

Je krijgt ook nog:
* Twee gratis events. Je ontvangt 2 tickets voor gratis deelname aan een event. Hierin werken we op een grootse wijze met het desbetreffende thema van die keer. Grote groepen hebben een grote transformatiekracht.


* De bestseller 'Ontwaken in het NU'. In dit boek laat Mahatma haar speurtocht zien naar Eenheid en hoe zij haar dromen heeft gerealiseerd. 


* Twee gratis Procesdagen. Tijdens de jaartraining Lifechanger Licht mag je deelnemen aan 2 procesdagen. Tijdens deze dagen werkt Mahatma met dat wat er is. 

Wat kost Lifechanger Licht?

Hoe bepaal je de waarde van iets wat zo essentieel is? Wat jouw leven totaal naar een ander niveau gaat tillen...

Dat is eigenlijk onbetaalbaar. Voor deze Lifechanger vragen we echter slechts
€ 2497. Inbegrepen zijn de lifeseminars, de driedaagse intensive*, de community, de tweewekelijkse online seminars en het boek 'Ontwaken in het NU'.

Als bonus mag je deelnemen aan twee events en 2 procesdagen.

Ook ontvang je gratis de twee online trainingen: Loslaten en 365 dagen geluk voor jou.


Dit traject gaat jouw leven veranderen. Ben jij het waard?

Bel dan met kantoor om te kijken of dit geschikt is voor je. Tel 053 2312500


*exclusief de verblijfskosten

Vragen...

Moet je al dat oud zeer wel loslaten tijdens deze jaartraining? Ik weet niet of ik dat kan.

Als je helderder gaat zien hoe het jou beperkt en klein wil houden, dan is die stap snel gezet. Dus ja, je komt je overlevingsmechanismes wel tegen, maar door deze jaartraining zal je daar aan voorbij gaan en steeds meer licht gaan ervaren. Ik werk op celniveau en door de energie kom je in contact met je essentie en verandert alles. Alle cellen vernieuwen zich in ongeveer een jaar tijd. Daarom geef ik ook jaartrainingen. Gedurende dat jaar krijg je elke keer weer nieuwe input en daar is het ego niet tegen bestand. Op deze wijze wordt er elke keer weer een nieuwe laag getransformeerd waardoor jouw leven uiteindelijk in een sneltreinvaart verandert en jij jouw licht gaat leven. 

Door het werken met een groep is de energie hoog. Al jouw thema's komen hierdoor als vanzelf naar boven en krijg je ook door je mede Lifechangers gespiegeld. Daardoor gaat de transformatie ook zo snel.

Heb je interesse?

Heb je interesse om mee te doen, bel dan vrijblijvend in de ochtend naar kantoor en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Daarin kijk ik waar je staat en of deze Lifechanger geschikt voor jou is.

Tel. 053 - 23 12 500

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten,

Warme groet, Mahatma 

arrow_drop_up arrow_drop_down