Cursus zefverttrouwen

Online Power Training 'Vergroot je Wereld'

De Inhoud

Er zijn echt concrete veranderingen: zelfinzicht, zelfacceptatie, ruimte voelen in mijzelf, het piekeren stoppen, mezelf uitspreken en leven in het NU. Zo blij mee!
Janneke

De Inhoud van de Online Power Training Vergroot je Wereld

  • De looptijd is ongeveer een maand, van 19 maart 2022 t/m 15 april 2022.

  • Je doet mee met het Online Event 'Vergroot je Wereld', live op 19 maart of d.m.v. de opname op een door jou gekozen tijdstip.

  • Je komt bij ons op de Spirit Community in de groep Online Power Training 'Vergroot je Wereld '. Daar ga je delen wat je tegenkomt en help je elkaar verder. Je hoeft het niet meer alleen te doen.

  • Je doet mee met de Online Training 'Vergroot je Wereld '. Gedurende 24 dagen ontvang je namelijk een filmpje van 2 à 3 minuten.

  • Je luistert naar de Magic Boosts 'Vergroot je Wereld' over het vinden van je vrijheid buiten je comfortzone.

  • Je doet 3 keer mee met de Online Masterclass 'Vergroot je Wereld', waarin ik de deelnemers 'live' train op het stappen zetten op onbekend terrein. Om het ego te overstijgen en te doen wat je gewoon al zo lang wilt doen maar tot nu toe niet durfde. De masterclass wordt opgenomen, zodat je het later terug kunt kijken.

Mahatma: 'Op het moment dat ik mijn comfortzone verliet kwam ik in contact met het veld van mogelijkheden en gebeurde de mooiste dingen. Ik werd opeens wel gezien en het geld kwam naar mij toe.'

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Whitney

Wat is mijn investering?

Voor de Online Power Training 'Jij bent Liefde' betaal jij niet de totale waarde van €267.


Jouw investering is slechts € 147

arrow_drop_up arrow_drop_down