Online Power Training 'Leef je Licht'

De Inhoud

Soms heb je verheldering nodig. Dat heb ik hier gekregen. Dank daarvoor
Eileen

De Inhoud van de Online Power Training 'Leef je Licht'

  • De looptijd is ongeveer een maand, van 20 november - 17 december 2021.

  • Je doet mee met het Online Event 'Leef je Licht' live op 20 november of d.m.v. de opname op een door jou gekozen tijdstip.

  • Je komt bij ons op de Spirit Community in de groep Online Power Training 'Leef je Licht'.
    Daar ga je delen wat je tegenkomt en help je elkaar verder. Je hoeft het niet meer alleen te doen.

  • Je doet mee met de Online Training 'Leef je Licht'.
    Gedurende 24 dagen ontvang je namelijk een filmpje van 2 à 3 minuten.

  • Je luistert naar de Magic Boosts 'Leef je Licht' over het maken van verbinding.

  • Je doet 3 keer mee met de Online Masterclass 'Leef je Licht', waarin ik de deelnemers 'live' train op het leren verbinden . Ik ga in deze masterclasses zoveel mogelijk met mensen werken om te demonstreren hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen. De masterclass wordt opgenomen, zodat je het later terug kunt kijken.

Mahatma: "Door de weg die ik zelf ben gegaan ben ik thuis gekomen bij mijzelf. Ik weet nu wie ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik te doen heb hier op aarde. Shinen doe ik nu als geen ander en dat gun ik jou ook."

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Whitney

Wat is mijn investering?

Voor de Online Power Training 'van controle naar Overgave en Vertrouwen' betaal jij niet de totale waarde van € 267.


Jouw investering is slechts 147