Page content

Esther en Jerry Hicks met Abraham

YouTube voorvertoningsafbeelding

Esther en Jerry Hicks

Esther en Jerry Hicks zijn een echtpaar dat samenwerkt. Esther Hicks is een medium die een groep energieën channeled die zich ‘Abraham ‘ noemen. Haar man Jerry staat haar altijd bij en samen geven ze overal in de USA workshops.

Abraham

Abraham is een expert op het gebied van hoe het ego werkt en op het gebied van manifesteren. Uiteraard is Abraham egoloos, want ze hebben geen fysieke verschijning. Dus vanuit hun positie geven ze een haarscherp beeld van het ego en hoe ons menszijn werkt of juist niet werkt.

Esther en Jerry Hicks

Esther en Jerry Hicks

Ik heb Esther en Jerry Hicks in Los Angeles mee mogen maken en ik kon toen letterlijk voelen hoe mijn energie oftewel trilling zich verhoogde. Ik kwam in een soort extase terecht en het heeft mij diep geraakt. Het bracht mij in kontact met mijn diepste geluk.

Abraham laat duidelijk zien hoe het ego werkt en wat waarheid is. Iets in jou wordt wakker gemaakt. Je kunt voelen wat klopt.

Vraag en het wordt gegeven

Dit kun je ook voelen als je het boek  ‘Vraag en en het wordt gegeven’  leest wat door Esther en Jerry Hicks geschreven is. Toen ik dat boek begon te lezen voelde ik letterlijk de trilling. Net zoals ik dat ervaarde toen ik bij ze was tijdens de workshop. Dat is een frequentie van puur geluk.

Ik ervaar ze als zeer inspirerende leraren, die precies weten wat hoe je een staat van geluk en succes kunt bereiken.

Zie ook deze pagina met Esther Hicks !

op jouw egoloosheid,

Mahatma

Gerelateerde artikelen:
Michael Beckwith in ‘The Revelation’ 2011

Comment Section

0 reacties op “Esther en Jerry Hicks met Abraham

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.