arrow_drop_up arrow_drop_down

De inspirationals

Inspiratie voor een beter leven met de inspirationals

Dat vind je op deze site op allerlei manieren.

Het zijn kleine korte video's met een boodschap ter inspiratie.

Door je regelmatig te voeden met positieve boodschappen kan je je energie veranderen.


Ieder mens verlangt naar Geluk

Als je iets bereikt in je leven, dan kun je een geluksgevoel ervaren. Vaak maakt dit gevoel van geluk daarna weer plaats voor een nieuw verlangen. Zo zit ons ego in elkaar.

Het is prachtig als je dromen kunt verwezenlijken. Ik spreek uit ervaring. Nog mooier is het als je je dromen kunt verwezenlijken en je daar, wat jouw geluk betreft, niet van afhankelijk bent. Oftewel, dat je ook gelukkig kunt zijn als niet alles gaat zoals je wilt. Misschien is dat stap twee.


Een wetenschappelijk praatje

Alles is trilling. Alles wat we waarnemen met onze zintuigen zijn in essentie gewoon trillingen die wij met onze hersenen weer vertalen in wat we waarnemen. Dus een beeld is een trilling, een geluid is een trilling en jouw omgeving is ook niets meer dan een trilling.

Ook jij bent in essentie dus een trilling. Als je beter in je vel komt te zitten, verhoog je je trilling. Doordat je je trilling verhoogt, trek je nieuwe mogelijkheden aan. Alles wat er in je zit wordt weerspiegeld door de buitenwereld. Verhoog jij je trilling trek je een nieuwe werkelijkheid aan.


Jouw omgeving

De omgeving waar jij leeft is dus in essentie niets anders dan een afspiegeling van jouw overtuigingen en je zelfbeeld.

Bijvoorbeeld als je leeft met eenzaamheid zal je niet ervaren dat er veel verbinding is. Als je dat vanbinnen oplost, dan verandert dat in de buitenwereld. Misschien is dan de situatie nog hetzelfde en woon je nog met dezelfde mensen, maar ervaar je simpelweg veel meer verbinding.


Om je in ieder geval op weg te helpen kun je hieronder de verschillende inspirationals voor geluk vinden, die jou kunnen inspireren tot het ervaren van meer geluk.


Dus kijk hieronder of rechts bij de inspirationals en kijk ook op de andere pagina's en laat je inspireren. Soms is de kwaliteit van de video niet optimaal. So what, het gaat om de boodschap, dus neem die ter harte. Dat kan je helpen bij het ervaren van meer geluk!


Dus geniet en laat je inspireren!

1ste inspirational Video opgenomen in Santa Fez, New Mexico.

Wat is jouw verlangen?

Open je om te ontvangen, dan kan het naar je toestromen...

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

We verlangen allemaal naar succes en geluk. Daarom gaat ook deze inspirational over je doel bereiken.

Deze inspirational is gemaakt in het National Parque van Bandelier te New Mexico.

Vertrouw en vervolg je weg!

Bij Chiemsee bij München (Duitsland).

 Slaan jouw emoties ook wel eens op hol?

Weet dat alles voorbij gaat, emoties ook.