Page content

Angsten overwinnen met de Transformatie vijfdaagse

Transformatievijfdaagse

Angsten overwinnen en leven vanuit ware kracht is mogelijk! 
Deze intensive is  voor mensen die er naar verlangen om vanuit innerlijke Waarheid te leven en daadwerkelijk doelen te bereiken. De Transformatievijfdaagse haalt je uit je cocon en transformeert oude conditioneringen tot op celniveau.

Transformeer naar wie je werkelijk bent. Kom uit je cocon en vlieg!

‘Het leven begint buiten je comfortzone’
Ieder mens heeft een zogenaamde ‘comfortzone’; een bepaalde ruimte in ons leven waarbinnen we ons prettig voelen. Angsten overwinnen we zodra we uitgedaagd worden om ons buiten deze ruimte te begeven (bijvoorbeeld door iets nieuws te doen), kan het zijn dat dit gepaard gaat met angst. Een angst die ervoor zorgt dat je toch maar niet doet wat je eigenlijk het allerliefste wilt. Dit kan zijn op het gebied van een eigen onderneming, van de liefde, gezondheid of van financiële overvloed. Het lijkt net of je wordt tegen gehouden door iets buiten jezelf.

Angsten overwinnen met de Transformatie vijfdaagse

Gelukkig kun je dat veranderen wanneer je je bewust wordt van wat er in jou op onbewust niveau leeft. In deze intensive angsten overwinnen, gebruiken we methodes die grensverleggend zijn en waarbij je dwars door angsten en belemmerende overtuigingen gaat. Door zo door je angsten heen te gaan, komt er een enorme energie en een enorm potentieel vrij en dat kun je gebruiken om echt datgene te creëren waar je van droomt.

Tijdens deze 5-daagse Intensive:
– Ga je angsten overwinnen
– Maak je jouw potentieel vrij
– Transformeer je jezelf
– Ga je de beperkingen en belemmeringen van jouw denken herkennen en loslaten
– Ga je jouw doelen bereiken
– Kom je in jouw kracht

Deze intensive is een meerdaagse, intensieve training waarbij je intern verblijft. Hierdoor heb je de gelegenheid om je volledig aan het proces over te geven. We maken langere dagen zodat op diep niveau zeer veel getransformeerd kan worden.

Deze intensive wordt gegeven door Mahatma en assistenten.

Aanmelden

Prijs: € 847
De prijs is exclusief maaltijden en overnachtingen.
Datum: 25-29 juli 2018 of 1-5 augustus 2018
Locatie:Meddo (Winterswijk), Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo
Tijdsduur: 5 dagen (intern verblijf)
Voorwaarden:Algemene Voorwaarden
Opmerkingen: De verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) bedragen € 350,-*. Dit bedrag is inclusief toeristenbelasting. De avondmaaltijd van de laatste dag is hierbij niet inbegrepen.
De verblijfskosten kunnen zowel kas betaald worden, als worden overgemaakt op het rekeningnummer van Centrum de Horst. Je mag het te betalen bedrag o.v.v. je naam en datum verblijf overmaken op:
IBAN rekening nummer NL92RABO0105525863 t.n.v. Centrum de Horst.
*Prijswijzigingen voorbehouden!

NB:Er zijn meerdere kamers met eigen douche en toilet buiten het huis, die je tegen een meerprijs kunt boeken. Neem hiervoor contact op met Jan of Anke Bekkers, telefoonnummer 0543-550066. Let wel: Wanneer de intensive vol zit, zullen alle kamers gebruikt worden en zul je met 2 personen op deze kamer slapen. Wanneer je in je eigen tent wilt slapen is dit ook mogelijk. De verblijfskosten blijven dan hetzelfde.

Terug naar overzicht