arrow_drop_up arrow_drop_down
Loslaten kan iedereen

Introductietraining: Emoties loslaten.

Verschillende tools om het oude moeiteloos los te laten. 

In 5 dagen krijg je  meer innerlijke vrijheid en ga je met een lach op je gezicht 

de dag door. 

Ik kietel je om verder te gaan...

Kijk naar de video en laat je inspireren. Het leven is bedoeld om te genieten en dat gaat niet als je pijnlijke overtuigingen, emoties of andere narigheid vast blijft houden. Het is tijd om los te laten.

Loslaten kan iedereen

Emoties loslaten lijkt soms heel lastig

Herken jij dat en heb jij soms ook last van emoties die op momenten jouw doen en laten, volledig (lijken te) beheersen?  Dat je dan impulsief reageert op mensen of gebeurtenissen die je (onverwacht) diep raken en dat je achteraf spijt hebt van je reactie? Dat je dan eigenlijk wel weet dat die reactie niet in verhouding staat tot hetgeen gebeurde, maar dat je puur vanuit je emoties reageerde?


Je bent niet de enige. Uit de vele reacties vanuit de seminars en events die ik geef, heb ik gemerkt dat heel veel mensen last  hebben van telkens terugkerende gedachten en emoties, die soms maar niet uit hun hoofd of uit het lichaam weg te krijgen zijn.  Ertegen vechten lijkt soms even te helpen, maar daarna komen ze weer in alle hevigheid terug.  Waarom is dat nu zo en hoe kun je dat nou veranderen?

Reacties

Jeetje wat een ontdekking
Ik wist niet dat het zo in elkaar stak. Ben je echt dankbaar. Mijn ogen zijn geopend en ik snap het nu. 


Icoon
Petra
Heel blij met deze korte training
Bijzonder hoe jouw uitdagingen doorwerken op mijn leven. Zo simpel en toch zo effectief. Top!

Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Nu ga ik door naar de volgende training.

Icoon
Rita
Het gaat gelijk al beter
Ik ben mij echt bewust geworden van het feit dat en hoe ik mijzelf gevangen hield in een staat waar ik niet zo blij mee was. Dat heb ik veranderd. Ben er zo blij mee. 
Icoon
Pieter
Loslaten van emoties

Het lijkt heel lastig omdat je de onderliggende redenen niet kent. 

Als je begrijpt waarom het loslaten soms zo moeilijk lijkt, dan wordt het een stuk gemakkelijker om los te laten. Je gaat jezelf beter begrijpen en raakt minder gefrustreerd.


Meld je daarom aan voor de online training 'Introductie Loslaten'. Gedurende vijf dagen stuur ik je iedere dag een mail met een korte video van 1 à 2 minuten, waarin ik je ga kietelen om op een andere manier naar jezelf te kijken. Daardoor ga je nieuwe keuzes maken en laat je als vanzelf het oude los. 


In deze online training  leer je in 5 dagen de code van de kluis van jouw onderbewustzijn te kraken.


Ik vraag je wel twee kleine investeringen: jouw tijd en jouw geld. Haha, nu schrik je zeker hè? Nou dat hoeft niet hoor, want het stelt eigenlijk niets voor. Alles waar je iets voor over hebt (hoe klein dan ook), krijgt meer waarde voor je, met name in je onderbewustzijn. Wat meer waarde voor je onderbewustzijn heeft, komt dieper bij je binnen. En dat wil je...  want hoe dieper deze informatie binnenkomt, des te sneller jij je pijnlijke gedachtes en emoties kunt loslaten. Daar word je dus blij van. 


Dus meld je aan, het kost je slechts € 2,-.

Wil je nog meer lezen over loslaten?

Lees dan het blog over loslaten. Klik op de link hieronder...