Emoties loslaten kan soms zo lastig lijken.
arrow_drop_up arrow_drop_down
Loslaten kan iedereen

Stap voor stap maak ik je bewust van die diepere lagen in jou

Als je die kent kun je  veel gemakkelijker veranderen.

Ik kietel je om verder te gaan...

Kijk naar de video en laat je inspireren. Het leven is bedoeld om te genieten en dat gaat niet als je pijnlijke overtuigingen, emoties of andere narigheid vast blijft houden. Het is tijd om los te laten.

Loslaten kan iedereen

Emoties loslaten lijkt soms heel lastig

Herken jij dat en heb jij soms ook last van emoties die op momenten jouw doen en laten, volledig (lijken te) beheersen?  Dat je dan impulsief reageert op mensen of gebeurtenissen die je (onverwacht) diep raken en dat je achteraf spijt hebt van je reactie? Dat je dan eigenlijk wel weet dat die reactie niet in verhouding staat tot hetgeen gebeurde, maar dat je puur vanuit je emoties reageerde?


Je bent niet de enige. Uit de vele reacties vanuit de seminars en events die ik geef, heb ik gemerkt dat heel veel mensen last  hebben van telkens terugkerende gedachten en emoties, die soms maar niet uit hun hoofd of uit het lichaam weg te krijgen zijn.  Ertegen vechten lijkt soms even te helpen, maar daarna komen ze weer in alle hevigheid terug.  Waarom is dat nu zo en hoe kun je dat nou veranderen?

Loslaten van emoties

Het lijkt heel lastig omdat je de onderliggende redenen niet kent. 

Als je begrijpt waarom het loslaten soms zo moeilijk lijkt, dan wordt het een stuk gemakkelijker om los te laten. Je gaat jezelf beter begrijpen en raakt minder gefrustreerd.


Meld je daarom aan voor de online training 'Introductie Loslaten'. Gedurende vijf dagen stuur ik je iedere dag een mail met een korte video van 1 à 2 minuten, waarin ik je  een aantal simpele vragen stel. 


In deze online training  leer je in 5 dagen de code van de kluis van jouw onderbewustzijn te kraken.
Je gaat begrijpen waarom het tot nu tot zo lastig voor je was om dat los te laten wat niet goed voor je is en kunt daardoor nieuwe keuzes maken.


Ik vraag je wel twee kleine investeringen: jouw tijd en jouw geld. Haha, nu schrik je zeker hè? Nou dat hoeft niet hoor, want het stelt eigenlijk niets voor. Alles waar je iets voor over hebt (hoe klein dan ook), krijgt meer waarde voor je, met name in je onderbewustzijn. Wat meer waarde voor je onderbewustzijn heeft, komt dieper bij je binnen. En dat wil je...  want hoe dieper deze informatie binnenkomt, des te sneller jij je pijnlijke gedachtes en emoties kunt loslaten. Daar word je dus blij van. 


Dus meld je aan, het kost je slechts € 2,-.