Page content

De lijst met Verlangens

Jouw verlangen...

Wat is jouw verlangen?

We creëren hieronder een lijst van mensen met een bepaalde vraag of verlangen.
Dat kan zijn een goede gezondheid.
Het verlangen naar een financiële meevaller.
Een weggelopen poes die weer thuis mag komen of een relatie die verbeterd mag worden.
Je kunt ook een verlangen hebben voor een ander.

Zoals je hier kunt zien, kun je je gegevens hieronder in het kort invullen.
Ik mediteer dagelijks op deze lijst.

Let wel, in de nieuwsbrief kun je lezen wanneer de oude lijst is gewist. Dit doe ik ongeveer één keer in de drie maanden. Daarna mag je opnieuw een verlangen invoeren.
Zo blijft de lijst redelijk actueel en creëren we een veld van verlangen met een hoge energie.

Volg de onderstaande aanwijzingen op.

  • Ga even stil zitten.
  • Sluit je ogen en zie voor je waar je naar verlangt.
  • Voel dan zo goed als je kunt hoe het voelt.
  • Breng je mondhoekjes naar boven en geniet er even intens van.
  • Schrijf daarna je droom hieronder op in het blok van ‘Plaats een Reactie’.
  • Doe dat in een paar zinnen en in de tegenwoordige tijd alsof het er al is.
  • Laat daarna jouw verlangen helemaal los.
  • Sta dan open om te ontvangen.

Alles waar je intens van durft te dromen wordt sneller gerealiseerd!

Energie werkt wonderbaarlijk, dus laat je verrassen!

Zie hier mijn voorbeeld:

‘Ik ben zo blij met dat mensen nu hun verlangens moeiteloos kunnen realiseren.
Het maakt mij diep dankbaar om te zien hoe snel transformatie bij grote groepen mensen nu plaatsvindt.’

Ervaar je een verandering in je omstandigheid, laat het ons per e-mail weten.
Het is fijn om te horen dat het iemand beter gaat.

Ik gun je alles waar je naar verlangt.

Mahatma

Comment Section

6 reacties op “De lijst met Verlangens


Door Marjon op 25 september 2015

De nieuwe site van Spirit Coaching werkt als een tierelier.


Door Mahatma Revier op 1 oktober 2015

Ik verlang er naar om lekker op vakantie te gaan na dit creatieve en boeiende proces van het maken van deze website.


Door Diane op 24 november 2015

Ik verlang ernaar dat de liefde en verbinding tussen mijn vriend en mij weer op een intense manier aanwezig is. Wij zijn gelukkig samen met onze lieve kinderen, die we in harmonie opvoeden. Mijn vriend heeft dicht bij huis zijn droombaan gevonden en ik ervaar uitdaging én balans in mijn werk. Onze financiële situatie is en blijft gezond, we maken leuke uitstapjes en reizen zowel samen als met de kinderen. We genieten van elkaar en van het leven.
Dank je wel.


Door Rob op 31 december 2015

Ik ben helemaal thuisgekomen in mezelf en leef volledig in lijn met mijn ziel in het hier- en -nu .
Energie stroomt vrij door mijn hele lichaam en ik accepteer alle emoties die zich aandienen en laat ze vrij stromen , blokkades zijn voorgoed verleden tijd .
Mijn gevende en ontvangende kant zijn helemaal in balans , ik ervaar harmonie in mezelf en om mij heen evenals een vrije , moeiteloze , toenemende stroom van inkomsten .
Ik blijf in ontwikkeling en stap vaker en vaker uit mijn comfortzone om nieuwe ervaringen op te doen waardoor mijn innerlijke groei blijft toenemen , ik voel weer dat ik leef en durf mijn hart volledig te vertrouwen , te openen en te volgen .
Ik vind steeds weer voor mij passende uitdagingen die ik aan ga .
Mijn authentieke stemgeluid is terug en ik zing steeds makkelijker elk lied dat ik de moeite waard vind waardoor mensen echt zijn geraakt , ik durf mij nu werkelijk te laten horen en zien , mijn muzikale groei is grenzeloos .
Ik heb de vrouw van mijn dromen ontmoet en ik ben haar droomman , we hebben een warme , harmonische , passie- en liefdevolle relatie waarin we elkaar de ruimte geven , elkaar onvoorwaardelijk liefhebben en bekrachtigen en intens van en met elkaar genieten van elk samenzijn en wat het leven aan moois heeft te bieden .
Mijn leven is elke dag een feest van plezier , ontwikkeling , groei , inspiratie , liefde , overvloed , verbondenheid , lichtheid , vitaliteit , humor , onvoorwaardelijk vertrouwen , flow , vrijheid , creativiteit , balans , geluk , verbinding , innerlijke rust .
Ik leef de beste versie van mijzelf , mijn droomleven en inspireer hiermee anderen om ook meer uit zichzelf te halen waardoor de wereld steeds mooier en liefdevoller wordt .


Door Yvonne op 26 december 2017

Ik verlang naar een keuken die ingericht is met een mooi groot fornuis waar ik heerlijke gezonde gerechten in klaar maak, die bestemd zijn voor mezelf en mijn gezin, maar ook voor de mensen uit mijn omgeving die ik uitnodig om elkaar te leren kennen, die weinig financiële middelen hebben.
Ze kunnen op deze manier lekker eten voor weinig.en misschien willen ze helpen. En ik verlang naar uitzicht vanuit mijn keuken naar de geheel opgeknapte tuin waarin de mooiste fleurigste bloemen staan en waarin de moestuin voldoet aan mijn wensen. En geschikt is voor de maaltijden die ik bereid in mijn opgeknapte keuken.


Door Elene op 26 februari 2018

Ik verlang om rijk te worden, een rust vakantie samen met mij dochter. En andere gezinnen te kunnen helpen.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.