Word ontrouw en kies voor vrijheid

2 december 2023

Patronen

Kies voor vrijheid en wees wie je bent...

Margreet lijkt op haar moeder. Ze moppert net zoals zij, op alles en iedereen en het meeste natuurlijk op haar zelf.

Pieter is angstig net als zijn vader. Al liet zijn vader dat, net als Pieter, nooit blijken.

Mirjam durft niet echt voluit te leven. Als ZZP-er wil ze wel groeien met haar bedrijf en toch doet ze het niet. Ze heeft geen idee wat haar tegenhoudt.

Zo kun je last hebben van belemmeringen die je al lang probeert los te laten en wat toch niet wil lukken.

Dan is het zaak dat je gaat kijken op een ander niveau en kom je uit bij familieopstellingen. Hierin wordt de oorzaak van de beperking ontbloot en kun je eindelijk kiezen om jouw eigen weg te gaan vanuit vrijheid. Dan word je ontrouw aan negativiteit en blokkades. 

Familie Opstellingen laten zien wat er op energetisch, vaak onbewust niveau aan de hand is.

  Seminar Kies voor Vrijheid

  Locatie: De Veste in Apeldoorn

  Datum:  2 december 2023

  Tijd: 10.00 tot 17.00 uur.
  Geen € 197, maar slechts € 127

Wat heb ik veel inzichten en gevoelens van dankbaarheid mogen ervaren in dit weekend.

De Familieopstellingen die ik heb ervaren, zijn voor mij van enorme waarde. Niet alleen op dat moment, maar voor de rest van mijn leven. Te mogen loslaten wat niet bij mij hoort, te mogen ervaren dat ik steun heb ontvangen, dat ziels-verbindingen alles overstijgen, dat ik zelf goed aangevoeld heb dat sommige zaken niet bij mij horen, etc etc: woorden schieten tekort. Energie toont dat wat er werkelijk is en ik ben iemand die dat nodig heeft. Dit weekend was voor mij 1 groot cadeau. Ik ervaar innigheid en liefde naar Mahatma, de assistenten, de mensen die er waren, naar iedereen eigenlijk. Alles werd zo mooi begeleid en ondersteund en alles mocht er zijn. Ik voel en besef dat mijn leven hierdoor verandert, omdat mijn energie lichter en tegelijkertijd meer vast van vorm aan het worden is. Geen enkel woord had dit effect op mij kunnen hebben, omdat woorden in die zin variabel van aard zijn. Energie daarentegen is helder en onpartijdig en heeft geen bril op. Ik ben heel erg blij dat ik aan dit seminar heb kunnen en mogen meedoen. Ik kan het echt iedereen vanuit mijn hart en in alle waarheid aanbevelen. Het is levensveranderend in zeer positieve zin.

 

Mijn dank is diep, intens en groot.

En dat zijn exact ook de woorden die bij Mahatma passen: diepgaand, intens liefdevol en groots in diepte èn lichtheid tegelijkertijd. 

Li

Denk je eens in...

 • ...dat de blokkades, die jou bewust of onbewust tegenhouden, oplossen.
 • ...dat je helemaal veilig en geliefd voelt, tot in het puntje van je zijn.
 • ...dat jij uit je cocon kruipt en je helemaal laat zien.
 • ...dat jij jouw missie gaat leven.
 • ...dat jij dat wat jouw familie misschien al generaties lang meezeult van je af gooit. Niet alleen voor jou maar voor jullie allemaal.
 • ...dat je een innerlijke rust ontdekt: het leven is precies goed.
 • ...dat je heerlijk onbezorgd en licht door het leven gaat. Jij geniet met volle teugen van alles wat het leven je brengt.

Wat zou dat voor jou betekenen?

Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Het afgelopen weekend met opstellingen was heel indrukwekkend. Wat ik vooral zo goed vind is het feit dat je heel goed inspeelt op de situatie die zich op een bepaald moment voordoet, en niet volgens een vaste planning werkt.

Ik voel me ruimer, vrijer. Het is net of ik de dingen anders ben gaan zien dan wel beleef. Veel makkelijker, het is net of er iets is weggegaan wat me blokkeerde.

Erna

Of we nu willen of niet, we zijn op een diep niveau intens verbonden met onze familie en met haar geschiedenis...

En dit werkt door in ons leven en in de generaties na ons, vaak onbewust... 


Familie Opstellingen laten zien wat er op energetisch, vaak onbewust niveau speelt in jouw familie. Hierdoor krijg je helderheid en inzichten en kan je stappen nemen die je tot nu toe niet kon nemen en verkrijg je innerlijke vrijheid. 


Als je je niet welkom voelt hier op aarde en je je niet geliefd voelt, hoe kan je dan je missie leven? Dan ga je zoekend en twijfelend aan jezelf door het leven.  


Maar als je kiest om eindelijk vrij te zijn verandert alles.


Tijdens dit seminar werkt Antoinette met o.a. familieopstellingen, gecombineerd met haar eigen manier van trainen.
We maken contact met het energieveld van je familie door representanten van je familie neer te zetten en te observeren wat er spontaan in hen gebeurt. Doordat je puur kunt waarnemen en voelen wat er speelt, is het vaak mogelijk om snel te zien waar je huidige blokkades vandaan komen en kun je dat waar je tegenaan loopt oplossen.


Het mooie is, is dat wanneer er een opstelling plaatsvindt, iedereen wel iets herkent over zichzelf.

Het werkt helend om bij een opstelling aanwezig te zijn, al is het niet je eigen opstelling.

Ik vind het erg knap wat je doet en hoe je het doet. Ik ben naar je toe gekomen omdat ik een probleem had met mijn zus en dochter. Ik heb een opstelling met je gedaan en ik snap niet hoe het werkt, maar het probleem is weg. Ik twijfel in dat niet meer aan mezelf en dat is heerlijk!  Dank je wel.

Nelly

Verander je leven door ontrouw te worden.

Dat zeg ik echt niet zomaar... Ik ben deze weg zelf gegaan. 


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd.

Mijn moeder was opnieuw getrouwd en mijn stiefvader zag mij niet zitten, en dat is nog heel zachtjes uitgedrukt.

Ik heb jarenlang geworsteld met het niet weten van mijn plek in ons gezin.


Door het volgen van opleidingen familieopstellingen nam ik mijn plek meer en meer in.
Er kwam ruimte in mij voor liefde voor mijn gezin van herkomst.


Door de weg die ik zelf ben gegaan inspireer ik inmiddels duizenden mensen. Ik heb zes boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner. 


Antoinette

Ik was zaterdag jl bij een workshop van Familie Opstellingen, gegeven door jou, het was super mooi, interessant en erg indrukwekkend! 

 Je bent echt geweldig, een kei in het begeleiden en het helpen van de mensen, ze inzicht te geven en verder te helpen! Echt subliem! Een aanrader voor een ieder!!  

Yolan

Tijdens dit seminar ga je ervaren.. 

 • Hoe de energie van jouw familie jouw leven beïnvloedt;
 • Wat er speelt op energetisch niveau waardoor je onbewust nog blokkeert;
 • Dat je je weer op een natuurlijke manier kunt verbinden met jouw familie zodat je terugkomt in je kracht;
 • De verbinding met je eigen ziel;
 • Je gaat jezelf herkennen in anderen, je bent niet de enige bent die stoeit met een aantal dingen.

Ik ben gisteren op mijn eerste (maar zeker niet de laatste) workshop familieopstellingen geweest. Wat een aanrader! Ik heb zelden zo een heftige, emotionele en geweldige ervaring gehad. Zo veel dingen uit mijn verleden werden duidelijk en vielen op hun plek, ik voel me heerlijk opgeruimd en vredevol. Mahatma is een perfecte mentor die precies aanvoeld wat te doen of niet te doen en te zeggen.  

Bedankt voor deze heerlijke ervaring!  

Thomas

Voor wie is dit seminar Kies voor Vrijheid?

Dit seminar is voor iedereen en kan helpen bij emotionele of psychische problemen, bij lichamelijke ziekten en bij diverse conflicten. Maar het is ook heel zinvol als je meer helderheid wilt over wie je bent en hoe de verbinding is met jouw familie. 


Mensen van alle  leeftijden doen mee. Jacob van 82 jaar doet mee, maar ook Jeannette van 18 jaar laat haar vriendinnen even voor wat ze zijn om naar het seminar te komen.

Psychologen, psychiaters, maar ook aannemer Frank en Jacqueline de kapster zijn erbij. Ook komen er veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn.
Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ook jij bent helemaal welkom.

Het zijn vooral mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Hoe bijzonder, dat we de energie van de familie van een vreemde konden voelen! (En misschien is het ook heel gewoon, begin ik te vermoeden.)  

Voor mij was het heel helend en verhelderend wat betreft m'n eigen jeugd. Ik kreeg ook meer besef van de situatie en het krachtenveld waarin mijn vader en moeder toendertijd hebben verkeerd. Ik ben er heel blij mee. 

Annet

Veel gestelde vragen over dit seminar

Moet je grote problemen hebben?

Nee zeker niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n seminar gaat ontdekken, kan dat zoveel vrijheid geven! je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet zweverig?

Nee hoor. We werken natuurlijk wel met energie, iets dat niet te zien is, maar wel te voelen is. Antoinette staat stevig in het leven, met beide beetjes op de grond.

Heb ik er wel iets aan?

Dit seminar werkt heel sterk door en kan jouw leven, en zelfs dat van je omgeving, werkelijk veranderen.

Nog andere vragen?

Stel ze gerust via info@spirit-coaching.nl. We helpen je graag.

WAT EEN DAG! 

 Nooit zo sterk beleefd hoe groot 'mijn' familie ineens is. 

 Als priesteres van de familie-energien leidde jij ons familiegroepen binnen, van mensen die bij aanvang nog totaal onbekend waren.  

En dan ben ik ineens broer van......, vader van......., echtgenoot van...... 

 Wonderbaarlijk zoals alle emoties en verhoudingen zich ineens levensecht af tekenen. Het mooiste vind ik echter de helende kracht die van deze opstellingen uitgaat; en die doorwerkt! 

Bedankt voor de liefdevolle, krachtige en respectvolle wijze waarop jij de helende kracht in ieder aanraakt!! 

Ronald

Voel jij je aangesproken?

Is het NU het moment om een stap te zetten,
doe dan mee. Je leven zal veranderen.


Kies voor Vrijheid

Locatie: De Veste in Apeldoorn

Datum:  2 december 2023

Tijd: 10.00-17.00 uur

Prijs: geen € 197, maar slechts  € 127

Bij deze wil ik je laten weten hoe bijzonder ik de opstellingen heb ervaren. Een echte eye opener! Wat ik inmiddels nog meer heb ervaren is de verandering in relatie met mijn kinderen, het loopt veel soepeler. Ook ik reageer anders op hen en wat ze doen. Ongelofelijk hoe het "oplossen van schuldgevoel" zoveel kan bewerkstelligen. 

Reuze bedankt!

Janet

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


De sessie die je in 2022 hebt gegeven, daar ben ik eeuwig dankbaar voor lieve Antoinette. Onvoorstelbaar dat in 1 sessie getransformeerd werd. 🙏❤️😘

Marise

Ik vond het heel indrukwekkend afgelopen zaterdag, ook na afloop en nog steeds. Het is zo goed voor mij geweest om mijn plek als kind in te nemen en mijn ouders er te laten zijn zoals ze zijn. Ik vond het heel fijn dat jij voorstelde om mijn ouders te kiezen. Dat was al een eerste punt wat mij ontzettend raakte. Ik hoefde niet zelf en mijn familie 'moest' zelf hun plek innemen. De verantwoordelijkheid die ik ten onrechte heb genomen als kind, is aan het oplossen. 

Diny