Wat is het toch dat het leven van sommige mensen als vanzelf lijkt te gaan,
terwijl jij leeft vanuit controle en inspanning?

Kom in 1 weekend in contact met jouw kern, jouw licht.

DIT EVENT IS VOLGEBOEKT! Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte wanneer het volgende event plaatsvindt. Je kan ook nog op de wachtlijst geplaatst worden. Meld je dan alsnog aan.

Zaterdag 23 en zondag 24 september 2017
Event 'Leef je Licht' o.l.v. Mahatma Revier
Voor mensen die er naar verlangen om vanuit verbinding een moeiteloos leven te leiden.

Ken jij ook het gevoel van je best doen en afgescheidenheid? Dan voelt het alsof jij altijd alles alleen moet doen en op je hoede moet zijn.

 • Je doet je best, je werkt hard, maar het succes, de erkenning of de liefde waar je zo op hoopt, blijft achterwege.
 • Je verlangt naar ontspannen in het leven staan, maar of je nu wilt of niet, de controle heeft je in de ban.
 • Je wil mensen wel vertrouwen, maar je hebt genoeg bewijzen gekregen vanuit het verleden om op je hoede te zijn.
 • Je wilt je wel verbinden, maar dat lukt je vaak niet helemaal.
 • Je kent dat gevoel van diepe eenzaamheid en afgescheidenheid.
 • Het leven is zwaar en je knokt vaak met dat wat er in je leven gebeurt.
 • Je vraagt je af wat je hier op aarde nu eigenlijk doet. Jouw missie is je niet helder.
 • Jouw specifieke kwaliteit wil je leven maar het kost je moeite.

En toch, het is mogelijk om vanuit licht en liefde te leven. Om te leven vanuit een ontspanning, waardoor dat waar je zo naar verlangt moeiteloos naar je toe kan stromen. Dat kan als je verbonden bent en leeft vanuit je kern. We zijn namelijk meer dan het denken; meer dan wat je over jezelf denkt en vindt. Ieder mens wordt geleid en als je vanuit die innerlijke leiding leeft, wordt het leven een moeiteloos aanwezig zijn.

Stel je eens voor dat jij in verbinding zou zijn met jouw licht. Dat je je welkom voelt hier op aarde en vertrouwen hebt in het leven zelf. Wat zou dat voor je betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Je bent naar deze planeet gekomen om je licht te laten schijnen. Om te leven vanuit je tenen en in verbinding met je kern. Dan kunnen er dingen gebeuren waar je tot voor kort slechts van droomde. Jouw kern is puur licht, pure potentie van waaruit alles mogelijk is. Als je de controle wat meer los laat, mee stroomt met het leven en je durft te openen voor je eigen grootsheid, wordt het leven een feestje en kunnen er wondertjes gebeuren. Ik heb het zien gebeuren bij anderen en heb het zelf ook mogen ervaren. Ook ik ben de weg gegaan vanuit overleving met veel controle naar Leven in de grootste zin van het woord. Daarom weet ik dat dat voor jou ook mogelijk is.

Hoe sta jij in het leven? Is controle wel een dingetje voor je? Ervaar jij dat het lastig is om te vertrouwen? Durf jij je echt te verbinden met mensen?


Het kan veranderen, dat is het goede nieuws. Als je oud zeer loslaat en bewust wordt hoe je door vroegere ervaringen geleefd wordt, dan kan je ook nieuwe keuzes maken. Dan ga je meer verbinding ervaren en dan wordt deze aarde een fijne veilige plek voor je waarin je gaat spelen met jouw unieke mogelijkheden.

Zet een stap: Ontdek dat deze aarde een veilige plek is, waar je jezelf mag zijn.
Kom in contact met jouw innerlijke leiding. Daar word je gelukkig van.

Tijdens dit event ga je het volgende ervaren:

 • Je zal je welkom voelen en komt in contact met liefde.
 • Je ontdekt wie jij werkelijk bent, in al je waarheid en grootsheid.
 • Je komt in contact met jouw essentie, jouw licht.
 • Je gaat ervaren dat je veilig en welkom bent op aarde.
 • Je gaat ervaren dat je meer bent dan het denken en je lichaam.
 • Je leert dat mee stromen met het leven veilig is.
 • Je leert dat het veilig is om je verbonden te voelen.
 • Je gaat je eigen afwijzing herkennen en dat ga je omdraaien.
 • Je gaat van jezelf houden en ontspannen in wie jij werkelijk bent.

Is het nu tijd voor jou?

Als jij je aangesproken voelt en het is voor jou nu het moment om een stap te zetten, dan meld je je gewoon aan. Het leuke is dat je ook nog iemand gratis mee mag nemen. Dat is toch een leuk cadeautje. Deze aanbieding geldt zolang het vermeld staat op deze pagina.

Algemene informatie

DIT EVENT IS VOLGEBOEKT!
Wanneer je je aanmeldt word je op de wachtlijst geplaatst. Zodra er een plaats voor je vrijkomt laten we je dit weten.
Datum: 23 - 24 september 2017
Prijs: € 127
Tijd
: beide dagen van 10.00 - 17.30 uur
Locatie: Hotel Apeldoorn, Soerenseweg 73, 7313 EH Apeldoorn

Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.

Reacties

Vorig jaar kwam ik een event tegen op internet, gegeven door Mahatma. Dit was wat ik op dat moment nodig had in een turbulente fase in mijn leven. Het event was bijzonder en wat ik op dat moment nog niet kon geloven, gebeurde. Ik kwam en kom terug in mijn kracht. Vanuit mijn hart heb ik me toen ingeschreven voor een van de lifechangers die ze geeft. Super, het verandert inderdaad je leven. Zó blij dat ik dat gedaan heb. En wat ik ervaar en zo fantastisch is, dat het niet iets is van buitenaf maar me verandert totaal van binnen uit, vanuit mijn fysieke wezen. Mijn oude pijn ruimt zich op, mijn schaamte en schuldgevoel, mijn niet de moeit waard vinden enz.

En Mahatma is een kei hierin. Ze praat uit eigen ervaring en laat zien dat het mogelijk is. Vol liefde, eerlijk, ook confronterend maar dat is goed. Ze maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.
WIL JE HET ERVAREN? LAAT JE UITDAGEN EN DOE MEE!
Sonja


Arno: er ging een wereld voor mij open. Deze dag heeft mij stappen laten zetten.
Er was een geweldige sfeer, vooral onderling, dat is heerlijk.


Ellie: Mahatma Revier verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.


Anita: Het was een zeer positieve dag. Ik kreeg er erg veel energie van en er is een beweging bij mijzelf op gang gekomen. Verandering begint door zelf buiten het kader te treden. En er doen zich ineens nieuwe mogelijkheden voor. Die trend wil ik volgen. Mahatma bedankt!


Bianca: Wijze lessen gekregen, Mahatma weet je daar te raken waar het nodig is.


Lieve Mahatma,

Na afgelopen weekend voel ik mij weer een stuk steviger en krachtiger in mezelf.
Ik steun jouw missie en voel altijd weer dankbaarheid en blijdschap dat ik jou en je werk heb mogen leren kennen. Jij bent een inspiratiebron voor mij en een voorbeeld in hoe om te gaan met moeilijke emoties.

Wat echt indruk op mij heeft gemaakt is het voorbeeld dat je hebt gegeven hoe je om kunt gaan met boosheid. Wauw, echt mooi en voor mij persoonlijk helpend, maar ook in mijn werk!

Dus ja soms kunnen woorden niet de gehele lading dekken, dus in beeld: ik laat nu een traan, ik geef jou een dikke knuffel, daarna maak ik een buiging en daarna spring ik in de lucht!! Hihi,

Liefs Krindie

Wie is Mahatma?

Gedurende de eerste paar jaar van mijn leven heb ik in een kindertehuis gezeten. Dan krijg je geen goede basis mee. Hierdoor liep als een rode draad het gevoel van tekort, het gevoel van niet goed genoeg zijn en de afwijzing door mijn leven. Toen ik op 32 jarige leeftijd finaal instortte en ME kreeg was dat de druppel. Ik moest wel naar mijzelf gaan kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode die 15 jaar heeft geduurd waarbij ik met ME volledig afgekeurd thuis op de bank zat.

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen en inmiddels heb ik al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter, leven. Dit vanuit alle expertise die ik opgedaan heb tijdens de vele opleidingen die ik overal ter wereld heb gevolgd, maar mede ook door mijn grote levenservaring.

Stephanie schrijft:

Mahatma is een vrouw die binnen no time je het gevoel weet te geven alsof ze je al jaren kent. Het geeft een vertrouwen waardoor je gemakkelijk open gaat. Ze raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor. Haar sessies tijdens de events hebben een grote impact op de hele groep. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw, zoveel kon bereiken.

Meer antwoorden op vragen...

Wie komen er in zo'n event

Er komen veel mensen die met mensen werken, hulpverleners, psychologen en leraren. Maar ook mensen die verlangen naar meer vrijheid en die van binnen voelen dat er meer mogelijk moet zijn. Misschien wel net als jij dat nu voelt...

Moet je je kwetsbaar op stellen tijdens zo'n event?

Nee. Dat is natuurlijk niet nodig. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn met alles wat dat voor jou nu betekent. Dus als je niet zo open bent, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Jij bent goed precies zoals je nu bent.

Wordt het een beetje leuk event? Het duurt tenslotte wel 2 volle dagen …

Tijdens het event gaan we de diepte in. Je zult gevoelslagen bij jezelf ontdekken waarvan je het bestaan niet vermoedde. En daarachter zul je oude pijn zien die je eerder niet zag. Tegelijk is het licht en vrolijk. Je maakt kennis met mijn talent om heel diepe zaken toch heel luchtig te houden. Dus het wordt niet eng en niet zwaar. Maar juist veilig en warm. Je zult ook ervaren dat de groep aanvoelt als een warm bad - allemaal mensen die zich net als jij durven openstellen voor zichzelf. En lachen (plus een beetje relativeren) hoort er zeker bij.

Ik ben veel te nuchter voor zo'n zogenaamd 'spiritueel event'

Dat komt goed uit! Want ik ben zelf ook zo aards als het maar kan. Wel heb ik een grote intuïtieve wijsheid en liefde. Het event gaat over diepe menselijke emoties, en het opmerken, erkennen en loslaten ervan. Wat is daar zweverig aan? Het enige misschien dat je na het event zo licht en vrij als een veertje zult voelen…

Zit je daar dan de hele dag op een stoel?

Nee, we wisselen oefeningen af en we bewegen ook veel. Het is een interactief event.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n event?

De reacties zijn overweldigend. Een event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik spreek uit jarenlange ervaring met duizenden deelnemers.

Is de groep niet veel te groot?

Juist door de groepsgrootte krijg je een groepsenergie waardoor de nieuwe signalen heel snel opgenomen worden door je onderbewustzijn. Daarmee verander je je programmering en dat zorgt uiteindelijk voor de verandering in je dagelijks leven.

Kriebelt het en heb je nog andere vragen? Bel dan naar kantoor 053-2312500 op dinsdag, donderdag of vrijdagochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Je bent heel welkom bij het event 'Leef je Licht'.

Blik op oneindig en voor eventjes het verstand op 0. Weg met die comfortzone, de vrijheid lonkt...

Meld je nu aan voor dit baanbrekende event en verander jouw programmering en daarmee ook jouw leven!
Dit event is een introductie en een voorproefje op de magische 'Lifechanger jaartrainingen'.

LET OP: Dit event wordt slechts 1x per jaar gegeven! Mocht je deze keer dit event niet mee kunnen maken, dan kan je altijd een volgend event meedoen. Mahatma geeft namelijk 5 x per jaar een event met uiteenlopende onderwerpen. Download daarvoor het gratis e-book '25 Tips voor Geluk' dan blijf je op de hoogte.

Algemene informatie

DIT EVENT IS VOLGEBOEKT!
Wanneer je je aanmeldt word je op de wachtlijst geplaatst. Zodra er een plaats voor je vrijkomt laten we je dit weten.
Datum:
23 - 24 september 2017
Prijs:€ 127
Tijd
: beide dagen van 10.00 - 17.30 uur
Locatie: Hotel Apeldoorn, Soerenseweg 73, 7313 EH Apeldoorn

Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.

Ik wil er bij zijn en meld mij nu aan!

Overnachten

Hotel Apeldoorn biedt een mooi arrangement voor jou als deelnemer van het event.
Er worden hiervoor tot een week voor het event kamers beschikbaar gesteld.
Daarna kun je reserveren o.b.v. beschikbaarheid.
Neem voor reservering contact op met Hotel Apeldoorn, telefoonnummer: 055 355 4555

Kamers
Arrangement bestaande uit:

Lunch beide dagen, diner en overnachting met ontbijt
- Op basis van een 1-persoonskamer € 119,50
- Op basis van een 2-persoonskamer € 188,00

Alleen overnachting met ontbijt
1-persoonskamer € 65,00
2-persoonskamer € 79,00

Reacties

Dit event was 2,5 jaar geleden de start van een rollercoaster en transformatie van veel. Ik leef mijn leven weer!
Cisca