arrow_drop_up arrow_drop_down

Lezing over het manifesteren van 
Je eigen Geluk

'Ieder gezond mens kan gelukkig zijn' zei ze tegen mij, terwijl ik verdrietig naar mijn coach keek. Ik voelde mij toen,  32 jaar oud, alles behalve gelukkig. Boordevol onverwerkte emoties, die gelinkt waren aan vervelende ervaringen in mijn jeugd, droeg ik met mij mee. Boos was ik. Boos op de hele wereld, boos op het leven. Ik zag het gewoon niet meer zitten. 

Het veranderde...

Wat ben ik blij dat ik kan zeggen dat ik nu echt gelukkig ben. Gelukkig met mij zelf, met wie ik ben. En jawel, gelukkig met mijn leven.

Dat is echt niet van de ene dag op de andere gegaan.  Ik heb de moed gevonden om naar mijzelf te gaan kijken. Om het proces met mijzelf aan te gaan. Ook kreeg ik door de therapieën en daarna de vele opleidingen die ik volgde, tools. Door die tools veranderde mijn leven. Ik begon mijn emoties te verwerken en kreeg een nieuwe mindset. Mijn eigenwaarde en zelfvertrouwde groeide en ik werd echt mijzelf. Later begon ik mij te verdiepen in het manifesteren. Mijn leven veranderde nog meer en inmiddels leid ik een leven dat ik voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Inmiddels inspireer ik duizenden mensen om hun droomleven te manifesteren en de resultaten van de mensen die een event bij mij meemaken en van de lifechangers, (diegene die de jaartraining bij mij volgen), zijn bizar. 

Ik ga mijn tools aan jou doorgeven in de lezing over het manifesteren van Geluk. Dus wees erbij.


Twee boeken

Dat hele proces van stoeien en groeien, van het loslaten van blokkades en emoties heb ik mijn twee boeken beschreven. 'Op weg naar Verbinding' over het vinden van Jezelf en 'Ontwaken in het NU', om jouw droomleven te menifesteren. 


Ik daag je uit om voorbij te gaan aan je eigen grenzen en je eigen beperkende overtuigingen en stappen te zetten naar meer vrijheid en genieten. Daarvoor ben je hier op aarde gekomen. Om te genieten!


Jawel, je bent op aarde om te genieten

We leven in een creëerend universum en daarbij mogen we zelf dus ook van ons leven een super creatie maken. Soms kan je denken dat je een slachtoffer bent van het leven, dat is natuurlijk niet zo. Alles begint met een oorzaak en eindigt met een gevolg. Een reactie volgt op de actie. Dus als je de juiste stappen zet en de juiste actie doet, dan kan het leven toch echt een feestje zijn. 

Wie ben ik?

Ik werd geboren in Heidelberg en heb een Nederlandse moeder. Zij was tijdens haar zwangerschap door mijn vader, een Amerikaan die daar in het leger zat, verlaten en zag geen andere mogelijkheid dan mij in een kindertehuis achter te laten. Na drie maanden keerde zij, samen met mij terug naar Nederland en daar, in de buurt van Amsterdam, ging ik toen weer naar een kindertehuis. Mijn moeder kon nog niet voor mij zorgen. Twee jaar later haalde mijn moeder mij op en bracht mij thuis.


Thuis klinkt leuk, maar het was geen goede plek voor mij. Mijn stiefvader was alcoholist en agressief. School was ook niet goed, want ik werd gepest tijdens mijn eerste vijf jaar op de basisschool in Amsterdam.


Al deze ervaringen zorgden ervoor dat ik ging geloven dat ik niet goed was en ging ik door het leven met een zeer laag zelfbeeld. Het was geen pretje want daardoor werd ik ook elke keer weer afgewezen. Mijn drama herhaalde zich keer op keer. Op de leeftijd van 32 jaar vond ik mijn biologische vader in de VS en hierdoor kwam mijn hele jeugd met alle pijnlijke ervaringen weer naar boven. Ik kreeg een totale ineenstorting, wat uiteindelijk resulteerde in 15 jaar lang ME. Dat is het chronisch vermoeidheidssyndroom. Ik was ten einde raad. Inmiddels weet ik echt vanuit mijn tenen dat ieder mens gelukkig kan zijn. Als ik het kan, dan is dat voor jou dus ook mogelijk.

Lezing: Manifesteer je eigen Geluk...

De lezing 'Manifesteer je eigen Geluk' is interactief en een boeiend en bruisend gebeuren, waarin ik je meeneem naar jezelf.
Je krijgt tools en je gaat jezelf in een nieuw daglicht zien en ontvangt tools om te manifesteren. Dat kan zomaar alles even lekker op zijn kop zetten. Hierdoor kan het leven alleen nog maar nog leuker worden.  
 

Datum: 20 oktober 2018

Tijd: 14.00 - 17.00 uur

Locatie:

Filmhuis Oosterbeek

Weverstraat 85

Oosterbeek, 6862 DL Nederland

Aanmelden: https://www.innerfit.nl/agenda/lezing-het-manifesteren-van-geluk