Lifechanger Geluk
arrow_drop_up arrow_drop_down

Lifechanger Geluk

Jouw ticket naar innerlijke vrede en meer geluk

Verander je leven tijdens de jaartraining 'Lifechanger Geluk'

Je gaat genieten van het leven, 
in plaats van overleven

Je hebt innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes kunt maken.

Je komt in je kracht te staan,
in plaats van dat je je klein houdt

Je gaat staan voor wie jij bent en je gaat je kwaliteiten volop leven.

Je krijgt eigenwaarde en zelfvertrouwen

Je hebt een liefdevolle mindset waardoor de juiste mensen op je pad komen.

 Deze lifechanger was echt een lifechanger en was de beste investering ooit!

Jan Peter 

Alles wat Mahatma in mij raakte, is een onomkeerbare ‘’reset’’ waar al mijn cellen niet aan konden ontsnappen.

Tineke 

Ik ben Mahatma dankbaar vanuit het diepst van mijn hart, voor haar Liefde, steun, begrip, veilige setting, moed,  en haar geweldige humor!

Ina

Word jij ook geleefd door oud verdriet en pijnlijke overtuigingen?

 1. Dan leef je met angst en onzekerheden, met twijfels en emoties waar je niet altijd op zit te wachten.
 2. Je weet niet goed wie je bent en je kent je eigen waarde niet zo. 
 3. Hierdoor leef jij je kwaliteiten en potentie niet echt. 
 4. Je verlangt naar meer succes, maar het lukt je niet dat te creëren. 
 5. Je hebt last van een negatieve mindset en je weet niet hoe je dat kunt veranderen.
 6. Je kunt niet echt genieten van het leven.
 7. Je trekt de verkeerde soort relaties aan.

Het leven valt je niet altijd gemakkelijk. Er zijn uitdagingen waar je soms niet mee weet om te gaan. Vaak voel je je niet helemaal welkom en veilig hier op aarde. Dat weerspiegelt zich in je relaties. Daar word je niet altijd even blij van. Je weet dat je kwaliteiten hebt en misschien leef je die ook al wel, maar je blijft toch steken op een bepaald punt. Misschien heb je een eigen praktijk of begeleid je mensen. Dan is het natuurlijk van belang dat je jezelf en jouw emoties goed kent. Dat kan wel een dingetje zijn.

Stel je eens voor dat je helemaal gelukkig zou zijn met jezelf en jouw leven en dat je je missie leeft. Hoe zou dat zijn?

Ooit was ik geen blij mens. Ik kende mijzelf en mijn kwaliteiten niet. Ik dacht dat ik het altijd fout deed en dat alle ellende van de wereld mijn schuld was. Ik voelde mij zeker niet geliefd en was niet gelukkig.
Ik was onbewust! Onbewust van mijn waarde en onbewust van het feit dat ik mijn leven grotendeels zelf kon bepalen. Ik overleefde meer dan dat ik voluit aan het Leven was. Op een gegeven moment ging het niet meer.  Toen koos ik ervoor om bewust mijn leven te veranderen. Ik leerde over overtuigingen en hoe deze mijn leven beheersten. Overtuigingen in de trant van: 'Ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet en ik doe er niet toe'. Ze waren mij zo vertrouwd. Daar nam ik afscheid van. Ook nam ik afscheid van de beperkende emoties die mijn leven beheersten. Zoals de woede, het verdriet en de machteloosheid. Ze gaven mij wel een bepaalde veiligheid, maar ik werd er niet gelukkig van...

Met mijn programmering veranderde ook mijn leven. Tegenwoordig ga ik door het leven als een intens gelukkig mens en ken ik mijn eigen waarde. Ik weet nu dat wat ik heb gedaan voor iedereen mogelijk is. Herken je jezelf een beetje in mijn verhaal? Dan is dit misschien het punt waarop jij de richting van jouw leven verandert.

Welke pijnlijke overtuigingen draag jij met je mee?
 

Dat je niet jezelf kunt zijn? Dat je geen liefde waard bent of altijd je best moet doen? 
Het is natuurlijk een mindset en niet de waarheid maar je zal er maar mee zitten. Je draagt die programmering namelijk dagelijks met je mee en van daaruit creëer je jouw realiteit.

Gedachtes en emoties kunnen we veranderen. 
Als je dat doet, ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

In deze Lifechanger nemen we je mee van beperking en angsten naar vrijheid en genieten.

 Je beperkende mindset wordt getransformeerd waardoor je je potentie gaat leven en het geluk als vanzelf naar je toetrekt.

Je kunt natuurlijk oud worden zoals je nu bent, maar geloof mij maar, dat maakt je niet gelukkig.

Als je je meer bewust wordt van jouw kwaliteiten, van jouw waarheid, dan verandert leven. Dan maak je een feestje van jouw leven.

Je laat het gevecht tegen jezelf en tegen de omstandigheden los.

Je ontspant en vanuit die ontspanning kunnen er nieuwe mogelijkheden naar je toestromen.

Wat levert de lifechanger je op?

 • Je gaat ontdekken wie Jij echt bent en je gaat jezelf daarin de erkenning geven.
 • Dat geeft innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes kunt maken.
 • Van overleven ga je naar leven en dat leven ga je vieren.
 • Jij gaat staan voor wie jij bent en jouw kwaliteiten ga je volop leven.
 • Jouw mindset is liefdevol en zorgt ervoor dat de juiste mensen op je pad komen.
 • Je relaties zijn voedend en vervullend.


Is deze Lifechanger Geluk iets voor jou?

Met de jaartraining Lifechanger Geluk verander je supersnel je programmering op celniveau. Deze jaartraining is voor jou als je al veel gedaan hebt op het gebied van bewustwording. Misschien werk je met mensen en wil je jouw kwaliteit ten volle leven. Ook is deze training voor jou als je nog niet zo ver bent en verlangt naar meer licht en geluk. Gedurende het jaar ga je van beperking naar vrijheid en van angst naar genieten. Je beperkende mindset wordt getransformeerd, waardoor je je potentie gaat leven en het geluk gaat ervaren waar je naar verlangt.

 • Voel je dat het hoog tijd is om te gaan staan in wie jij werkelijk bent?
 • Heb jij een leuke baan of een eigen bedrijf en zou dat nog veel beter kunnen lopen als je vrijer bent, dan dat je je nu al voelt?
 • Leef je nu een leven met belemmeringen en een gebrek aan eigenwaarde?
 • Heb je last van een negatieve mindset en voel je dat het nu eindelijk eens tijd is om schoon schip te maken, zodat je kunt genieten van het leven?


Hoe werkt Mahatma?

Bij ons ben je geen nummer!

Intens en toch luchtig!

Ik werk zeer down to earth en ben confronterend, transparant en egoloos tijdens de seminardagen. Dat zorgt ervoor dat het transformeren af en toe best wel intens kan zijn, maar tegelijkertijd zijn de seminars ook enorm luchtig en licht, met veel lachen en genieten.


Bij ons ben je geen nummer! 
De groepen zijn groot genoeg voor een goede groepsenergie en tegelijkertijd ken ik iedereen persoonlijk. Daardoor weet ik welke stappen voor jou van belang zijn en begeleid ik je daarin om die stappen ook te zetten.

Soms hijg ik in je nek om je te kietelen om dat te doen wat nodig is en op andere momenten hou ik liefdevol je hand vast. Hierdoor weet je zeker dat je patronen gaat doorbreken en stappen gaat zetten waar je in wezen al zo lang naar verlangt. 

Pas jij bij mij?

 •  Leef jij je kwaliteiten en potentie niet helemaal en voel je dat het hoog tijd is om te gaan staan in wie jij werkelijk bent?
 •  Werk jij met mensen en wil je meer in contact komen met je eigen emoties zodat je een betere begeleiding kunt geven?
 •  Heb jij een leuke baan of een eigen bedrijf en zou dat nog veel beter kunnen lopen als je vrijer bent, dan dat je je nu al voelt?
 • Is het jouw intentie om een super leven zonder belemmeringen te gaan leven?
 •  Heb je last van een negatieve mindset en voel je dat het nu eindelijk eens tijd is om schoon schip te maken? Zodat je kunt genieten van het leven?
 •  Heb je de moed om jezelf echt onder de loep te leggen en jezelf te ontdekken?
 •  Verlang jij naar innerlijke vrijheid en zijn wie je echt bent?

Als je bij één of meerdere punten een sterke  'Ja ' hoort of voelt, dan zit je goed. Vertrouw maar je op gevoel of op dat stemmetje dat weet wat goed voor je is. Luister even niet naar je mind, die bang is voor vrijheid...!

Kijk hieronder naar de video om te zien wat deze lifechanger jou kan geven...

Deze video is een compilatie van verschillende reacties. Laat je inspireren.

Antwoorden op vragen...

Vragen

Moet je zware problemen hebben om mee te kunnen doen met deze lifechanger?

Nee hoor, deze training is voor iedereen die weet dat er meer in je zit dan dat er tot nu toe uitkomt.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n lifechanger? De reacties zijn overweldigend. Dit jaar kan je leven naar een compleet ander niveau tillen, waarin je gaat staan voor wie je bent met al je kwaliteiten en mogelijkheden.

Ik heb zoveel al geprobeerd maar het heeft niets geholpen. De resultaten zijn bijzonder hoog bij mij en ik garandeer je dat je leven gaat veranderen. Dit kan ik schrijven doordat dit de resultaten zijn die ik krijg. Ook weet ik wat ik schrijf omdat ik die weg zelf ook ben gegaan. Van de duisternis naar het licht. Mijn boeken 'Op weg naar Verbinding' en 'Ontwaken in het NU' zijn hier het bewijs van.

Is het niet één en al ellende zo'n jaartraining? Deze training werkt op celniveau door. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik hou van lachen, dat maakt het luchtig.  Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is waarin je elkaar support geeft en elkaar stimuleert om de stappen te zetten die je eerder niet kon zetten.

Spring en word degene die jij werkelijk bent! Jij hebt recht op Geluk!

Wat reacties

Het geld stroomt! Ik heb opdrachten in een rij….werk in en met liefde, en ik voel, dit is nog maar een begin…..als een fles spa met bubbles die zacht maar zeker wordt geopend! Dit, heb ik geleerd van Mahatma en het jaar Lifechanger Geluk’; het is het beste cadeau wat ik mijzelf ooit gunde!

Agnes

Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara

Super, de lifechanger verandert inderdaad je leven. Zooooo blij dat ik dat gedaan heb. Mahatma maakt haar belofte waar!

Robert

Introductie

Als introductie voor deze Lifechanger jaartraining kun je een masterclass of event meemaken. Daarin inspireer ik en maak ik je bewust van jezelf. Op deze wijze kun je mij en mijn manier van werken ervaren en dan zie je ook of ik met deze lifechanger iets voor je kan betekenen.

Ook kun je op di-wo-do-vrijdagochtend naar kantoor bellen en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen.

Tel. 053 - 23 12 500

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten,

Warme groet, Mahatma 

Wat kost deze lifechanger?

De waarde is eigenlijk onbetaalbaar en zeker meer dan € 100.000 want jouw leven gaat in alle opzichten veranderen. De officiële prijs van deze lifechanger is echter
€ 2997,-.  Op dit moment vragen we  slechts € 2497. Hierin zitten de lifeseminars, een driedaagse intensive, de community, de twee wekelijkse webinars en het boek 'Op weg naar Verbinding'.
Als bonus krijg je een individueel consult met Mahatma en mag je deelnemen aan twee events. Verder horen daar nog 2 procesdagen bij.

Dit traject gaat jouw leven veranderen. Ben jij het waard?

Bel dan met kantoor om te kijken of je bij ons past... Tel 053 2312500

Jawel, de deelnemers zijn blij met de veranderingen...

Weg met het getwijfel
Vul het formulier in en krijg al je vragen beantwoord...

Je kunt er heel lang over nadenken, of het met veel mensen overleggen. Dat schiet eigenlijk niet op, want je komt niet in actie. Als dit alles je aanspreekt, vertrouw dan op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij. In dat geval daag ik je uit en kietel ik je om het onderstaande formulier int te vullen, dan nemen wij contact met je op. Het kan het begin van een nieuw leven zijn...