Lifechanger Licht
arrow_drop_up arrow_drop_down

Lifechanger 'Licht'

Een jaartraining waar je hart van gaat zingen

Voorbij elke pijnlijke illusie ligt als een bevrijdend licht 

de stralende waarheid te wachten.

 Mahatma

Ken jij dat? Dat gevoel van je niet verbonden voelen, niet gelukkig zijn?

Je weet wel dat er meer is, dat je in waarheid een trilling bent en puur licht en zo. Maar kun je het nog niet echt leven. Je wilt wel leven vanuit je hart, maar in het algemeen staat de mind nog lekker aan het roer.

Je verlangt naar een gevoel van verbinding. Verbinding met jouw licht, verbinding met jezelf en verbinding met anderen. En je wilt gewoon het leven genieten en jouw licht, jouw waarheid leven.

Maar hoe dan?

Misschien ziet je leven er best aardig uit en help je al anderen mensen. Misschien heb je inmiddels heel wat ellende achter je gelaten en toch... Toch voel je dat er meer in je zit dan er tot nu toe uitkomt en hou je je ergens (soms heel stiekem) nog klein. Dit gaan staan voor jezelf, voor wie jij werkelijk bent, in verbinding met jouw kern, voorbij alle illusies, dat is waarheid en dat is jouw licht leven.

In contact met jouw licht kan het gaan stromen. Dan worden je dromen waar. 

Jij gaat stralen en vanuit die energie ga je doen wat je eigenlijk altijd al wilde doen. En ja, die mindset gaat eraan, want jij gaat zien wie je echt bent. 

Als je de identificatie met je pijnlijke overtuigingen loslaat,

gaat jouw poort naar leven vanuit mogelijkheden open.

Dan is het geen overleven meer,
maar LEVEN!

Jawel, leven vanuit je hart! Je bent niet de enige hoor die daar naar verlangt. Ik heb in de afgelopen 20 jaar al duizenden mensen in contact gebracht met het licht in zichzelf. Het licht dat al die tijd lag te wachten om gezien te worden. Hierdoor veranderde hun leven en werden dromen waarheid.

Dat ging niet van de ene dag op andere. Daarom geef ik ook deze jaartraining, Lifechanger Licht.

Als je voelt dat dit je aantrekt, durf daar dan naar te luisteren...

Het is namelijk je ziel die roept. Jouw mind zal je altijd proberen te beschermen tegen iets nieuws. Het nieuwe is per definitie onveilig. Vertrouw maar, vertrouw maar op je intuĆÆtie en het stille stemmetje van binnen..

Klik op de 'lees verder' knop als je ...

 • Je leven echt wilt veranderen.
 • Niet wilt blijven doorgaan op dezelfde wijze als je nu doet.
 • Als je afscheid wilt nemen van je pijnlijke programmering.
 • Jouw licht wilt leven.
 • Een beslissing durft te nemen en niet blijft hopen op een verandering zonder zelf in actie te komen.
 • Niet zo gehecht bent aan al dat oud zeer en het spartelende ego.
 • Je thuis wilt voelen bij jezelf en op deze planeet.
 • Je verbonden wilt voelen met alles en iedereen.
 • Wilt weten hoe groot jouw kracht echt is.

Wat kan deze lifechanger jou geven?

Het zal je leven veranderen. 
Je gaat het volgende ervaren...

 •  Verbinding met je autonomie, jouw power!
 •  Tools om je leven te veranderen.
 •  Overgave en contact met jouw essentie, jouw licht.
 •  Vertrouwen in het leven.
 •  Verbinding met de mensen om je heen vanuit jouw waarheid.

Een reactie op een lifechanger...

Dank je wel Mahatma,
Voor het leren hoe je je systeem kan gaan resetten, het besef hoe invloedrijk de gedachten waren, hoe je zelf toch echt verantwoordelijk bent, hoe je leven kan veranderen... Het vertrouwen in de mens weer kan groeien. Hoe je pleasen en pure liefde voelen kan onderscheiden in jezelf. Hoe belangrijk zelfonderzoek en meditatie is. Hoe je slachtofferschap herkent en eruit kunt stappen, oude patronen leert zien... Hoe je jezelf langzaam maar zeker weer waardevol kunt gaan vinden, wijzer wordt, gedrag kan leren doorzien. Het contact met de mooie mensen binnen de LC/ events, om maar even wat te noemen.
Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!! Voelde ineens de behoefte dit te schrijven, dus luister er maar naaršŸ˜‹

Annelies

Is deze jaartraining Lifechanger Licht voor jou?

Deze training is voor jou als je moedig bent en het aandurft om in een veilige groep stappen te zetten. Stappen die je nu nog niet voor mogelijk houdt. Een veilige groep waarin openheid en respect voor ieders wezen voorop staan.

Het gaat dus niet om een snelle fix methode, die uiteindelijk niet echt werkt, maar om een gedegen training waarbij je dwars door de illusie van je ego leert te kijken. Stapje voor stapje zul je in contact komen met jouw waarheid, met jouw licht.

Dit doe je samen met je groepsgenoten. Je ondersteunt elkaar onder andere via onze online community, waarin je elkaar  stimuleert om bloedeerlijk te worden en de identificatie met het oud zeer los te laten. Door het doorprikken van de illusies ontmoet je jezelf en ontdek je het stralende licht dat al die tijd in jou lag te wachten. Jij gaat jouw waarheid leven.

Deze training is voor jou als je al wat meer hebt gedaan op het gebied van bewustwording. Voor jou als je het niet meer alleen wilt doen en je wilt laten begeleiden door een expert op het gebied van transformatie en manifesteren. Ik sta naast je en laat je zelf je balkjes in je eigen oog ontdekken, die in je eentje soms zo lastig te herkennen zijn.  Ik zal dus regelmatig persoonlijk met je werken (tijdens de seminars, webinars en op de community), waardoor je steeds meer vanuit je eigen essentie gaat leven.   

Hoe werk ik?

Confronterend met humor... 

Intens en toch luchtig!

Ik werk zeer down to earth en ben confronterend, transparant en egoloos tijdens de seminardagen. Dat zorgt ervoor dat het transformeren af en toe best wel intens kan zijn, maar tegelijkertijd zijn de seminars ook enorm luchtig en licht, met veel lachen en genieten.

Bij ons ben je geen nummer!

De groepen zijn groot genoeg voor een goede groepsenergie en tegelijkertijd ken ik iedereen persoonlijk. Daardoor weet ik welke stappen voor jou van belang zijn en begeleid ik je daarin om die stappen ook te zetten.

Soms hijg ik in je nek om je te kietelen om dat te doen wat nodig is en op andere momenten hou ik liefdevol je hand vast. Hierdoor weet je zeker dat je patronen gaat doorbreken en stappen gaat zetten waar je jouw wezen al zo lang naar verlangt. 

Wil je meer weten?

Klik dan hieronder op de oranje button, om te zien wat deze lifechanger inhoudt. 
Heb je interesse om mee te doen, bel dan vrijblijvend op in de ochtend naar  kantoor en vraag een kennismakingsgesprek aan. Daarin kijken we waar je staat en of deze Lifechanger geschikt voor jou is.

Tel. 053 - 23 12 500

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten,


Warme groet, Mahatma