Lifechanger 'Licht' een jaartraining waar je hart van gaat zingen

Deze jaartraining begint weer op 28 augustus 2020

Voorbij elke pijnlijke illusie ligt als een bevrijdend licht 

de stralende waarheid te wachten.

 Mahatma

Ken jij dat? Dat gevoel van je niet verbonden voelen, niet gelukkig zijn?

Je weet wel dat er meer is, dat je in waarheid een trilling bent en puur licht en zo. Maar kun je het nog niet echt leven. Je wilt wel leven vanuit je hart, maar in het algemeen staat de mind nog lekker aan het roer.

Je verlangt naar een gevoel van verbinding. Verbinding met jouw licht, verbinding met jezelf en verbinding met anderen. En je wilt gewoon het leven genieten en jouw licht, jouw waarheid leven.

Maar hoe dan?

Misschien ziet je leven er best aardig uit en help je al anderen mensen. Misschien heb je inmiddels heel wat ellende achter je gelaten en toch... toch voel je dat er meer in je zit dan er tot nu toe uitkomt en hou je je ergens (soms heel stiekem) nog klein. Dit gaan staan voor jezelf, voor wie jij werkelijk bent, in verbinding met jouw kern, voorbij alle illusies, dat is waarheid en dat is jouw licht leven.

In contact met jouw licht kan het gaan stromen. Dan worden je dromen waar. 

Jij gaat stralen en vanuit die energie ga je doen wat je eigenlijk altijd al wilde doen. En ja, die mindset gaat eraan, want jij gaat zien wie je echt bent. 

Als je de identificatie met je pijnlijke overtuigingen loslaat,

gaat jouw poort naar leven vanuit mogelijkheden open.

Dan is het geen overleven meer,
maar LEVEN!

Jawel, leven vanuit je hart! Je bent niet de enige hoor die daar naar verlangt. Ik heb in de afgelopen 20 jaar al duizenden mensen in contact gebracht met het licht in zichzelf. Het licht dat al die tijd lag te wachten om gezien te worden. Hierdoor veranderde hun leven en werden dromen waarheid.

Dat ging niet van de ene dag op andere. Daarom geef ik ook deze jaartraining, Lifechanger Licht.

Hieronder de reactie van Ingrid

De afgelopen anderhalf jaar heb ik de Lifechanger, meerdere Events, 365 dagen Geluk, Eigenwaardecursus en Loslaattraining bij jou gedaan @mahatma-revier. En ik moet zeggen dat mijn leven veranderd is. Ten goede! Dat was zonder jouw hulp niet gelukt. Je hebt me geholpen om anders te leren kijken naar mijn leven. Daarbij heb ik jou ervaren als warm, integer, oordeelloos (voor mij heel belangrijk), humoristisch en soms vasthoudend als dat nodig was. En toch voelt het alsof ik het allemaal zelf heb gedaan. Ik moest me natuurlijk wel uit mijn comfortzone trekken en openstellen voor wat jij aanreikt, maar dan gebeurt de “rest” eigenlijk vanzelf. Ik ben je oneindig dankbaar! 
Ingrid

Als je voelt dat dit je aantrekt, durf daar dan naar te luisteren...

Het is namelijk je ziel die roept. Jouw mind zal je altijd proberen te beschermen tegen iets nieuws. Het nieuwe is per definitie onveilig. Vertrouw maar, vertrouw maar op je intuïtie en het stille stemmetje van binnen..

Monique heeft naar haar intuïtie geluisterd, zie haar reactie

De grote kracht van Mahatma zit 'm erin dat ze vanuit haar eigen -indrukwekkende- levenservaring werkt. Ze is heel open over haar levensweg en wat ze hier van geleerd heeft. Ook over alle ‘fouten’ die ze gemaakt heeft en hoe ze hiermee omgegaan is. ….Daardoor is ze zeer geloofwaardig. Ze wéét waar ze het over heeft. 

 Daarnaast heeft ze ‘een lijntje naar boven’; ze beschikt over een zeer sterk ontwikkelde intuïtie/innerlijk weten. Dit zet ze in om mensen op het juiste niveau te prikkelen, ‘kietelen’ noemt ze het zelf, waardoor de boodschap op zo’n manier binnenkomt dat mensen er echt iets mee kunnen. Ze weet moeiteloos de vinger op de ‘zere plek’ te leggen.

Verder is Mahatma een warme, humoristische, inspirerende, vrije en lekker pittige persoonlijkheid. met het hart op de goede plek. (sorry kan er niet minder van maken.😊).

 Kortom: Mahatma zet je op een positieve manier aan het denken en krijgt je in beweging. Het is geweldig om te zien wat oud-cursisten allemaal hebben kunnen bewerkstelligen na het volgen van een (jaar)traject.

Monique

Klik op de 'lees verder' knop als je ...

 • Je leven echt wilt veranderen.
 • Niet wilt blijven doorgaan op dezelfde wijze als je nu doet.
 • Als je afscheid wilt nemen van je pijnlijke programmering.
 • Jouw licht wilt leven.
 • Een beslissing durft te nemen en niet blijft hopen op een verandering zonder zelf in actie te komen.
 • Niet zo gehecht bent aan al dat oud zeer en het spartelende ego.
 • Je thuis wilt voelen bij jezelf en op deze planeet.
 • Je verbonden wilt voelen met alles en iedereen.
 • Wilt weten hoe groot jouw kracht echt is.

Wat kan deze Lifechanger jou geven?

Het zal je leven veranderen. 
Je gaat het volgende ervaren...

 •  Verbinding met je autonomie, jouw power!
 •  Tools om je leven te veranderen.
 •  Overgave en contact met jouw essentie, jouw licht.
 •  Vertrouwen in het leven.
 •  Verbinding met de mensen om je heen vanuit jouw waarheid.

Hieronder nog een aantal reacties.

Dank je wel Mahatma!

Voor het leren hoe je je systeem kan gaan resetten, het besef hoe invloedrijk de gedachten waren, hoe je zelf toch echt verantwoordelijk bent, hoe je leven kan veranderen... Het vertrouwen in de mens weer kan groeien.

Hoe je pleasen en pure liefde voelen kan onderscheiden in jezelf. Hoe belangrijk zelfonderzoek en meditatie is. Hoe je slachtofferschap herkent en eruit kunt stappen, oude patronen leert zien...

Hoe je jezelf langzaam maar zeker weer waardevol kunt gaan vinden, wijzer wordt, gedrag kan leren doorzien. Het contact met de mooie mensen binnen de Lifechanger en events, om maar even wat te noemen.

Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!! Voelde ineens de behoefte dit te schrijven, dus luister er maar naar😋.

Annelies

Mahatma is erg goed in staat om mensen uit hun weerstand te halen. Zoals een goede coach hoort te doen, laat ze ook de verantwoordelijkheid bij de deelnemer zelf. Ze is direct en voelt aan wat iemand nodig heeft en aankan. Haar team is aanstekelijk enthousiast en positief. Mahatma weet met haar team een atmosfeer neer te zetten, waarbij er in relatief korte tijd een heel hechte groep ontstaat, wat een veilige bedding biedt voor de individuele deelnemers met hun eigen processen.


 Haar prijzen voor de jaartrainingen zijn zeker redelijk gezien wat de jaartrainingen omvatten. Haar werkwijze kenmerkt zich (voor mij) door het integreren van het gevoelsaspect, wat veelal wordt vergeten of zelfs genegeerd bij de meeste, reguliere therapieën. De methoden, die ze hanteert, zijn bewezen en op zich niet nieuw (denk daarbij bijvoorbeeld aan Innerlijk kind). Een deel van de uitleg bij seminars klinkt soms (voor een sterk rationeel denkend mens dan) mogelijk wat zweverig, maar op een of andere wijze snijdt het toch ook hout. Belangrijk voor mij is dat de trainingen daadwerkelijk effectief zijn gebleken. Niet alleen bij mijzelf. Ook bij andere deelnemers heb ik in de loop van het jaar een enorme transformatie gezien naar personen, die weer krachtig in het leven staan en met passie dat zijn gaan oppakken, waar ze gelukkig van worden.


De jaartraining hebben mij persoonlijk heel veel gebracht. Voor mij was de prijs initieel een drempel, maar het was de investering dubbel en dwars waard! Het gevoelsaspect heb ik gemist in andere therapieën en dat maakte dan ook echt een verschil voor mij. Aanrader, maar zeker ook goed om eerst aan een event deel te nemen voor de klik en een eerste indruk. 

Jos - HRM adviseur/manager

Is de jaartraining Lifechanger Licht voor jou?

Deze training is voor jou als je moedig bent en het aandurft om in een veilige groep stappen te zetten. Stappen die je nu nog niet voor mogelijk houdt. Een veilige groep waarin openheid en respect voor ieders wezen voorop staan.

Het gaat dus niet om een snelle fix methode, die uiteindelijk niet echt werkt, maar om een gedegen training waarbij je dwars door de illusie van je ego leert te kijken. Stapje voor stapje zul je in contact komen met jouw waarheid, met jouw licht.

Dit doe je samen met je groepsgenoten. Je ondersteunt elkaar onder andere via onze online community, waarin je elkaar  stimuleert om bloedeerlijk te worden en de identificatie met het oud zeer los te laten. Door het doorprikken van de illusies ontmoet je jezelf en ontdek je het stralende licht dat al die tijd in jou lag te wachten. Jij gaat jouw waarheid leven.

Lifechanger Licht is voor jou als je al wat meer hebt gedaan op het gebied van bewustwording. Voor jou als je het niet meer alleen wilt doen en je wilt laten begeleiden door een expert op het gebied van transformatie en manifesteren. Ik sta naast je en laat je zelf de balkjes in je eigen oog ontdekken, die in je eentje soms zo lastig te herkennen zijn.  Ik zal dus regelmatig persoonlijk met je werken (tijdens de seminars, webinars en op de community), waardoor je steeds meer vanuit je eigen essentie gaat leven.   

Hoe werk ik?

Confronterend met humor... 

Intens en toch luchtig!

Ik werk zeer down to earth en ben confronterend, transparant en egoloos tijdens de seminardagen. Dat zorgt ervoor dat het transformeren af en toe best wel intens kan zijn, maar tegelijkertijd zijn de seminars ook enorm luchtig en licht, met veel lachen en genieten.

Bij ons ben je geen nummer!

De groepen zijn groot genoeg voor een goede groepsenergie en tegelijkertijd ken ik iedereen persoonlijk. Daardoor weet ik welke stappen voor jou van belang zijn en begeleid ik je daarin om die stappen ook te zetten.

Soms hijg ik in je nek om je te kietelen om dat te doen wat nodig is en op andere momenten hou ik liefdevol je hand vast. Hierdoor weet je zeker dat je patronen gaat doorbreken en stappen gaat zetten waar je jouw wezen al zo lang naar verlangt. 

Ook Ilknur investeerde in zichzelf...

Stel je eens voor.... Als ik de keuze had gemaakt om NIET met Mahatma in zee te gaan, hoe had mijn leven er dan uit gezien? Ik bleef, ondanks verschillende therapieën, vastzitten in mijn angsten en dat uitte zich onder andere in faalangst en later ook in een burnout. Met mijn hoofd wist ik het allemaal wel, maar mijn gevoel wilde daarin niet mee.

Totdat Mahatma eind 2016 op mijn pad kwam... Na jaren werd ik eindelijk verlost van alle trauma's die nog als energie in mijn lichaam lagen opgeslagen en ik wist mijn onbewuste en mentale belemmeringen om te buigen.
Dat was dus het probleem waardoor ik nog steeds werd tegen gehouden en niet echt gelukkig en vrij kon zijn!

Mahatma is een vakvrouw én expert, om zowel mannen als vrouwen die veel hebben mee gemaakt en daar onbewust nog dagelijks problemen van ondervinden op verschillende levensgebieden in hun huidige leven, te transformeren in mensen die wel echt gelukkig en vrij zijn in zichzelf en daarmee hun dromen en doelen weten te realiseren! Zij is in mijn ogen de meest waardevolle speler in de markt als het gaat om persoonlijke/spirituele ontwikkeling. 

Ik ben Ilknur Aktas (29 jaar) afgestudeerd HBO Social Worker en inmiddels eigenaar van mijn eigen bedrijf ‘The Art Of Wisdom’. Sinds ik die investering voor de Lifechanger heb gedaan in mezelf,  weet ik hoe waardevol het kan zijn en ben ik minder angstig om nu ook andere grotere investeringen te doen voor mijn bedrijf, om mijn bedrijf naar een volgend level te tillen!! Het was elke cent meer dan waard! 


Ilknur  - The Art Of Wisdom taow.nl

Wil je meer weten?

Klik dan hieronder op de oranje button, om te zien wat Lifechanger Licht inhoudt. 
Heb je interesse om mee te doen, bel dan vrijblijvend op in de ochtend naar  kantoor en vraag een kennismakingsgesprek aan. Daarin kijken we waar je staat en of Lifechanger Licht geschikt voor jou is.

Tel. 053 - 23 12 500


En nog wat meer reacties...

Er is zoveel veranderd!

Voor het eerst in mijn leven heb ik een volwassen liefdesrelatie. Het gaat soms moeizaam en het kost energie en...  ik ben er dol gelukkig mee!

Mijn relatie ten opzichte van mijn ouders en broer is meer gelijkwaardig geworden. Energetisch heb ik veel meer ruimte gekregen! 

Ik ben mij nu veel meer bewust van mijn lichaam.

 

Gun jezelf de mogelijkheid om meer thuis te komen bij jezelf. Door meer vertrouwen te krijgen in hetgeen je voelt in je lijf, daar doe je jezelf enorm veel plezier mee.

Het is een proces en soms zijn het minuscule stapjes. Door de Lifechanger en de mede Lifechangers heb je een hou vast en kun je jezelf helemaal onderdompelen.

 

Ik heb het gevoel dat ik aan een reis ben begonnen die mij op plekken heeft gebracht waarvan ik het bestaan niet wist. Geweldig! Waanzinnig! Fantastisch! Fenomenaal!

Ik hoop dat deze reis nog heel lang mag duren!

Henk Jan

Mahatma weet op een liefdevolle, vrolijke en nuchtere manier mensen diep te raken en verder te brengen op hun pad van spirituele ontwikkeling. Wat ik zelf zo fijn vind is, dat ze door haar brede scholing heel goed in staat is om op elk moment precies in te zetten wat nodig is. Ze is opbouwend en ondersteunend, zonder mensen afhankelijk van haar te maken.
De Lifechanger heeft mij enorm veel gebracht. 

Karin van Rijn  - energetisch psychologe - Praktijk Zielsgewijs
Mahatma is een zeer integere, liefdevolle en professionele coach, die in korte periode op een bijzondere en ook zeer praktische wijze een daadwerkelijke bewustzijnsverandering teweeg kan brengen in vastgeroeste systemen. Mahatma leerde mij om op een confronterende en tegelijk zeer liefdevolle wijze naar mijn overtuigingen te kijken, er contact mee te maken en deze vervolgens te omarmen waarna ik deze heb kunnen loslaten. Dit getuigt van kracht, bewust zelfonderzoek en zelfanalyse. Mijn wereld is na het volgen van een jaartraining totaal veranderd. Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!
Agnes - kunstenares, tekentherapeut, & coach beeldend
Meer dan 10 jaar geleden mijn eerste Spirit Coaching - experience gehad en sindsdien regelmatig een event gevolgd. Afgelopen jaar zelfs een jaartraining (Vrijheid) gedaan en die beviel ZO goed dat ik mezelf er nog eentje gun (Licht).
 Mahatma  leert je jezelf kennen, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, om te gaan staan voor jezelf & laat je je eigen hart volgen. Love it!
Floor - schrijver/illustrator/grafisch vormgever 

Mahatma en haar spirit-coaching team zijn hele integere mensen. Ik bewonder Mahatma om haar durf echt vanuit haar hart te spreken. Ze heeft mij erg geraakt en geïnspireerd en ik ben heel blij dat ik een lifechange jaar met haar heb kunnen meedoen. Het was de investering meer dan waard.

Corien - Ostheopaat  website: praktijkvoorosteopathie.nl/

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kenningsmakingsgesprek

Heb je interesse om mee te doen, bel dan vrijblijvend op in de ochtend naar kantoor en vraag een kennismakingsgesprek aan. Daarin kijken we waar je staat en of deze Lifechanger geschikt voor jou is.

Tel. 053 - 23 12 500

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten,


Warme groet, Mahatma 

Hieronder nog een reactie

Mahatma is een fantastische, non-nonsens, loepzuivere bak met wijsheid en liefde. Compleet zuivere ziel. Ik volg een jaarprogramma bij Mahatma. Je voelt dat ze echt haar stappen in het leven heeft gezet en vanuit al haar lessen en ervaringen staat als een huis. Ze brengt mij dieper in mijzelf. Ook al brengt dit spannende plekken naar de oppervlakte, haar ervaring en helende kracht geeft mij alle veiligheid en vertrouwen om dit aan te kijken en los te laten. Dit geeft mij daarna zo'n sterk gevoel van aarding, plek, verbinding, kracht en zelf-acceptatie. Een krachtige en prachtige Heel-Meester, die ik van harte kan aanbevelen als je op je diepste lagen iets wilt doorbreken.

Paula  van www.nuhierzijn.nl

Inhoud van Lifechanger Licht

Ben je benieuwd wat Lifechanger Licht inhoudt? Klik op onderstaande button. We laten je het met plezier zien.

Lifechangers aan het woord

We zijn zo blij met wat Lifechanger Licht onze deelnemers brengt! Zij vertellen het zelf. Geniet je mee? 
arrow_drop_up arrow_drop_down