arrow_drop_up arrow_drop_down
Spirit  ga er voor

Lifechanger Spirit

Spirit ga er voor

Als jij jezelf vergelijkt met een boot, wat voor een boot ben jij dan?

Ben jij een schip dat ten onder aan het gaan is?

Of kan jij het leven allemaal wel aan en vergelijk jij jezelf met een containerschip die de lasten en de bagage van de hele wereld draagt en transporteert? Ben jij een oorlogsschip en vecht jij je door het leven? Misschien ben jij wel zo'n klein bootje waar 1 man mee weg gaat. Helemaal alleen op de wereld... Of ben je een reddingsboot en ben je altijd maar bezig om iedereen te redden? Misschien voel je je een gestrande boot en zie je het leven niet meer zo zitten?

Of ervaar jij jezelf als sportboot en ga je heel snel overal op af en neem je geen tijd om het leven echt te ervaren?

Of misschien ben je dat zeilschip dat moeiteloos over de oceaan zeilt


Als je blij bent met het type boot welke jij representeert, dan is dat top. Voel jij je echter een solobootje op de grote oceaan terwijl je veel liever een cruiseboot wilt zijn, dan ben je niet happy.

Spirit ga er voor

Lifechanger Spirit zorgt dat jij diegene wordt zoals het bedoeld is.

Tijdens de Lifechanger Spirit ga je de boot worden die je in essentie bent. Dan is het varen op de soms woeste zee, die het leven heet; een varen waarbij je moeiteloos de golven trotseert en waarbij je in je element bent. Door deze training kom je thuis bij jouw essentie en ga je van afgescheidenheid naar verbinding, van beperking naar grootsheid. Die grootsheid ga je leven. Je gaat ervaren dat alles met alles is verbonden en dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Je beperkende mindset wordt getransformeerd naar vrijheid, geluk en essentie. Je gaat je potentie leven en het geluk ervaren waar je naar verlangt. Deze training is de opvolger van lifechanger Vrijheid, maar kan ook los gevolgd worden. Het zal de diepere, onderliggende lagen blootleggen waardoor jij bent gevormd en nu bent zoals je bent. Daardoor worden je blokkades hulpbronnen van waaruit je kunt putten.

Spirit ga er voor

Ken jij dat gevoel van op je hoede zijn?

Misschien vaar je met een te kleine, te snelle, of te bepakte boot op een grote donkere oceaan met allerlei gevaren. Het spookt er en de wind komt elke keer weer vanuit een andere hoek, waardoor je van links naar rechts vaart zonder echt ergens wezenlijk uit te komen. Misschien herken je dat en loop je een beetje verdwaald rond hier op aarde, zoekende naar richting. Je hebt al van alles geprobeerd, toch lukte het niet om die oude patronen te veranderen. Zo voel je als een dolende schip op het water, oftewel in jouw leven.


Tijdens deze Lifechanger ga je je verbinden met het schip dat in essentie bij jou past. Daarna gaan we het schip richting geven, zodat het niet uitmaakt vanuit welke hoek de wind waait. Je hebt een focus en tegelijkertijd stroom je mee met het leven, waardoor je precies de goede kant op vaart. Dit doe je door de verbinding die is ontstaan en die jouw innerlijke leiding vormt. Hierdoor ga je ervaren dat je het juiste schip bevaart en gaat de zon schijnen. Ben jij er aan toe om stappen te zetten, meld je dan aan voor deze Lifechanger. Jouw leven kan op weergaloze wijze veranderen!Spirit ga ervoor

Wat houdt de 'Lifechanger Spirit' in?

Als je Lifechanger Spirit gaat volgen ga je varen met een schip dat bij je past en word je een wizard. Jij transformeert de woeste zee van het leven in een zee waarvan je gaat houden. Dit doe je tijdens de 9 seminar dagen. Door deze dagen ga je jezelf ontdekken in heel je essentie. Dat houdt in dat je ook de schaduwzijde van Jezelf gaat ontmoeten en die wordt getransformeerd in licht.


Je weet wie je bent en jij staat nu zelf aan het roer van jouw schip. Het schip dat voor het Leven zelf staat in al zijn grootsheid.


Ik werk in deze Lifechanger voornamelijk met familieopstellingen. Dat doe ik geheel op mijn eigen wijze, to the point, krachtig en confronterend, waardoor één en ander op een diep niveau getransformeerd kan worden. Lifechanger Spirit bestaat uit 3 weekenden en een intensive van drie dagen. Tijdens de weekenden laat ik mij leiden door de energie die aanwezig, door het onderwerp van het weekend en door de desbetreffende thema's, die daardoor omhoog komen.


Door deze dagen kom je meer in je licht terecht. Leven vanuit je essentie is alsof je een boot bent die totaal bij je past en die moeiteloos meegaat met de stroom. Dat geeft een gevoel van je thuis voelen op aarde, op zee of waar je je ook bevindt. Je ervaart een innerlijke leiding en bent verbonden met alles om je heen. Het is een thuiskomen bij je diepste Zelf. Om dat te ervaren heb je verschillende golven tot je beschikking die jouw leidraad vormen.


Als al deze golven aanwezig zijn in jouw oceaan, dan is de basis voor het leven vanuit essentie gelegd en kan je het leven leiden zoals het in essentie voor jou is bedoeld.

Spirit ga ervoor

In totaal zijn het 9 seminar dagen.

1. De golf van leven vanuit Energie en Verbinding met het 2-daagse seminar 'Leven vanuit verbinding'. We onderzoeken in dit weekend, met wie je verbonden bent, ten goede of ten kwade. Ook deze verbindingen zullen getransformeerd worden waardoor jouw authentieke energie gaat stromen en je je veel meer verbonden gaat voelen.


2. De golf van Heelheid. Waar ervaar jij nog geen heelheid? Dit onderzoeken we in de 3-daagse intensive Leven vanuit Heelheid. Wat wil er aan het licht komen, opdat jij ervaart dat je geheeld bent? Daar gaan we tijdens dit weekend mee aan de slag.


3. De golf van het Leven vanuit Grootsheid en Oneindige Intelligentie met het 2-daagse seminar 'Leven vanuit Grootsheid'. We kijken waar je je grootsheid nog niet leeft en dat gaan we transformeren. Zo worden je blokkades omgetoverd tot hulpbronnen.


4. De golf van Manifestatie met het 2-daagse seminar 'Creëer jouw Droomleven'. In deze twee dagen gaan we met behulp van o.a. opstellingen manifesteren Op een diep niveau gaan we kijken waar je naar verlangt en daar gaan we mee werken. Ook ga je zien waar je jezelf blokkeert voor je eigen dromen en verlangens waardoor dat kan veranderen. Hierdoor ga je jouw droomleven manifesteren.

Spirit ga er voor

Je gaat deel uitmaken van onze Lifechange Community

5. De golf van community. Als je je omringt met mensen die op dezelfde golflengte zitten en die met hetzelfde bezig zijn als jij, word je daar positief door beïnvloed. Door de herkenning en de aanmoediging wordt je proces bevorderd en voel je je gesteund en gedragen.


We nemen je een heel jaar mee gedurende Lifechanger Essentie. Je wordt uitgenodigd voor de Community van de Lifechangers - Groeien door delen. Op deze pagina stimuleer je elkaar. Ik plaats daar regelmatig berichten, video's of vragen om jullie groei te bevorderen. Indien het nodig is, kan je je vraag stellen of je verhaal delen en word je daar direct door mij of Marjon op gecoacht. Ook jouw mede Lifechangers geven een waardevolle input en support waardoor je weer verder kunt komen. Zo ontvang je 24/7 online coaching.

Spirit ga er voor

Elke 2 weken een online seminar voor persoonlijke begeleiding

6. De online 2-wekelijkse thuisseminars. Iedere 2 weken wordt er een Thuisseminar gegeven voor jou als Lifechanger. Je zit daar met je mede Lifechangers achter je eigen laptop, computer, i-Pad of telefoon en lift mee met elkaar. De thuisseminars worden verzorgd door Mahatma of Marjon. Het is een soort houvast voor je als de oude lagen naar boven komen. Heb je een keer geen tijd om er live bij te zijn, dan kan je het online seminar naderhand op de community pagina bekijken. Zo word je regelmatig en op allerlei manieren mee genomen in jouw transformatieproces.

Spirit ga er voor

Wie doen mee aan deze jaartraining?

Mensen die verlangen naar en kiezen voor meer geluk.

Mensen met moed, die naar zichzelf durven te kijken.

Huisvrouwen, psychiaters, p&o medewerkers, verpleegkundigen, psychologen, automonteurs, enzovoort... ze zitten bij mij in de training. Van jong (de jongste was 15 jaar) tot niet meer zo jong (de oudste was 82 jaar) en alles wat daar tussenin zit. Mensen met diverse culturele achtergronden: Nederlanders, Surinamers, Indiërs, Afghanen en nog veel meer; ze komen bij mij.

Spirit ga er voor

Wat hebben al deze mensen met elkaar gemeen?

Ze verlangen naar meer vrijheid, d.w.z. dat ze echt vrij willen komen van de mind en de beperkingen daarvan. Ook kiezen ze ervoor om hun idealen waar te maken. De meeste mensen hebben de Lifechanger Geluk of Vrijheid al gevolgd. Dit is dus een gevorderde jaartraining. Mocht je nog niets op dit pad gedaan hebben, dan is het aan te raden om eerst de 'Lifechanger Geluk' te volgen.


Voordelen

Gratis herhalen. Je kunt gedurende de loop van jouw pakket, kosteloos, mits er plaats is, de basis seminars van Lifechanger Geluk en van Lifechanger Vrijheid, die je zelf al hebt gevolgd herhalen. Je betaalt wel voor de eventuele lunch of thee.


Je mag, mits er plaats is, gedurende de loop van jouw jaartraining, de intensives die Mahatma geeft en die je al hebt gevolgd tegen een lage vergoeding herhalen.


Verblijfskosten

Voor de intensive zijn er verblijfskosten.Spirit Spirit yes

Aanmelding en meer informatie

Bel voor meer informatie en aanmelding met ons kantoor op nummer 0532312500.


Screening

Niet iedereen zal toegelaten worden. Na je aanmelding krijg je een kort aanmeldingsgesprek met Marjon. Zij kijkt (in overleg met Mahatma) of deze jaartraining geschikt voor je is.


Reacties

Vorig jaar kwam ik een event tegen op internet, gegeven door Mahatma. Het event " Kom in je kracht". Dit was wat ik op dat moment nodig had in een turbulente fase in mijn leven. Het event was bijzonder en wat ik op dat moment nog niet kon geloven, gebeurde. Ik kwam en kom terug in mijn kracht. Vanuit mijn hart heb ik me toen ingeschreven voor een van de lifechangers die ze geeft. Super, het verandert inderdaad je leven. Zooooo blij dat ik dat gedaan heb. En wat ik ervaar en zo fantastisch is, dat het niet iets is van buitenaf maar me verandert totaal van binnen uit, vanuit mijn fysieke wezen. Mijn oude pijn ruimt zich op, mijn schaamte en schuldgevoel, mijn niet de moeit waard vinden enz.


En Mahatma is een kei hierin. Ze praat uit eigen ervaring en laat zien dat het mogelijk is. Vol liefde, eerlijk, ook confronterend maar dat is goed. Ze maakt haar belofte waar.

Spirit spirit yes

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.


Leven in overvloed ga ik ook doen. Omdat ik het waard ben! En ik weet dat het me dit gaat brengen " Overvloed" in alles.


WIL JE HET ERVAREN? LAAT JE UITDAGEN EN DOE MEE!

Sonja


Lieve mensen,

Gisteren heb de Lifechanger Vrijheid afgesloten.

Wat voel ik me dankbaar, blij en zielsgelukkig, dat ik dit hem mogen doen. Dat dit op mijn pad is gekomen en me zoveel zou brengen kon ik in mijn stoutste dromen niet bedenken. Zoveel mooie inzichten en antwoorden waar ik m'n hele leven al naar op zoek was. Vooral de blijdschap en diepe verbondenheid met mezelf is niet voor te stellen. Dat er transformatie op celniveau plaats vindt mag ik nu ervaren in mijn leven. Ik voel me vol verwachting voor alle mooie dingen die naar me toe (gaan) stromen, net als voor een schoolreisje, Sinterklaas of voor je bruiloft. Graag wil ik iedereen bedanken, die samen met mij dit pad hebben bewandeld. Alle mooie transformaties die ik mee mocht beleven en de veiligheid waarin wij dit konden doen.

Bovenal bedank ik Mahatma en alle medewerkers en assistenten die ons bijgestaan hebben. Diep respect voor jou Mahatma, de weg die jij bent gegaan waarvan wij zoveel leren.


Ik kan alleen maar zeggen namaste,

Tilly


Spirit spirit yes

Het afgelopen weekend heb ik het Lifechanger traject afgesloten. Waauw, ik ben trots en dankbaar! Korreltje bij korreltje hebben deze twee jaar een aardverschuiving bij me teweeggebracht. Wat is er veel gebeurd. Tijdens het weekend voelde ik zoveel liefde en licht en vrijheid en eenheid en een enorme levenslust. Lieve Mahatma, Elles, Yvonne en John, wat ben ik jullie intens dankbaar en natuurlijk ook al m'n lifechangermaatjes! Hoeraaaaaa!


Heleen


Lieve Mahatma,

Ik heb veel, zeer waardevolle inzichten gekregen, los kunnen laten en heel belangrijk en misschien wel het mooiste….. kunnen vergeven…. ook mijzelf! De energie kan weer stromen, voel rust en balans, ik heb leren luisteren naar mijzelf, naar mijn gevoel… wat wil ik …. Maar vooral…. Wat wil ik niet! Er zijn veel gesloten deurtjes open gegaan waar nu volop het licht naar binnen kan schijnen en dat is zo ongelooflijk fijn en mooi! Dit intens mooie resultaat van twee jaar Lifechanger heb ik te danken aan jouw Mahatma, de assistenten… zo open en liefdevol, mijzelf en niet te vergeten de geweldige groep mooie mensen, ben zo van jullie gaan houden. De warmte en veiligheid waarin ieder zijn/haar kwetsbaarheid zo kon en durfde te laten zien was groots en ontroerd me en maakt mij intens dankbaar.


Ik voel grote dankbaarheid, en ben heel erg trots op mijzelf dat ik dit grote avontuur ben aangegaan. “MIJN INNERLIJKE VRIJHEID” Is het mooiste cadeau dat ik mijzelf heb kunnen geven!! Lieve, lieve, Mahatma, assistenten/s en mede reizigers, zo ontzettend bedankt voor jullie zijn, jullie warmte, veiligheid en respect naar en voor elkaar. Het was groots, intens en zo vet de moeite waard!!


Dit is wat ik iedereen vanuit het diepst van mijn hart gun. Verlang jij ook naar innerlijke vrijheid, ga ervoor…… waag de sprong in het diepe te nemen….je wordt veilig opgevangen en begeleidt, het gaat je zoveel opleveren.


Mahatma zei tegen mij, toen ik besloten de had Lifechangers te gaan doen, …..je gaat zoooo blij worden. Ze had zo gelijk, het is niet alleen blij zijn…… het is VRIJ zijn!!!!


Hele dikke knuffel en grote dank voor jou Mahatma, Marjon, Yvonne, John, Elles en natuurlijk de andere assistanten/s., jullie zijn mij zo dierbaar!!


Warme liefdevolle groet,

Tineke

Spirit Spirit yes

Introductie

Als introductie voor deze lifechanger jaartraining kun je een keer een masterclass of event meemaken. Daarin inspireer ik en maak ik je bewust van jezelf.


Op deze wijze kun je mij en mijn manier van werken ervaren en dan zie je ook of ik met deze lifechanger iets voor je kan betekenen.