arrow_drop_up arrow_drop_down

Lifechanger Vrijheid

Jouw ticket naar het verwezenlijken van jouw dromen en innerlijke vrijheid

Maak je dromen waar door Lifechanger Vrijheid

Het ego voorbij...

Je gaat je beperkende ego herkennen en loslaten waardoor je uitkomt bij jouw kern.

Leven vanuit essentie

Jouw waarheid, jouw authenticiteit ga je leven.
Dit vanuit een innerlijke leiding. 

Je dromen waarmaken

Stapje voor stapje laat je weerstanden los en maak je je dromen vanuit je essentie waar.

Reacties op deze lifechanger

Ik heb het afgelopen jaar diverse wondertjes mee mogen maken. Ik heb 30 kilo verloren in 3 maanden! Ik ben er zo onwijs gelukkig ermee. 

Mieke

Ik heb mijn zelfvertrouwen weer teruggevonden en nu na jaren eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Wederom geeft Spirit Coaching meer vrijheid. Ik ben jullie zo dankbaar!

Rosalien

Ik heb enorm veel getransformeerd! My life is changed indeed!! Ik leef, ik voel, ik ben!! Ik leef mijn dromen steeds meer en ben steeds meer aanwezig in het moment. Mijn dank is groot!

Marina

En toch blijven die gedachtes maar komen...

Ken jij het ook dat je gedachtes hebt die je beperken? Waardoor je je niet helemaal vrij voelt? Misschien heb je al stappen gezet op het pad van bewustwording en is er al veel in je leven veranderd. Toch blijven die gedachten maar komen. Keer op keer kan je je dan gevangen voelen door de aanvallen en de beperkingen van je mind. 'Wat vrijheid?' denk je dan... Er is geen vrijheid, want ergens is het nog steeds een beetje overleven. Je dromen realiseren is er al helemaal niet bij. Toch weet je dat er meer mogelijk moet zijn...

Dat is ook zo!

In Lifechanger Vrijheid breng ik je in contact met je kern, jouw essentie. Vanuit die verbinding met jouw essentie ga je manifesteren en dromen waarmaken.


Wat is Vrijheid?

Vrijheid is een gevoel dat je je grootsheid en je dromen durft te leven. Dit kan je als jouw verschillende peilers, die ik vonken noem, in balans zijn.

Stel je eens voor dat je jouw dromen gewoon waar maakt.
Dat je jouw diepe zielsverlangen gaat leven...

Ik weet nog goed hoe onvrij ik mij ooit voelde

Ik had al zoveel opleidingen gevolgd. Ik wist wel een beetje wie ik was en werkte al met mensen. Toch kon ik mij af en toe zo gevangen voelen. Dan werd ik bestookt door gedachtes, met name de gedachte dat ik 'het' niet kon. Want ja die zat in al mijn celletjes verankerd. Ik ben doorgegaan met het ontwikkelen van mezelf en ben jarenlang 6 x per jaar naar Sedona in de USA gevlogen, waar ik werd getraind in de Sedona Methode. Heftige processen heb ik daar mee gemaakt. Daarna ging ik jarenlang maanden naar India. Het proces van ontwaken was begonnen en er was geen weg meer terug. Inmiddels weet ik vanuit mijn cellen wie ik werkelijk ben. Ik heb mogen ervaren dat zelfs de hardnekkigste overtuigingen getransformeerd kunnen worden en dat we onze stoutste dromen waar kunnen maken. Ik ben het levende bewijs. Dit is wat ik ook doorgeef in Lifechanger Vrijheid. De geweldige reacties die ik op deze lifechanger mag ontvangen zijn de kers op de taart. Wat ben ik een dankbaar mens!
Mahatma

In Lifechanger Vrijheid gaan we dromen waarmaken...

Ieder mens is geconditioneerd. De meeste mensen hebben hier bewust of onbewust last van. Het houdt je als het ware gevangen in een mindset van angst en is gebaseerd op overleven. Als je daar doorheen kunt prikken kom je in contact met een innerlijke kracht die weergaloos is. Dan krijgen je verlangens ruimte en die ga je manifesteren.  

Je gaat het volgende ervaren door deze Lifechanger

  • Je gaat jouw waarheid ontdekken en daar ga je in staan.
  • Van iemand die zich liet leiden door de omgeving word je iemand die zelf de touwtjes in handen heeft. 
  • Jij gaat je dromen waarmaken.

De Vonken van Verlangen...

Lifechanger Vrijheid

Vonken van Verlangen

Vonken van Verlangen

In Lifechanger Vrijheid werken we met de Vonken van verlangen. 

Zoals een phoenix uit het vuur herrijst als een nieuwe vogel, zo kun jij jezelf ook transformeren tot degene die je in essentie bent. Tijdens de life seminars laat je je oude jasjes van beperkingen achter je en ga je jouw droom en je eigen grootsheid ontdekken en leven. Dat ga je doen via de verschillende life seminars, waarin we het oude symbolisch gaan 'verbranden'.

De peilers oftewel de vonken van verlangen vind je hieronder.


De vonk van leven in het NU met het 2-daagse seminar 'Ontwaken in het NU'. We zijn zoveel meer dan ons denken. Tijdens deze module ga je heel helder de illusies van jouw mind zien en daar ga je aan voorbij. Je komt dan vanzelf in het NU terecht. Het enige moment dat we hebben. Dit weekend is ook gebaseerd op mijn boek ‘Ontwaken in het NU’, dat in maart 2017 werd uitgegeven.


De vonk van Verbinding met het Veld van Oneindige Mogelijkheden tijdens het 2-daagse seminar  'Spelen met energie'. Je wordt je er nog meer van bewust waar je jezelf blokkeert om je dromen waar te maken en die blokkade laat je los. Dit doen we door te werken met familieopstellingen. Alle blokkades zullen zichtbaar worden en die ga je verder loslaten. Daardoor kom je in contact met het veld van oneindige mogelijkheden. Je ervaart een enorme vrijheid die je in staat stelt je dromen sneller te realiseren.

De vonk van Geven en Ontvangen tijdens het 2-daagse seminar 'Kracht van Ontvangen'. Als je niet kunt ontvangen dan kunnen de cliënten wel naar je toe willen komen, maar jij ziet ze niet. De gouden baan wordt je aangeboden, maar je zegt er nee tegen omdat je het niet durft aan te nemen. Het geluk wil naar je toestromen, maar jij houdt de deur dicht. Door deze twee dagen gaan je handen en je hart als vanzelf open, zodat je kunt ontvangen. Je leert 'Ja' te zeggen tegen de mogelijkheden die op jouw pad komen.

De vonk van het leven van je potentie door de 'Transformatievijfdaagse'* intensive. We gaan angsten overwinnen tijdens deze 5-daagse, waardoor je uit je cocon komt en oude conditioneringen transformeert tot op celniveau. Je wordt uitgedaagd om je buiten je comfortzone te begeven. Zo kom je uit bij jouw innerlijke kracht en vrijheid, waarmee je dromen gaat waarmaken en jouw potentie gaat leven.

De vonk van community. Als je je omringt met mensen die op dezelfde golflengte zitten en die met hetzelfde bezig zijn als jij, dan word je daar positief door beïnvloed. Door de herkenning en de aanmoediging wordt je proces bevorderd en voel je je gesteund en gedragen.

 Online Coaching: Iedere 2 weken wordt er een thuisseminar gegeven voor jou als Lifechanger. Mahatma of Marjon werkt dan met je als je even vastloopt.

Het boek 'Ontwaken in het Nu' , inclusief bijbehorende video's.

*tijdens deze  5 daagse verblijf je intern op een prachtige locatie.

Uitgelicht

Lifechangers Community

We nemen je een heel jaar mee gedurende Lifechanger Vrijheid. Je wordt uitgenodigd voor de Community van de Lifechangers - Groeien door delen. Op deze pagina stimuleer je elkaar. Ik plaats daar regelmatig berichten, video's of vragen om jullie groei te bevorderen. Indien het nodig is, kun je je vraag stellen of je verhaal delen en word je daar direct door mij of Marjon op gecoacht. Ook jouw mede Lifechangers geven een waardevolle input en support waardoor je weer verder kunt komen. Zo ontvang je 24/7 online coaching.

Online seminars

Tot een jaar na je aanmelding voor Lifechanger Vrijheid kun je elke twee weken meedoen met een online Thuisseminar. Je zit daar met je mede Lifechangers achter je eigen laptop, computer, i-Pad of telefoon en lift mee met elkaar. Als je vastzit dan word je gecoacht. Het Thuisseminar wordt verzorgd door Mahatma of Marjon. Het is een soort houvast voor je als de oude lagen naar boven komen. Heb je een keer geen tijd om er live bij te zijn, dan kan je het webinar naderhand op de community pagina bekijken. Zo word je regelmatig en op allerlei manieren meegenomen in jouw transformatieproces.

Wie doen mee met deze jaartraining?

Mensen die verlangen naar en kiezen voor meer innerlijke vrijheid.

Mensen met moed, die naar zichzelf durven te kijken.

Coaches, psychologen, therapeuten, p&o medewerkers, verpleegkundigen, psychologen, maar ook mensen die simpelweg naar meer innerlijke vrijheid verlangen... ze zitten bij mij in de training. Van jong (de jongste was 16 jaar) tot niet meer zo jong (de oudste was 75 jaar) en alles wat daar tussenin zit.

Wat hebben al deze mensen met elkaar gemeen?

Ze verlangen naar meer vrijheid, d.w.z. dat ze echt vrij willen komen van de mind en de beperkingen daarvan. Ook kiezen ze ervoor om hun idealen waar te maken.

Is deze lifechanger voor jou?

Deze lifechanger is voor jou als je al behoorlijk wat gedaan hebt op het gebied van bewustwording. Het is van belang dat je al aardig wat aarde onder je voeten hebt, want hij is pittig!
Hij is voor jou als ...
  • je verlangt naar vrijheid.
  • je je dromen waar wilt maken.
  • jij voelt dat er meer in jou zit dan dat er tot nu toe uitkomt.
  • jij verlangt om te groeien.
  • jij je essentie wilt leven.

Hoe werkt Mahatma?

Confronterend en met humor

Intens en toch luchtig!

Ik werk zeer down to earth en ben confronterend, transparant en egoloos tijdens de seminardagen. Dat zorgt ervoor dat het transformeren af en toe best wel intens kan zijn, maar tegelijkertijd zijn de seminars ook enorm luchtig en licht, met veel lachen en genieten.


Bij ons ben je geen nummer!

De groepen zijn groot genoeg voor een goede groepsenergie en tegelijkertijd ken ik iedereen persoonlijk. Daardoor weet ik welke stappen voor jou van belang zijn en begeleid ik je daarin om die stappen ook te zetten.

Soms hijg ik in je nek om je te kietelen om dat te doen wat nodig is en op andere momenten hou ik liefdevol je hand vast. Hierdoor weet je zeker dat je patronen gaat doorbreken en stappen gaat zetten waar je in wezen al zo lang naar verlangt. 

Antwoorden op vragen

Moet je zware problemen hebben om mee te kunnen doen met deze lifechanger?

Nee hoor, deze training is voor iedereen die weet dat hij meer in zich heeft dan dat er tot nu toe uitkomt.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n lifechanger? De reacties zijn overweldigend. In een jaar kan je je leven naar een compleet ander niveau tillen, waarin je gaat staan voor wie je bent met al je kwaliteiten en mogelijkheden.

Ik heb zoveel al geprobeerd maar het heeft niets geholpen. Ik krijg erg enthousiaste reacties  en ik garandeer je dat je leven gaat veranderen. Ik  weet ik wat ik schrijf omdat ik die weg zelf ook ben gegaan. Van de duisternis naar het licht. Mijn boeken 'Op weg naar Verbinding' en 'Ontwaken in het NU' zijn hier het bewijs van.

Is het niet één en al ellende zo'n jaartraining? Deze training werkt op celnivceau door. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik hou van lachen, dat maakt het luchtig. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is waarin je elkaar support geeft en elkaar stimuleert om de stappen te zetten die je eerder niet kon zetten.

Spring en word degene die jij werkelijk bent! Jij hebt recht op Vrijheid!

Nog wat reacties

Deze lifechanger heeft mijn leven veranderd. Het was en is een echte lifechanger!

Peter

Ik raad iedereen aan deze lifechanger te volgen. Je moet wel wat moed hebben maar dan is het alles waard!  Marian

Wauw, wat heb ik een jaar achter de rug. Het overtrof mijn stoutste verwachtingen. En ja, het was niet altijd gemakkelijk maar ik leef nu wel mijn droom. Dank je Mahatma. Roel

Het was gaaf. Ik heb mij zo gesteund gevoeld in al mijn processen. De community was goud waard en deze lifechanger heeft mij heel veel gebracht. Dank, dank, dank. Irene

In woorden is het eigenlijk niet goed uit te leggen. Maar als ik zie hoe ik nu in het leven sta, dan kan ik oprecht zeggen dat het mij en mijn leven heeft veranderd. Ik had mijn twijfels in het begin, maar die zijn in de loop van het jaar totaal verdwenen. Ik ben gewoon zo blij met de keuze die ik vorig jaar gemaakt hebt. Dank vanuit mijn hart, 
Mara

Nieuwsgierig?

Klik dan hieronder op de oranje button, om wat reacties te zien.

Wat kost deze lifechanger?

De waarde is eigenlijk onbetaalbaar en zeker meer dan € 100.000 want jouw leven gaat in alle opzichten veranderen. De officiële prijs van deze lifechanger is echter € 2997,-. Op dit moment vragen we slechts € 2497. Hierin inbegrepen zijn de lifeseminars, een vijfdaagse intensive, de community, de tweewekelijkse webinars en het boek 'Ontwaken in het NU'.

Als bonus krijg je een individueel consult met Mahatma en mag je deelnemen aan twee events. Verder horen er nog 2 procesdagen bij.

Dit traject gaat jouw leven veranderen. Ben jij het waard?

Bel dan met kantoor om te kijken of je bij ons past... Tel 053 2312500

Aanmelding en meer informatie

Bel voor meer informatie en aanmelding met ons kantoor op nummer 0532312500.

Screening

Niet iedereen wordt toegelaten. Na je aanmelding krijg je een kort aanmeldingsgesprek met Marjon of Mahatma. Zij kijken of deze jaartraining geschikt voor je is.

Datums jaargang 2018 - 2019

Spelen met Energie: 3-4 november 2018

Kracht van Ontvangen: 9-10 maart 2019

Ontwaken in het NU: 18-19 mei 2019
Transformatie vijfdaagse: 28 augustus - 1 september 2019

Weg met het getwijfel 
Vul het formulier in voor meer informatie...

Je kunt er heel lang over nadenken. Of het met veel mensen overleggen. Dat schiet eigenlijk niet op, want je komt niet in actie. Als dit alles je aanspreekt, vertrouw dan op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij. In dat geval daag ik je uit en kietel ik je om het onderstaande formulier in te vullen, dan word je door ons gebeld. Dat kan het begin van een nieuw leven zijn.


Je kunt ook even vrijblijvend op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend naar kantoor bellen en vraag een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Daarin kijk ik waar je staat en of deze Lifechanger geschikt voor jou is.

Tel. 053 - 23 12 500

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten,

Warme groet, Mahatma