arrow_drop_up arrow_drop_down

Lifechanger Waarheid

Ben jij toe aan de volgende stap?

Een jaartraining die het verschil maakt.

Je kent dat woord wel, het woord: 'waarheid'. Maar wat is dat eigenlijk en leef je jouw waarheid? En zo ja, welke waarheid is dat dan?

Is dat de waarheid van het ego, wat zich staande probeert te houden en aan het overleven is, of is dat wie jij werkelijk bent?

Zomaar een paar vragen aan jou om mee te beginnen. Misschien ken je het spreekwoord: 'the thruth wil set you free'. De waarheid zal je bevrijden. Dat is dus ook zo. Voorbij elke pijnlijke illusie ligt een stralende waarheid te wachten als een bevrijdend licht.

Ken jij dat? Dat gevoel van je niet verbonden voelen, niet gelukkig zijn?

Op een subtiele wijze voel je je gevangen en verlang je naar innerlijke vrijheid, naar vreugde en genieten en gewoon jezelf zijn. 'Het leven van jouw waarheid' is een mooie zin, die je misschien niet zoveel zegt, want jij zit vast en voelt je meer een marionet, dan dat je je vrij voelt.


Misschien heb je al heel wat negatieve gedachtes vervangen voor mooie gedachtes. Heb je al wat ellende achter je gelaten en toch. Toch voel je dat je je ware potentie nog niet helemaal leeft. Dat er meer in je zit, dan eruit komt. Dat je je ergens klein en terug houdt.


Dit gaan staan voor jezelf, voor wie jij werkelijk bent, voorbij alle illusies, dat is waarheid.


Je weet dat je niet de enige bent die zoekende is. Jouw vrienden en bekende, ach die kennen het vaak ook, al is het soms in een andere vorm. En zo zit je dan met z’n allen in hetzelfde bootje. Dat is geen heerlijke zeilboot die je overal naar toe zeilt, maar meer zo’n bootje die ronddobbert op de grote oceaan met een paar roeispanen. Het is hard werken om je koppie overeind te houden.

Misschien herken je de symptomen:

  1. Je wordt geleefd door pijnlijke overtuigingen
  2. Je werkt hard om je koppie overeind te houden
  3. Je voelt je niet super geliefd
  4. En je mist simpelweg de verbinding. Verbinding met jezelf en ook de verbinding met anderen.

Is deze training voor jou?

Deze training is voor jou als je moedig bent en het aandurft om in een veilige groep, stappen te zetten die je nu nog niet voor mogelijk houd. Het gaat dus niet om een snelle fix methode, die uiteindelijk niet echt werkt, maar om een gedegen training waarbij je dwars door de illusie van je ego leert te kijken. Dit doe je samen met je groepsgenoten. Je ondersteunt elkaar op onze online community om bloedeerlijk te worden en het ego liefdevol los te laten. Door het doorprikken van de illusies ontmoet je jezelf en ontdek je het stralende licht dat al die tijd in jou lag te wachten. Jij gaat jouw waarheid leven.

Deze training is voor jou als je al wat meer hebt gedaan op het gebied van bewustwording en er aan toe bent afscheid te nemen van het pijnlijke ego.

Voor jou als je je wilt laten begeleiden door een expert op het gebied van transformatie. Mahatma is die expert door alle opleidingen die ze de afgelopen 30 jaren gevolgd heeft, maar ook doordat ze haar eigen leven getransformeerd heeft. Zij is het levende voorbeeld dat wat je ook ooit hebt meegemaakt, je alles kunt transformeren en uiteindelijk een gelukkig leven kunt leiden vanuit essentie. Overtuigingen en oud zeer, zij kent het als geen ander. Dat zorgt ervoor dat ze jou adequaat meen kan nemen dwars door alle illusies heen. 

Klik niet hieronder op de 'lees verder' knop als je

  • Je leven niet wilt veranderen, want dat zal gaan gebeuren.
  • Als je geen beslissing durft te nemen en maar blijft hopen op een verandering zonder zelf in actie te komen.
  • Als je erg gehecht bent aan al dat oud zeer en het spartelende ego.
  • Je niet thuis wilt voelen bij jezelf en op deze planeet.
  • Niet verbonden wilt voelen met alles en iedereen.
  • Niet wilt weten hoe groot jouw kracht echt is.