Loslaten de online training

Loslaten, de online training

Laat los en je krijgt vrijheid

Ik, Mahatma, leg uit...

Loslaten kunnen we in essentie allemaal... ik ga je helpen herinneren hoe.

loslaten is echt mogelijk

Loslaten kan iedereen, maar we doen het niet...

Iedereen kan loslaten. Dit meissie dat je hiernaast ziet leert, net als ieder ander kind, lopen door te vallen en weer op te staan. Dat is geen enkel probleem. Ze laat een paar tranen en hoppa, het volgende moment staat ze met zwabberende beentjes rechtop te glunderen. Dat kon ze omdat ze haar 'val' ervaring had losgelaten. Dat kind huilt een dag later echt niet omdat ze een dag eerder gevallen was, want dat is ze dan allang weer vergeten.  

loslaten, het kan zo makkelijk zijn

Wij volwassenen houden echter maar vast...

We worden gekwetst en dan sluiten we ons hartje en trekken zo'n harnas aan. Dat is heel slim, want daardoor kunnen we niet meer zo gekwetst worden. Gepantserd en afgesloten gaan we daarna door het leven. Weer opengaan en het leven vol aangaan, nee, daar moeten we  niet aan denken. Echt gelukkig worden we er natuurlijk niet van, maar ach, je mot toch wat. Maar wil je dat?  

loslaten, de online training

Maar wat kan ik dan doen?

Nou loslaten dus, dat oud zeer. Gewoon loslaten. Gekwetst worden hoort bij het leven. Schud je haren los, adem diep in en uit en kies voor iets wat gezonder is voor je lichaam, veel beter voor je hart en waar je gewoon weer van tot leven komt. Loslaten dus.
loslaten kan je eenvoudig leren

Maar hoe dan?

Dat ga ik je leren in deze online training over loslaten. Gedurende 14 dagen elke dag een video met informatie en oefeningen helpt je op weg om het leven weer te gaan genieten en de zon weer te zien schijnen.

Wat kost dat dan?

Deze training kost slechts € 47. Ik maak je bewust en geef je de tools om los te kunnen laten. Je zult zien dat je dan andere keuzes gaat maken en andere mogelijkheden aantrekt. Op deze wijze wordt het leven gewoon een stuk lichter.
Omdat ik de training nog aan het maken ben heb ik voor jou een bijzondere prijs. Als jij je hieronder met één klik op de link aanmeldt , dan betaal jij slechts € 2,95.  Op 20 februari komt de eerste video met uitleg en gaat de prijs omhoog. 
Doe jij mee?