arrow_drop_up arrow_drop_down

De Magic Boosts als training zelfvertrouwen

Zachtjes dendert er nieuw informatie naar binnen

Wat is een Magic Boost?

Een Magic Boost zijn verschillende mp3 bestanden, die bestaan uit door mij ingesproken hypnotische affirmaties.  Op een hele subtiele wijze sluis ik zo informatie naar jouw onderbewustzijn, waardoor je als het ware geherprogrammeerd wordt. 


Mijn stem ken je  waarschijnlijk wel en vanuit de ontspanning komt die informatie diep bij je binnen. Magic Boosts hebben een enorme kracht. 

Een reactie...

Ineens is het daar

Harmonie en Vrede

Ik kijk om me heen

Wie ik?

Ja jij, zegt de stem

Ik volg de stroom van dat gevoel

Mijn gevoel en

Vol vertrouwen

Gezuiverd van mijn twijfels

Duik ik in de golven

Van mijn bestaan

Anna

Training zelfvertrouwen: Een Magic Boost bestaat uit diverse bestanden

  • Een mp3 waarbij ik een uitleg geef over het gekozen thema. Pak bijvoorbeeld het thema Manifesteren: ik leg je helder uit hoe je manifesteert en waarom het simpelweg de bedoeling is. Als je daar naar luistert, zet je als het ware de deur open om jouw dromen te realiseren.

  • Een mp3  met een korte intense Magic Boost, die als een vloedgolf over je heen komt en waardoor je onderbewustzijn als het ware een beetje overspoeld wordt. Daar kan die oude pijnlijke programmering niet zo goed tegen en die gaat plaats maken voor het nieuwe. Dus op allerlei wijze neemt mijn stem je mee naar een nieuwe waarheid waar je blij van wordt.

  • Een mp3 met een zachte herhalende boodschap die zo als een zachte regenbui jouw onderbewustzijn nieuwe informatie verschaft.

  • Een mp3 met twee sporen: één spoor die je luid en duidelijk hoort. Dit spoor is voor je brein die alles wil horen. Het andere spoor is voor je onderbewustzijn. In dit spoor hoor je dezelfde boodschap als van het eerste spoor. Deze is nu echter heel zachtjes op de achtergrond waardoor het veel dieper bij je onderbewustzijn binnenkomt.

    Als je naar al deze tracks luistert creëer je nieuwe neurologische verbinden en verander je je wezen van binnenuit.

In het begin luisterde ik ernaar en kwam er geen woord binnen. De zinnen die ik hoorde voelde als hard karton waar ik niets mee kon.

Maar heel langzaam sijpelde de zinnen bij me naar binnen, zonder dat ik me er bewust van was, als onzichtbare lichtjes waarheid die binnen in mij een plekje vonden.

Voor iemand die de hele dag in haar hoofd zit waren de powerboosts van 'Loslaten' als een frisse duik in het water en een handvat voor elke dag.

 Voor iemand die al haar leven lang worstelt met een negatief zelfbeeld was het een wonder dat de powerboosts van 'Blij met Mij' binnenkwamen en mij innerlijk hebben veranderd.

Er heeft een omslag plaats gevonden. Ik kan nu denken: ja, ik ben goed zoals ik ben, ik ben mooi zoals ik ben en ik... Ik ben blij met mij! 🥰  

 

Nathalie

Ik luister sinds twee weken naar het Magic Boost pakket.

 

Afgelopen zaterdag had ik les, normaal krijg ik nooit complimenten van mensen, nu kreeg ik er 4! Dat was heel leuk om te horen en nieuw voor mij, want meestal word ik niet opgemerkt.

 

Ja, er verandert wat! 

Dank je wel Mahatma

Karin Francois

Ik ben een blijer mens geworden sinds ik ben gestart met de Magic Boosts. Ik laat makkelijker los (mensen en situaties) en ik kies steeds sneller en eerder voor mijzelf. En dat voelt heerlijk! Ik ben je eeuwig dankbaar Mahatma!!! Jij hebt het mogelijk gemaakt een betere versie van mezelf te worden.  

Marise
De Magic Boosts werken Mahatma. Echt bizar gewoonweg. Het enige wat ik doe is er naar luisteren en daardoor veranderen er van die kleine dingen. Ik heb gisteren nog een super goed gesprek met mijn vrouw gehad. Dat was echt lang geleden.

Ik ga ook anders kijken naar mijzelf en dat is gaaf!

Peter

Hoe werkt het?

Jij kunt kijken welke Magic Boost het meeste bij je past en daar ga je dan dagelijks een paar minuten naar luisteren. Een leuke manier van training voor je zelfvertrouwen!

Nog mooier is het als je de verschillende Boosts afwisselt zodat je brein elke keer weer opnieuw op een andere manier geprikkeld wordt.

Iets in jou (jouw onderbewustzijn), staat open voor de nieuwe imput en wil die informatie ook graag ontvangen. Je gaat er dus dagelijks, het liefste als je net wakker bent en vlak voordat je in slaap valt, doelbewust naar luisteren.

Zo komt die nieuwe informatie diep bij je binnen, waardoor je nieuwe neurologische banen creëert met nieuwe informatie waar je blij van wordt. 

Vaak hoor ik je stem zoals in één van de Magic Boosts: "je kunt het" of " je mag je uitspreken" Dit is zo waardevol voor me en zo belangrijk. Ik ben er zo blij mee: dit gun ik iedereen. 
Lia

Mijn gevoel van eigenwaarde heeft een enorme boost gekregen,  door het luisteren naar de Magic Boosts. Ik kan delen van de boosts zo opzeggen.  

 

Ik word gelijk blij als ik mezelf hoor zeggen: "ik ben goed, ik ben altijd al goed geweest, ik bepaal dat ik van mezelf hou en ik keur mezelf ten alle tijde totaal goed met alles erop en eraan en het lag niet aan mij, ik was altijd al goed".  Dit emotioneert me nu zelfs, omdat mijn kindpijn zat in de tegenstelling van het hiervoor gezegde. 

Jeanette
Ik voel mij krachtiger in mijzelf en begin mijn kwaliteiten te zien en te erkennen. 

De Magic Boosts werken!

Marjolein
De magic boosts van 'blij met mij' en 'loslaten' hebben hun werk al gedaan. Ik voel me écht wel anders. Ik blijf er veiligheidshalve regelmatig naar luisteren 🙃. Ik sta er dagelijks van te kijken hoe makkelijk vriendschap kan zijn als je mensen begint aan te trekken die goed voor je zijn, als het overmatig pleasen wegvalt. Mensen merken het aan me dat er weer ruimte is voor een blij leven. Dankjewel hiervoor! 
Karin

Kies hieronder het thema uit waar jij een Magic Boost van kunt gebruiken...

Moeiteloos

Loslaten

Dat waar ik niet zo blij mee bent laat ik moeiteloos los.

Het geeft zo'n vrijheid!

Innerlijk Kind:

Blij met Mij

Ik heb een blij kind in mij waardoor ik vrolijk door het leven huppel.

Ik manifesteer mijn droomleven

Ik creëer het leven waar ik naar verlang. Het komt als vanzelf naar mij toe.

Genieten is mijn geboorterecht

Het leven is bedoeld om te genieten en dat doe ik. 

Ik geniet vanuit mijn tenen!

Gisteren heb ik de  tweede Magic Boost beluisterd. Poeh, die kwam binnen, ik voelde het in mijn keel (ik kon mij vroeger niet altijd uitspreken) en in mijn buik.
 Wow, wat voelde het fijn en krachtig! ! Ik heb die gelijk 2x achter elkaar ‘op mijn oren’ gehad 😊.
Margreet

Wat heerlijk deze boosts! Het werkt, want het geeft me net weer even die opfriskick die ik nu nodig heb. Ik ben begonnen met "loslaten" en ik wist even niet dat er een dubbele stem in voor kwam. WAUW, dit kwam lekker binnen! De 2e boost "blij met mij" net ook afgerond. Beiden boosts slepen me door een periode heen van keihard werken en eigenlijk al aan vakantie toe zijn.  Kortom: Het doel waarvoor ik het ben aangegaan steunt mij en dat is héél fijn! 

Chantal

Wat kost dat zo'n Magic Boost?

De officiële prijs is € 27 per Magic Boost worden. 


Maar alleen deze komende 2 weken tot 15 november betaal jij geen
€ 27 per Magic Boost maar kun jij de Magic Boosts aanschaffen tegen de super lage prijs van slechts € 17 per Magic Boost. Dus Moeiteloos Loslaten, Blij met Mij, Maak je Dromen Waar en Genieten, kosten dan slechts € 17.- 


Na 15 november gaat de prijs omhoog naar € 27  per onderdeel.


Je kunt natuurlijk ook het hele pakket bestellen. Dat scheelt  nog meer en je krijgt een extraatje.

Kijk hieronder voor de pakketprijs.

Na enkele dagen de eerste bestanden te hebben afgespeeld, voelde Ik me al stukken beter. Ik zie de zon weer op de herfstbladeren schijnen en hoor de vogeltjes weer zingen. Ik teken ervoor. Ik weet natuurlijk niet of iedereen hetzelfde zal reageren, maar het lijkt me in elk geval goed om het te proberen. Succes!

 

Mahatma: bedankt! Ik ben blij met je!

Marja
Lieve Mahatma dank vooral voor de fijne magic boots.
 Het is zo fijn om te horen dat je de moeite waard bent en dat je er mag zijn.
 Ik begin het zelf ook langzaamaan te geloven…..
Karen
Ik heb geluisterd naar de Mgic Boost van loslaten en wauwie, echt Mahatma, het loslaten gaat mij een stuk gemakkelijker af dan voorheen. Daar had ik wel op gehoopt maar eerlijk gezegd niet verwacht. Ik ben blij verbaasd.
Tamara

Ben er mee aan de slag gegaan met loslaten omdat ik ook begonnen ben met de online training loslaten. Ik vind het een mooie aanvulling. Van nr. 2 word ik erg vrolijk, en wat ik erg fijn vind is dat het muziekje nog even door loopt.

Nr 3 vind ik helemaal super omdat die op twee sporen loopt. 

 

Wat het me brengt? Ik heb het idee dat ik grotere stappen maak, dan ik zou hebben gedaan zonder. Ik sta nog aan het begin, maar heb het idee dat het proces goed op gang komt. En ik vind het idee dat ik door gewoon te luisteren gewoon heel hard aan het werk ben super, laat maar gebeuren.

Sonja

Ik ga niet kiezen, ik neem ze alle vier...

Dan weet ik zeker dat ik op alle fronten mijn leven verander. Elke 6 tot 8 weken neem ik een ander thema waar ik naar luister. Stap voor stap verander ik zo mijn leven en gaat de zon steeds meer schijnen voor mij.


Pre-order
Tot 15 november is de pakketprijs nog slechts € 37.

Na 15 november wordt de prijs verhoogd naar € 57.


En als slagroom op de taart ...
Als je het gehele Magic Boost Pakket bestelt, ontvang je de Magic Boost 'Geld stroomt moeiteloos naar mij toe' er gratis bij!

Let op: de Magic Boost 'Geld' is nog in de maak en die zal later naar je gezonden worden.

Ik luister een hele reeks Magic Boosts tijdens mijn wandeling elke dag. En steeds weer loop ik met een grote glimlach op mijn gezicht, waardoor mensen die ik tegenkom ook automatisch beginnen te glimlachen.  Alleen dit al maakt mij blij. Ook is het fijn dat ik merk dat het fijne blije gevoel vaker spontaan omhoog borrelt gedurende de dag.  Het voelt echt alsof de magie in mij begint te leven, ja! Er verandert iets in mij.. LOVE IT!!! 

Liefs Daniëlle

Sinds de eerste magic boost bij de trainingen in de community werd vrijgegeven, ben ik ernaar gaan luisteren. Standaard voor het slapen gaan, comfortabel in bed en regelmatig wanneer ik net ben opgestaan. Heerlijk!

Ik ervaar het als een kleine meditatie met jou vriendelijke, leuke stem die mij overspoeld met positieve affirmaties. Ik ben sindsdien rustiger kan positief denken en veel makkelijker met bepaalde situaties omgaan dan voorheen. Waarin ik kan LOSLATEN.

Liefs Miranda 
Ik heb de magic boost 'Blij met mij' gedaan en voor het eerst in mijn leven heb ik gezegd tegen mezelf: 'Ik hou van mij'.  Ga nu verder met de Magic Boost 'Loslaten', waar ik ook al resultaten van begin te voelen. Ik ben blij met jou. Maar nu ook heel erg blij met mezelf😊. Dank je wel. 
Mirjam