Wat super dat je je hebt aangemeld voor de online masterclass 'Maak je dromen waar'. Ik heb net van blijdschap een vreugdedansje gedaan en alvast een gebakje op jouw succes gegeten. Dus dank je wel! Je zult ook een bevestiging in het Engels ontvangen met een aanmeldlink. Zet de datum en tijd in je agenda en klik tegen die tijd op de link, dan ben je er bij. Om nu alvast te beginnen met het waarmaken van jouw dromen is het handig als je naar de onderstaande video kijkt. Hij duurt maar een paar minuten. Let op: het manifesteren is al begonnen.


Tot ziens bij de masterclass.
Yihaaa
Mahatma

Soms dragen we een last met ons mee vanuit het verleden, waardoor je niet echt kunt zijn wie je in waarheid bent. Je durft je dromen niet te leven en houd je vaak in. Ik had vroeger bijv. moeite om mijzelf te zijn. Ik paste mij voortdurend aan en deed alles om de goedkeuring te krijgen van de mensen om mij heen. Ik heb geleerd dat ik uiteindelijk die goedkeuring toch vaak niet kreeg en dat ik daar niet zo gelukkig van werd. Oftewel, het bracht mij niet waar ik naar verlangde. Zo één-twee-drie veranderen kon ik het ook niet, want ik zat vast in een soort keurslijf.

Gelukkig waren er in die tijd ook al cursussen die ik kon volgen, waardoor alles stap voor stap veranderende. Ik leerde mijn eigen waarde ontdekken en ontdekte mijn stem. Ik leerde op te komen voor mijzelf en mijn grenzen aan te geven.Ik begon bewust met het materialiseren van mijn dromen en mijn leven veranderde. Steeds beter kon ik voelen wat ik wilde en daarvoor gaan. Ik veranderde in de mens die ik eigenlijk altijd al was maar niet eerder durfde te leven. Mijn dromen werden gematerialiseerd, soms voordat ik zelfs wist dat ik dat verlangen had.

Dit alles geef ik nu door in het event van 'Laat je Rugzak los'. Herken je je in mijn woorden, dan is dit event voor jou. We gaan kijken waar je jezelf blokkeert en dat laat je los. Hierdoor zullen je dromen sneller gerealiseerd worden.

Pssssttt Zolang het op de site staat mag je zelfs nog iemand gratis meenemen...

Meld je nu aan en word ook degene die jij in essentie bent. Het leven wordt daardoor zoveel leuker en fijner.