arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Masterclass voor Geluk

Door te begrijpen waarom je bent zoals je bent en het toepassen van simpele tips
ga je je leven veranderen!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Meld je hier aan >>>

Een masterclass kan zomaar de richting van jouw leven veranderen....

Mahatma Revier

Zij heeft al duizenden mensen begeleid naar een leven met meer geluk. Dat doet ze via haar masterclasses, events, intensives en jaartrainingen die zij Lifechangers noemt. (Dat zijn ze ook). Verder is zij de auteur van de bestsellers 'Op weg naar Verbinding' en 'Ontwaken in het NU'.

Datum & Tijd

Maandag

13-01-'20

19:30

Geluk is je geboorterecht!

Deze masterclass is de basis voor geluk. Als jij je innerlijk vrij voelt, dan geniet je van het leven en zet je jouw stappen met vreugde, in plaats van dat je je er doorheen ploetert. Doe mee met deze masterclass en verander je mindset!

Meld je gratis aan voor dit webinar en ontdek:


  • Je gaat ontdekken waarom je soms doet wat je doet, terwijl je eigenlijk iets heel anders wilt doen.

  • Je gaat inzien hoe jij jezelf belemmert en dat ga je veranderen.

  • Je gaat meeliften met moedigerds die durven te bellen en met wie Mahatma gaat werken.

  • Je gaat mogelijkheden krijgen, waardoor je op een andere manier naar jezelf en het leven gaat kijken.

Reacties van deelnemers:

Ben heel dankbaar dat je dit gedaan heb Mahatma. Ik werd mij bewust welke overtuigingen ik nog heb, die ik los mag laten. En je tools die geeft, nogmaals dank je wel. Petra

Dit is het beste webinar over persoonlijke ontwikkeling dat ik ooit heb gevolgd.
Thanks, Bert

Ik heb er veel aan gehad, en heb nieuwe keuzes kunnen maken. Ik vond het geweldig, wat een fijn webinar!  Erica

Vele webinars/masterclasses zijn hieraan vooraf gegaan. Die haalden het niet bij de werkelijk ontspannen sfeer die ik vanavond proefde. Alsof we allemaal bij elkaar in de kamer zaten. Dank daarvoor.

Liefs Virginia

Het was echt helemaal geweldig! Zeker een aanrader.👍 Lieve, oprechte, goedlachse dame ben je Mahatma. Ga vooral lekker zo door!  Jary

Dit is waar ik het voor doe: lees de reactie hieronder van Aline

Hoewel ik al wat kleine stapjes had gezet op dit pad betekende jouw bijdrage een enorme boost voorwaarts. Ik realiseer me nu hoe zeer ik steeds de controle weggaf en me klein en afhankelijk maakte.  Ik behandel nu het kind in mij zoals ik mijn eigen kinderen heb behandeld. Met troost, begrip, bescherming en door ze moed in te spreken. Kom maar, samen lukt het wel. Je hoeft het niet alleen te doen. Terwijl ik tot gisteren nog zocht naar handvatten om me aan vast te klampen, voel ik nu rust en kracht en weet ik dat alles wat ik nodig hebt naar me toe komt als de tijd daar is. Jij bent mijn Maria Montessori, wiens lijfspreuk was: help me te leren het zelf te kunnen. Dank je wel Mahatma, dat je me liet zien waar de sleutel van mijn gevangenis lag. Ik ben vrij. Na een halve eeuw wanhopig zoeken.  

Aline

Ik wil een ander mindset

Zet mij op de lijst