arrow_drop_up arrow_drop_down

2-daags event 'Maak je dromen waar' 

Dit event is VOL...

Die liefde, die verbinding, die innerlijke rust...
Die partner, die klanten in jouw toko, het geld op je bankrekening,
ze willen graag naar je toestromen.... 

LET OP: DIT EVENT IS VOL!  Meld je gelijk aan als je nog mee wilt doen of indien dat te laat is, zet jezelf dan op de wachtlijst.


Datum: 25 en 26 januari 2020
Locatie: Prodent Fabriek Amersfoort
Jouw investering: slechts €147*

Alleen nog wachtlijst

Klik hier voor alle algemene informatie over dit event.

Waarom moet jij bij mij zijn?

Kijk naar de video hiernaast, dan leg ik je het uit. Naast dit alles is het ook zo dat ik een expert ben op het gebied van manifesteren. Dat is de reden waarom ik met een interview over manifesteren in de Happinez van januari 2020 sta. Doe je voordeel ermee.

Reactie van Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Albert

Er ging een wereld voor mij open. Deze dagen hebben mij stappen laten zetten. Er was een geweldige sfeer, vooral onderling, dat is heerlijk.

Reactie ven Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen.
Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Maak je dromen waar....

Je verlangt zo naar dat lekkere gevoel vanbinnen. Dat gevoel waardoor je met een big smile de dag doorgaat. Die smile die mensen aantrekt, jawel die hele leuke mensen waar je blij van wordt. Dat gevoel waardoor er uitgereikt wordt naar je en waardoor de klanten als vanzelf jouw toko binnen huppelen. Of dat gevoel waardoor je kids je vertellen hoeveel ze van je houden en foek it, dat straal je dan nog uit ook.


Helaas... Hoe hard je ook je best doet en hoe vaak je in de ochtend ook tegen jezelf zegt, dat je leuk en goed bent, ergens diep down geloof je het gewoon niet.


En ja hoor, het bewijs word dan ook heel snel geleverd. Gelukkig kun je dan de wereld de schuld  geven van jouw ellende, maar ja daar baal je af en toe ook zo van.  'Wat nou, het leven is een feest. Bij mij zijn gewoon de slingers vergeten denk je dan.'

Dat wat we hebben, hebben we zelf gemanifesteerd,
bewust of onbewust...

En bedankt hè...

Sorry, leuker kunnen we het niet maken. Het kan namelijk zijn dat je er niet zo blij mee bent. Dat je liever een leukerdje naast je op de bank had gehad, in plaats van dat je weer alleen met je bordje eten voor de tv zit.  


Natuurlijk zijn er ook goede dingen die je hebt aangetrokken en waar je wel blij mee bent.

Maar hoe zou het zijn als 2020 voor jou nu totaal JOUW JAAR wordt? Dat jaar waarin jouw dromen gewoon moeiteloos gerealiseerd worden... Dat je tegen de wereld zegt: 'Kom maar op, ik ben er klaar voor'. En dat jij je eigen slingers lekker gaat ophangen?

Ieder mens heeft dromen

Dat hoort bij ons mens zijn. Als we het ene doel hebben behaald, dan duikt er altijd weer een nieuw verlangen op. We verlangen naar een goede gezondheid, naar liefde, succes, een goed lopend bedrijf of gewoon genoeg geld om te leven in overvloed. En dat mag!


Het leven staat open voor je en wil je alles geven waar je naar verlangt. Door jouw verlangen is het in wezen al bereikbaar. Je hoeft alleen maar jouw voet van die rem af te halen. 


Door allerlei omstandigheden geef je namelijk enthousiast gas terwijl je andere voet onbewust  op de rem staat.  Ergens ben je bang om uit de comfortzone te gaan en blokkeer je het zelf. Onder andere daardoor kan je verlangen niet gerealiseerd  worden.

Ik spreek uit ervaring hoor. 15 jaar ben ik alleen, zonder partner, geweest. Wat heb ik al die jaren naar een leuke kerel verlangd, maar hij kwam maar niet (dacht ik). In waarheid was mijn angst voor verbinding groter dan mijn verlangen. En het gevoel dat ik zo'n kerel niet waard was, sluimerde ook altijd wel ergens in de diepte. Dat was dus mijn rem en ik had het niet eens in de gaten. Gelukkig zag ik uiteindelijk dat het antwoord niet in de buitenwereld lag, maar in mijzelf. Toen ik dat doorhad heb ik een aantal manifesteerwetten toegepast, waardoor ik uiteindelijk mijn Marcel tegenkwam. Inmiddels zijn we alweer 4 jaar samen.

Dus je weet vaak niet welke ervaringen je op een dieper niveau hebt opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Het leven laat je dat echter zien. Kijk maar eens naar jouw leven en beantwoord voor jezelf eens de onderstaande vragen:

Ben ik helemaal gelukkig?
Durf ik te dromen en mag je verlangens hebben?

Worden mijn dromen gemakkelijk gerealiseerd?

Mogen ze überhaupt gerealiseerd worden?


Als je overal een vette 'JA' op kunt geven dan klopt het helemaal en manifesteer je moeiteloos dat leven waar jij naar verlangt. 

Maar als dat niet zo is...

Kom in actie...

Want dan doe je je best om ergens te komen, maar tegelijkertijd hou je jezelf dus tegen. En  daar word je niet gelukkig van. Ook weet ik uit ervaring dat een event een mega kans is om dat, waar je je soms niet eens bewust van bent, te transformeren. Dan kunnen je verlangens gerealiseerd worden. Juist omdat we eerst de rem eraf halen en daarna een aantal super manifesteerwetten gaan toepassen.


Durf jij een stap te zetten uit jouw comfortzone en je verlangens te realiseren?  Ik vraag het aan jou. Jij leest dit nu niet voor niets. Het is tijd en dit is jouw kans...

Nog een paar reacties van eerdere events...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Beste "cursus" die ik in 25 jaar heb gedaan. 
Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).
Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.
Thomas - psychiater
Er ging een wereld voor mij open
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maak
Anna - coach
Een zeer krachtig inspirerend weekend dat zijn sporen nalaat!

 Heel openend, zacht en sterk. Een vette aanrader!

Rob - huisman

Met humor en luchtigheid...

...kom je dit weekend in contact met jouw rem. Die rem waar je nu toch echt afscheid van wilt nemen en dan ga je met je andere voet enthousiast gas geven. Gas geven om verder te komen. Om simpelweg jouw dromen te realiseren.


Het event is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal dit weekend ervaren. 

'Nou... pfff... wow... nog steeds in m'n gelukzaligheidsbubbel na het tweedaags event.

Heel veel meegemaakt, gezien, beleefd, ervaren, losgelaten, gedanst, gelachen, geleerd, geklapt, gestraald, heel heel erg erg uit mijn comfortzone gestapt, genoten, gemanifesteerd enz. enz. enz. Eigenlijk geen woorden genoeg om dit te beschrijven. Heel speciaal en bijzonder, gewoon magisch!!

Als je jezelf een groot cadeau wilt geven is dit echt een aanrader, een heel weekend vol liefde en geluk en thuiskomen bij jezelf.

(En ja, ik voel me nu echt zo'n Woodstock Hippie: Spread the Love ... 😘 )'

Tineke

Wie is Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 


Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Van daaruit heb ik  inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven. Niet alleen vanuit mijn eigen levenservaring maar ook  vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd.

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Ik kietel je om een stap te zetten. 

Verlang jij naar: 

 • dat leven met die vette smile op je gezicht?
 • Om jouw dromen te realiseren?
 • Een vol en open hart wat zich moeiteloos kan delen?
 • Een gevoel van overvloed en dat je krachtig bent, oneindig krachtig?

  Meld je dan gewoon aan. Omdat ik weet hoe spannend dat is ga ik je daarbij helpen door de prijs heel laag te houden. Dus...

Wat gaan we doen tijdens het event?

 • Je gaat ervaren dat je niet de enige bent die stoeit met uitdagingen. Dat geeft zo'n verlichting. 
 • Je word je bewust van jouw rem en die ga je heerlijk loslaten.
 • Je gaat ontdekken dat je écht goed bent zoals je bent en het leuke is dat die informatie, door mijn eigen methodiek, dan als vanzelf doorsijpelt naar je onderbewustzijn.
 • Je gaat een aantal manifesteer wetten leren en die gaan we toepassen, waardoor er van die wondertjes kunnen gebeuren,
  (het is ieder jaar weer raak hoor).
 • Een pijntje hier en een verdrietje daar, ze lossen op. En dan komt het vette genieten. Het genieten van wie jij bent maar ook het genieten met elkaar. Alsof we eén grote familie zijn. Die warmte, die liefde, ohhhh die dendert zo dwars door al die pijnlijke ego lagen, waardoor dat oude direct wordt getransformeerd. 
 • Je ontdekt de simpelste manier om onafhankelijk te worden van de goedkeuring van anderen, waardoor je loskomt van de neiging tot pleasen of boos te worden. Je kunt je straks niet meer voorstellen hoe je hier ooit mee geworsteld hebt.

Is het nu tijd voor jou ?

Voel jij je aangesproken?
Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw dromen?

Algemene informatie

Dit event is nu bijna VOL, dus boek nu, nu het nog kan of meld je aan voor de wachtlijst.


Datum: 25 en 26 januari 2020
Locatie: Prodent Fabriek Amersfoort
Jouw investering: Slechts €147*
*2e persoon gratis, zolang dat hier vermeld staat.

Tijd: Beide dagen van 10.00 - 17.00 uur. De inloop is vanaf 9.30 uur.

Klik hier voor alle algemene informatie over dit event en de locatie.

Oké dan, nog wat meer reacties…

Afgelopen weekend, tijdens het event, is voor mij een ware ommekeer geworden.

Ondanks dat ik al vele, vele trainingen, methodieken, workshops en trainingen heb gevolgd in de afgelopen 25 jaar, is dit event zoals het door Mahatma en haar team wordt gegeven en ondersteund, zó bekrachtigend geweest.

Mijn doos van 'Pandora', waarin ik vele van mijn jarenlang onderdrukte emoties en oude overtuigingen, nóg steeds kennelijk in bewaarde (want ik was mij daar, TOT dit event, niet eens meer be-wust van), nu al flink geopend.

Er wordt zo'n enorm veilige, liefdevolle en ondersteunende omgeving gecreëerd tijdens het event, dat, juist daardoor, het mij zoveel makkelijker werd gemaakt om echt de diepte in te durven gaan en de 'onderste steen' naar boven durfde te halen. Een diepe buiging voor jou Mahatma als eerste en ook je ondersteunende team en de hele groep van deelnemers.

Al binnen 3 dagen ná dit weekend, zijn er echt wonderen gebeurd (jarenlange strijd met ex en familie, zijn bijgelegd, uitgepraat en heeft een compleet nieuwe, liefdevolle betekenis gekregen. Echt bizar om dit te ervaren, maar ik ben zó blij!). Ik gun iedereen zo'n cadeau aan jezelf te geven, want jij/wij zijn het echt waard! Ik durfde zelfs te springen uit mijn 'comfort-zone' en heb mij opgegeven voor de Lifechanger; een nóg groter cadeau wat niet alleen als eerste aan mijzelf is, maar door het volgen ervan, ik dit ook kan uitstralen naar anderen toe; opdat iedereen zijn ware, geweldige Zelf kan gaan ont-dekken.

Durf jij ook? Je bent het waard!

Hartegroet, Saskia

Warm, veilig, betrokken en vanuit het hart is wat bij mij boven komt als ik aan Spirit coaching denk. Ik blijf het geweldig vinden hoe mensen kunnen veranderen in 1 weekend, van schuchter, afgesloten naar vrij(er). De transformatie van de durfals die voor een heel jaar kiezen is ongekend. Een echte aanrader als je grote stappen wilt maken.

Jan Bert

'Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zondag is het wel gelukt. Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!'
Anita
Met haar warmte, liefde, humor en kennis heeft Mahatma mij zo geholpen bij het leren kennen van mezelf! Dit maakt dat ik me nu krachtig voel en bovenal heel veel van mezelf hou 🌈

Marjon

Deze fijne vrouw is heel bijzonder, zeer inspirerend en liefdevol. Haar niet aflatende ijver brengt heel veel mensen al jaren naar een lichter leven. Lichter in de zin van vrijer en gelukkiger door het leven gaan. Het lijken Miracles (Wonderen) die er gebeuren. Of dat nou door het lezen van een van haar boeken gaat of door een event bij te wonen. zij laat je op een integere, liefdevolle en wel doordachte manier inzien, ervaren, voelen, transformeren.
 Zij en haar team helpen mensen echt om stappen te zetten, uit je comfortzone te komen. Dat kan confronterend zijn, pijnlijk ook. Maar achter of beter: Voorbij Die Pijn Is Het Fijn. Van harte aanbevolen.
Arno
Als assistent van Mahatma heb ik de laatste jaren al veel van haar events en intensives mogen meemaken. Naast dat ik er iedere keer weer veel van leer over het leven en hoe er mee om te gaan, is het ook prachtig om te zien wat er met deelnemers gebeurt. Ik heb mensen die een jaartraining volgden in 1 jaar tijd een ander mens zien worden. Mensen die gevangen zaten in een negatieve programmering veranderden in open, vrije en blije mensen.
De basis van het werk van Mahatma is liefde. Dat proef je als je een event meemaakt. Het is als een warm bad waarin je er met al je ellende, eigenaardigheden en vreugde mag zijn.
 Ik ben dankbaar deel uit te mogen maken van het team van Mahatma. ❤

Marcel

Ik gaf mij op voor een event en sindsdien ben ik " verslaafd " aan haar en haar manier van werken. Wat een krachtige, lieve, humoristische en deskundige vrouw. En daarnaast zo gewoon en altijd erop uit om het beste van jezelf naar boven te halen. En je wordt nooit aan je lot over gelaten. Ik voel dat ik na 1 intensive en 2 events al zoveel verandert ben in mijn voordeel. Ik kijk er elke keer weer naar uit omdat ik voel wat het voor mij doet. Grote dank aan Mahatma en haar hele team. 

Liesbeth

Ik ben naar een tweedaags event geweest en vind Mahatma een vriendelijke dame die heel laagdrempelig en betaalbare cursussen aanbiedt. Ze is positief, enthousiast en biedt mooie events aan die voor iedereen toegankelijk zijn. Ze is een wijze liefdevolle dame met spirituele talenten en vraagt daar een hele redelijke vergoeding voor. Ga door! Erg leerzaam en voor een positieve kijk op het leven pakt ze je bij de hand en neemt je mee!

Elvira

Hallo, ik ben zo blij dat Mahatma en haar team op mijn pad gekomen zijn. Het heeft mij op een hele luchtige, duidelijke manier in laten zien dat iedereen, ook ik, altijd een keuze heeft. Door het 2 daags event heb ik weer leren kiezen voor het leven. Ik kijk uit naar mijn lifechanger ervaring Ik ga, onder Mahatma's bezielende leiding, echt ga durven uit mijn comfortzone te komen. Patronen te doorbreken en naar mijn ware ik te  kijken. Dat wens ik iedereen!!

Corina

Ik schrijf mij in en maak mijn dromen waar

Algemene informatie 

Datum: 25 en 26 januari 2020
Locatie: Prodent Fabriek Amersfoort
Tijd: Beide dagen van 10.00 - 17.00 uur. De inloop is vanaf 9.30 uur.

Jouw investering: Slechts € 147 *

*2e persoon gratis, zolang dat hier vermeld staat

Alleen nog wachtlijst.

Klik hier voor alle algemene informatie over dit event.