Page content

De pareltjes van Mahatma

Open je hart

‘De pareltjes van Mahatma’ is een categorie met de mooiste stukjes uit mijn nieuwsbrieven die ik vanaf 2008 regelmatig heb geschreven. Het is mijn persoonlijk verhaal. Een verhaal waarin ik open en transparant, kwetsbaar en toch zo menselijk ben.  Ik deed en doe dat nog steeds zo, omdat ik mij niet wil verschuilen achter een masker. Een ego wat zich hoog moet houden. Een ego die net doet of ze niets tegenkomt in het leven en door niets geraakt wordt. Die doet alsof alles en met name zij, helemaal perfect is.

De schaamte heb ik mijn boek ‘Op weg naar Verbinding’ afgelegd en daarmee het masker ook. Dat was toen een beetje sterven voor mij; mijn ego stierf duizend doden. En toch, hoe kan ik een inspirator zijn voor vele mensen als ik de schone schijn op hou.

Ik ben echt een gewoon mens, niet meer en niet minder en kom gewone menselijke dingen tegen in mijn leven die voor veel mensen ook weer herkenbaar zijn. Daarin ga ik staan. In deze transparantie en deze eerlijkheid.

Mocht je dit waarderen dan stel ik het op prijs als je hieronder een reactie wilt geven.

Dank je hiervoor, Mahatma

De Pareltjes

Zware Last
Michael Beckwith
Comfortzone
Loslaten van het drama
Grenzen stellen
Brandon Bays

Comment Section

0 reacties op “De pareltjes van Mahatma

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.