Page content

Ziel opstellingen

Ziel Opstellingen

De bloem van het leven van je missie

Ziel Opstellingen brengen je dichter bij jouw ziel en levensopdracht. Wat blokkeert je tot nu toe om te gaan staan in jouw kracht?

Ken je dat: het gevoel dat alles nog niet helemaal is zoals je het wilt hebben? Dat het je maar niet wil lukken om je ware grootsheid te leven, hoeveel moeite je ook doet? Het werken met Ziel Opstellingen kan dan uitkomst bieden en je duidelijk maken waar je jezelf nog tegenhoudt om te gaan staan in jouw kracht en licht.

Alles wordt helder …

Een Ziel Opstelling kan een uitwerking hebben op alle vlakken van jouw leven. Van succes op het financiële vlak tot succes in relaties. Het geeft antwoord op de vraag waarom je misschien niet verdient wat je zou willen en kunnen verdienen, waarom je je dromen niet leeft of de gezondheid niet hebt waar je naar verlangt. Ziel Opstellingen werken door op zielsniveau. Ze geven inzicht, ze bevrijden en transformeren. Alles wordt helder…

Tijdens dit seminar leer je:

– Waar je blokkades zitten op een energetisch niveau: wat er nog tussen jou en jouw succes staat.
– Waar je nog verstrikt bent, waardoor je niet hebt wat je zou willen.
– Welke stappen je kunt nemen om verder te komen met het manifesteren van jouw levensmissie en het behalen van de successen die je wenst.
– Barrières los te laten en oude wonden te helen.
– Verborgen en belemmerende stukjes van jezelf onder ogen te komen, waardoor je zacht kunt worden naar jezelf. Hierdoor kunnen deze stukjes oplossen als sneeuw voor de zon en gaat je energie weer stromen

Tijdens het seminar werken we naast opstellingen met o.a. technieken uit de Helende Reis en stukjes Sedona Methode. Hierdoor zijn de opstellingen krachtiger en werken ze nog dieper door.

Dit seminar wordt door Mahatma gegeven.

Zie in de Spirit winkel ook het boeken van ‘De Helende Reis’ en het boek over de ‘Sedona Methode’ van Hale Dwoskin.

Dit seminar is onderdeel van Lifechanger Geluk.