arrow_drop_up arrow_drop_down

Experimenten met NASA en neurologische verbindingen

Neuraal netwerk

Neurologische verbindingen en NASA

Experimenten met NASA astronauten hebben ons een aantal jaren geleden geleerd hoe de neurologische verbindingen bij mensen werken.De astronauten kregen een bril op waardoor hun volledige waarneming op zijn kop ging. Dat betekende ook de bloedsomloop, het zien, en ga zo maar door. Ze zagen en beleefden letterlijk de wereld op zijn kop. Langzaam, terwijl ze de bril nog op hadden, werd hun wereld weer meer en meer normaal. Afwisselend had de groep tussen 26 dagen en 40 dagen nodig om hun waarneming weer volledig normaal te krijgen.

Neurologische verbindingen

Neurologische verbindingen

De astronauten hadden nieuwe neurale verbindingen in hun hersenen gemaakt, waardoor hun wereld ondanks de bril, toch weer normaal werd. Dat wil zeggen dat als je je hersenen een concept gedurende 40 dagen aanbiedt, dat ze dit na een aantal dagen als waarheid aannemen. Je realiteit zal zich daarbij ook aanpassen.

Mijn eigen ervaring is dat het manifesteren langer duurt dan 40 dagen. Dat is ook logisch want wij leven dan ook niet de volledige dag met die nieuwe informatie zoals de astronauten dat deden. Elke keer als wij een affirmatie zeggen of visualiseren dan gebeurt er wel wat, maar het heeft werkelijk tijd nodig.


Mindmovies

Mindmovies

Ik heb ervaren dat de mindmovies een enorme steun hierbij zijn en dat dat daarmee wel veel sneller werkt.

Klik maar eens op de afbeelding hiernaast en laat je inspireren.

We manifesteren dus ons leven naar onze innerlijke beelden. Die innerlijke beelden kunnen veranderen, waardoor je nieuwe neurologische verbindingen maakt. En daarmee verander je dus jouw wereld!

Geluk en Succes komen daarmee onder handbereik.

Op jouw succes,

Mahatma