Het Online event Blij met Mij

16 april: Één dag die de koers van je leven verandert...

Ik neem je mee...
naar meer eigenwaarde.

 • Met een stralende lach op je snuit kijk je daarna naar je eigen spiegelbeeld.
 • Je weet wat je waard bent en daarin ga je staan.
 • Grenzen? Jij kent ze en geeft ze aan.

Het is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Dit event wordt gegeven op 16 april 2022 van 10.00 uur - 17.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.

Geen € 97,-  maar  € 47,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Ingrid

Er gebeuren mooie dingen als je van jezelf leert te houden. Mijn eigenwaarde groeit met de dag en Ik ben trots op mezelf dat ik het ben aangegaan. Mezelf ontmoeten en omhelzen met alles wat is. 

Whitney

Inmiddels heb ik ontdekt dat ik een heel groot schatje ben. Daarmee verandert eigenlijk mijn hele leven. Ik durf nu meer grenzen te stellen en mij meer uit te spreken. Een groot dank je wel! Ik ben hier zó blij mee. 

Mary

 Ik kom een vakantie foto van mijzelf tegen. Voor het eerst in tijden kijk ik naar mezelf op een waardige manier.  Voor het eerst vind ik mezelf  leuk/mooi op de foto. Dit event heeft veel met mij gedaan!

Jij gaat Jezelf ontdekken in al jouw waarheid en Licht! 

Het is hoog tijd!

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.


Ellie

Dan...

 1. Dan heb je van die negatieve stemmetjes in je hoofd, waar je soms zó zat van kunt worden.
 2. Dan kijk je niet zo blij in de spiegel als je je eigen spiegelbeeld ziet.
 3. Dan keur je jezelf veelvuldig af en ja, dat zie je terug in de buitenwereld.
 4. Ben je altijd bezig om lief gevonden te worden. Je doet daar echt je best voor. Hoe triest is het dat dat zo weinig gewaardeerd wordt.
 5. Dan weet je soms niet eens dat je grenzen hebt, laat staan dat je er naar luistert.

De grootste stap naar verandering is de acceptatie van jezelf

 • Straal je power uit en je wordt daarin gezien en gerespecteerd.
 • Je kijkt met zachte ogen naar Jezelf en daar ben jij zó blij mee.
 • Dan zet je  jouw grenzen neer en dat doe je heel duidelijk, krachtig en liefdevol.
 • Dan ben je heerlijk succesvol in hetgeen je doet.  Het succes komt vanzelf naar je toe want mensen houden van je en willen bij je zijn.

Het online event ❤ Blij met Mij❤ heeft voor mij het startsein gegeven voor motivatie om aan de slag te gaan met het koesteren van eigenwaarde.
Want die heb ik en dat weet mijn volwassene ook. 

Hoe fijn is het om het kleine kind in mij te omarmen in al haar gedaantes? 

Het dramt, het zeurt, het is bang om te leven en bovenal wenst het kind
acceptatie en liefde. 

Dat kan ik haar alleen geven als de volwassene in mij in balans is. 

Tijdens het online event geniet en leer ik van de ervaringen van andere lotgenoten. Het is zo fijn om in alle openheid te kunnen en mogen delen. 

Allen zijn wij mensen met onbegrensde mogelijkheden en talenten.

Dank je wel voor je kennis, liefde en inzichten die er voor zorgen dat ik ongelofelijk nieuwsgierig ben om actief deel te nemen aan de powertraining Blij met mij. Mooiste kado wat ik mijzelf geef uit dankbaarheid en nu doorvoelen hoe het is als ik mijzelf aanvaard hoe ik ben. Dat ik dankbaar mag zijn dat ik hier ben en mijn eigen taak te volbrengen heb op deze wereld.

Mirjam

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van dat eeuwig durende vergelijken met een ander. En helaas... die ander is in jouw hoofd dan altijd leuker, slimmer of mooier dan jij.
 2. Van dat gevoel in je lijf dat regelmatig omhoog komt dat als er iets mis gaat. Dat het aan jou ligt dat de dingen niet goed gaan, al had je er zelfs niets mee te maken.
 3. Van die gedachtes die in je hoofd kunnen spoken dat jij niet goed bent zoals je bent.

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert, ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Ik weet het nog goed hoe ik mij vroeger voelde. Ik ging door het leven met een laag zelfbeeld en dat zorgde ervoor dat ik niet blij was met mezelf. Ik dacht echt dat ik niet leuk was, dat ik dom was en had vernietigende oordelen over mijzelf.


Dat is niet zo vreemd. Ik groeide op met een vader die mij bijna dagelijks vertelde dat ik nog te stom was om voor de koeien te dansen. Tja, op een gegeven moment ga je die onzin ook echt geloven en ga je je er ook naar gedragen.  


Daardoor voelde ik mij altijd de mindere. Een ander was leuker en beter en natuurlijk ook nog slimmer en mooier. En als er iets verkeerd ging... heus, het lag altijd aan mij. Ik was de zondaar, de slechterik. 


Met die mindset ben ik opgegroeid en zo ging ik door mijn leven. Op mijn 32-ste stortte ik finaal in en zo begon ik mijn weg om thuis te komen bij mijzelf. Thuis te komen bij wie ik echt ben, bij mijn waarheid. Dat is een andere waarheid dan die mijn vader had. 


Ik heb mijn boetekleed aan de wilgen gehangen en ontdekt dat er helemaal niets mis is met mij! En ook dat er nooit iets mis is geweest. Dat ik een vader had die een vernauwde blik had, waardoor hij mij niet kon zien. Dat ik een moeder had die zó druk was met overleven dat ze mij niet kon zien.


Ik leef nu mijn waarheid en ik kan je vertellen dat mijn leven er nu totaal anders uitziet.

Wat was het weer een feestje dit event, zo'n herkenning bij mij en bij de anderen.
Wat gebeuren er toch elke keer weer waanzinnig veel mooie dingen!

 Ik ben veranderd, veel zachter; mensen merken het op, mijn uitstraling is anders, ik kijk anders.

Inge

Verlang jij er ook naar om jouw waarheid over Jezelf
te ontdekken?

Laat mij je begeleiden naar een leven met zelfliefde en zelfrespect...

Het online event ♥Blij met Mij ', is een onderdeel van de Online Power  Training ♥Blij met MIJ♥. In deze training neem ik je verder en dieper mee naar meer Eigenwaarde en Zelfvertrouwen. Dit, door jou gedurende een maand op allerlei manieren updates te geven waar je oude programmering niet meer tegen bestand is.


Zo ga je je oude jasje van ellende en een negatief zelfbeeld lekker verwisselen voor een jas waar je een grote smile van op je gezicht krijgt. Oef, wat zit die jas lekker en wat staat die je goed.

Gisteren was ik bij het online event Blij met Mij en deze dag heeft me geraakt en blij gemaakt.

Heel erg bedankt voor het event gisteren, een groot cadeau!! 

Lia
 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  
 • Jij ziet Jezelf in jouw waarheid en Licht en je ziet ook hoe goed je altijd al was.
 • Je gaat staan in jouw waarde. Je nodigt eindelijk dat lekkere ding, waar je al maanden van droomt, uit voor een date. Jij topper, jij doet dat gewoon.
 • Door jouw vermeerderde eigenwaarde trek je, als je ondernemer bent,  meer klanten aan in jouw toko. En ja, dat zie je ook terug op je bankrekening.
 • Als je in loondienst werkt, dan stap je op je werkgever af en vertel je hem enthousiast dat hij je echt die opslag, die je al zo lang verdient, mag geven. Het leuke is dat je dat dan nog krijgt ook.  
 •  Werk je niet dan ga jij de verschillen zien in jouw leven thuis en bij je directe omgeving. Je kijkt verwonderd naar je kids, partner of moeder als zij heel lief op jou reageren. Dat is effe lekkurrr.
Ik ben liever voor mezelf, leg mijn latje niet meer te hoog, gun mezelf eens wat leuks of lekkers zonder schuldgevoel.
Ik zie nu beter wat ik niet meer hoef te geloven en keur mezelf eerder goed.
Dank je Mahatma

Simonne

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je als je nu al de eerste stap naar eigenwaarde zet door je hiervoor aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van. 

 Lieve Mahatma, wat heb ik genoten, geleerd en ben ik gegroeid vandaag . Ik was inmiddels al een blij ei door mijn andere online trainingen bij jou en zeker ook blij met mij. MAAR ….vandaag heb ik mijn innerlijk kind eindelijk in mijn armen gesloten. Ik heb haar thuis laten komen en haar beloofd dat ze veilig is bij mij.
Eindelijk ben ik HEEL en een met mezelf.
Ik ben Marcella en ik ben goed, ik ben onschuldig.

Marcella

Dit is jouw moment om te gaan staan in jouw kracht en waarheid

Datum: 16 april 2021 

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Geen € 97,-  maar € 47,-


Locatie: Achter je eigen computer

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Zaterdag heb ik meegedaan met “ Blij met mij”. Ik voelde me daarna happy. Gisteren en vandaag heb ik tranen gehad. Tranen, die oké waren. Ik veel trauma’s in mijn jeugd meegemaakt. Heb al 17 jaar aan spirituele ontwikkeling gedaan. Maar heb jaren gehad, dat het eerder slechter dan beter ging. Deze dag heeft me gebracht bij mijn basis. Dat miste ik nog in het hele stuk. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben. Ik kan zoveel verder nu! Ik voel dat ik nu zo vooruit ga, dat ik er suuuuper blij van wordt! Dank en liefdevolle hartknuffels!

Francis