arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Geluks event

Maak dit online event mee en ontdek wat jij kunt doen om gelukkiger te worden met Jezelf en jouw leven.

Wij mensen hebben een oneindige potentie om gelukkig te zijn.

Zelfs in Corona tijd.

Mahatma

Reactie van Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Arno

Er ging een wereld voor mij open.
Deze dag hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer onderling, en dat zelfs online. Dat is heerlijk.

Reactie van Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Love it!


Mahatma neemt je mee naar een gelukkiger leven


Dit event wordt op 29 november gegeven, van 10.00 uur - 17.00 uur.

Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.


Mocht je daar niet live bij aanwezig kunnen zijn, dan ontvang je daar later een opname van.


Laat je inspireren >>>

Ik leg het je uit >>>
Genieten en lachen

Geluk

Net als iedereen verlang je naar geluk. Je hebt er alles voor over en doet er soms dingen voor die echt niet handig zijn. Dan prop je dagelijks die heerlijke donuts en die repen chocola in je mond of je maakt die fles jenever meester en dan heb je voor even dat geluksgevoel. Helaas... de kater en het overgewicht krijg je er gratis bij.


Of als je 3 meter boven de grond zweeft met zo'n zoetsappige smile op je gezicht, spam je dat lekkere ding op de hoek met liefdes berichten. Niet handig, je weet het en toch... 

Of je bekritiseert je kids, omdat je wilt dat ze anders tegenover jou zijn in de hoop dat dat werkt. Helaaassss... 

Of je koopt die vette bak van een auto, die gelijk je hele bankrekening leeg trekt en hoopt dat je dan wel die erkenning krijgt waar je zo naar op zoek bent.

Al met al... je weet dat er meer mogelijk moet zijn. Dat het leven anders kan, met meer gemak en meer geluk en toch lukt het je niet.  

Je zocht de vervulling namelijk op de verkeerde plek...

Cursus assertiviteit en zelfvertrouwen

Iets wat je vanbinnen bent verloren, kan niet door de buitenwereld worden opgevuld.

Het klinkt zo simpel. En eigenlijk is dat het ook. Het antwoord ligt al die tijd natuurlijk al in jou zelf te wachten. De leegte of het gebrek aan eigenwaarde en zelfliefde  willen gewoon worden opgelost.


Ieder mens verlangt naar geluk; dat hoort bij ons mens zijn. Maar als we niet met onszelf verbonden zijn, dan voelen we ons ook niet verbonden met de buitenwereld en dan is het leven pijnlijk.  En oh... wat spreek ik uit ervaring!

De grote illusie...

Ik kan dit zo schrijven, omdat ik daar zelf zo mee gestoeid heb in mijn leven. Wat heb ik die leegte goed gekend en wat heb ik ernaar verlangd dat iemand anders die zou opvullen. Ik zocht het overal en op een gegeven moment dacht ik zelfs dat dit mijn lot was. Dat ik mij gewoon nooit helemaal gelukkig zou voelen. Tja, dat was de grootste illusie. Die tijd ligt inmiddels al jaren achter mij en voelt als een ander leven. 

Ik kan nu echt met kracht zeggen dat het waar is. Dat  ieder mens gelukkig kan zijn. 

Alleen... het antwoord ligt in jou.

Hoe dan?

Je weet inmiddels dat de buitenwereld jou niet echt gelukkig kan maken. Dus als daar het antwoord tot geluk niet ligt, dan is er eigenlijk alleen nog maar de weg naar binnen.


Dus laat mij je meenemen naar die gebieden in jou die zo verlangen naar heelheid. Die, mede door de Corona crisis, zo aan de oppervlakte liggen en die zo graag welkom geheten willen worden door jou. 


Dan stap je uit je eigen gevangenis en kom je in contact met je innerlijke vrijheid. Ik kan je zeggen dat je dat super gelukkig kan maken. 

Tijdens het event ga je het volgende ervaren...

 • Denk je eens in dat je volledig in je Kracht staat.
 • Dat je je potentie leeft.
 • Dat je helemaal jezelf durft te zijn in elke situatie. 
 • Dat je gewoon blij bent met jezelf en met jouw leven.
  Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Met humor en luchtigheid 

Tijdens deze dag kom je in contact met jouw kern en word je gelukkig met jezelf en jouw leven!


Het is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal deze dag  ervaren. 

Ik kietel je om een stap te zetten. 

 1. Weg met dat gesop en dat verlangen dat een ander jou gelukkig moet maken.
  Jij bent zelf zo krachtig, ga het maar aan.
 2. Weg met dat gevoel van alleen zijn, zelfs al ben je samen met mensen die van je houden. Het is tijd om de liefde en de verbinding toe te laten.
 3. Weg met die leegte. Dat gevoel diep van binnen van verlorenheid. Ga je maar veilig voelen hier op deze aarde.
 4. Weg met dat gevoel van je niet gezien en erkend voelen. Het is tijd om Jezelluf echt te gaan zien.
 5. Weg met die gevangenis van die mind, waar je soms zo in vast kan zitten.
  Dan zit je met die programaatjes van 'ik ben niet goed of leuk genoeg en alle anderen zijn of kunnen het beter...'.

Dit zal een dag worden die je niet meer zult vergeten. Want ik ga je raken op die diepe onderbewuste lagen, waardoor er echt wat gaat veranderen.

Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma  voor jou, voor wie en hoe en wat je bent.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.
Marcella

Jim Carey...

Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...
Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.  
Saskia
Mahatma Revier

Wie ben ik, Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie
Tem je mind

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom, psychiater

Is het nu tijd voor jou?

Datum: 29 november 2020

Jouw Investering is geen € 97, maar tot 23 november 23.00 uur slechts  € 37.

Vanaf 24 november kost dit online Event slechts € 47

Tijd:  van 10.00 - 17.00 uur. 

Locatie: Achter je eigen computer

Loslaten geeft vrijjheid
Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte dacht ik zo. 

Cisca
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!
Petra
Healy webinar
Dit online event was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!  
Floor

Ik ga er voor...

Datum: 29 november 2020

Jouw Investering is geen € 97, maar tot 23 november 23.00 uur slechts  € 37.

Vanaf 24 november kost dit online Event slechts € 47

Tijd:  van 10.00 - 17.00 uur. 

Locatie: Achter je eigen computer